Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
-
(rögzített hozzászólás)
Tisztelt fórumtársak!
Most mi is elmegyünk pihenni, így a topik 2025.12.21-től - 2026.01.05.-ig zárva tart, topikzárás 20-án este, topiknyitás 05-én délután-esteAz eddig beékezett kéréseket természetesen beárazzuk.
További jó fórumozást és pihenést mindenkinek!Üdvözlettel: az Ármesterek
Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
A következő laptopra szeretnék kérni egy beárazást! Tudom, hogy ezzel nem lehet sok mindent kezdeni, de úgy kaptam kb 3 éve pontosan nem tudom. A doboza megvan szinte úgy van becsomagolva ahogy kaptam. Garancia és a blokk már nincs meg. Alig volt használva csak böngészésre ill néha utazáskor filmnézésre. De egy idő után nagyon belassult újra akartam telepíteni, de nem sikerült mert, amikor ki kellett volna választani h melyik meghajtóra partícióra csak egy volt és az is 0.0MB-al, (Lemez0). Utánna megpróbáltam a másik usb portról akkor látta a rendes partíciót is de ott meg mindig vmi hiba jött elő telepítéskor, most már ott tartok hogy mindegy melyik portba nyomom bele mindig csak a Lemez0 nevű 0.0Mb-os partícó jön elő, ja amugy egy másik laptopra feltettem ugyan azt minden hiba nélkül. Eddig windows 7 volt rajta. Ti milyen oprendszert ajánlotok ? Vagy mihez kezdhetnék ezzel a laptoppal, amit irtam van egy E5420 as Dell SSD vel 8 Gb RAM-al azzal tökéletesen elvagyok, meg van még egy pót laptop is, szóval ez a harmadik már igazán nem kell. Bár a Dell-hez hasonlóra szívesen becserélném, esetleg ráfizetéssel is. Köszi előre is az árazást és a tippeket. Elnézést ha túl sok mindent kérek.
Gyártó: Asus
Modell: Eee PC R051BX-BLK004W
Processzor: AMD C-60 1.00GHz
Memória mérete: 2GB
Memória típusa: DDR3
Képernyő átló: 10"
Felbontás: 1024 x 600
Integrált VGA: AMD RadeOn HD6290
Merevlemez: 320 GB
Optikai meghajtó: Nincs
Operációs rendszer: Nincs
Vezetékes hálózat: 10/100 MBps
Kamera: Igen
Bluetooth: Nem
USB 2.0: 2 db
Kártyaolvasó: Igen
HDMI: Igen
Lokalizáció: Magyar
Súly: 1,27 kg
Akku 3 cellás 28 Wh (pár óra)
Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Microsoft Excel topic
- Lightyear - befektetési app
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx