Hirdetés
Aktív témák
-
pat86
tag
Na mi a probléma tárgya?
Ripper03: legyél türelmes és megértő (ez az elsődleges) ne azt lesd mikor lesz eredménye, hanem tedd azt amitől jó érzed/érzitek magatokat és élvezd ki a pillanatot.
Elvileg szeretitek egymást, minden rendben lesz. Viszont ha rágörcsölsz, hogy megint olyan legyen mint régen csak rontani fogsz rajta. Sőt sose lesz már olyan mint régen (ezt mindig mindenki mondja), de kifelejtik jobb még lehet.[ Szerkesztve ]
-
pat86
tag
csak azt tudom mondani, hogy ezt velem is eljátszották (mi még együtt vagyunk)...DE ne hagyd h szórakozzon veled - amondó vagyok mint qantum barátom, hogy ha részéről semmi nem lenne, akkor nem is beszélne veled nemhogy stb
picit légy türelemmel, rakja magába helyre a dolgokat utána tisztázza veled is mit akar mit érez és akkor már nem lesznek kétségeidPicit laikus szemmel úgy tűnik nekem még mindig téged akar (vmire biztos h akar ), bár mindent úgyse fogunk tudni a helyzetről hisz nem vagyunk benne - valami miatt megingott és megvolt a cirkusz most meg a se veled se nélküled állapot van , esély mindig van kivéve ha meghaltál . De nyugi úgyis változni fog a helyzet, így vagy úgy de fog.
-
Bencus88
nagyúr
Ne hánytorgasd a múltat.Én nekem is eszembe jutnak a szép idők és baromira elszomorodok.Most se írt már fél órája, de iszonyatosan türtőztetem magam.Legszívesebben beolvasnék, hogy hagyjuk a pi... De kell nekem még húzom most hosszú hétvégét leszünk együtt remélem megváltozik majd sok minden.Hihetetlen nemrég még msn folyamatosan villogott megállás nélkül most meg fél óránként ír valamit vagy én...
-
-
negyedes
addikt
elofordul. a logikat es logikus cselekvest ne is feltetelezd. megerteni ugysem fogod oket, kar a gozert.
Mostanaban sokat beszelgetek az egyik lakotarsammal, nagy nocsabasz a srac es olyan dolgokat mond amit eddigi eletem soran eszre se vettem(milyen szar vaksagban elni ).
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
sagvary
aktív tag
Akkor lazíts! Mindennap más lehet. Semmit se jelent amit mond, vagy tesz, vagy épp nem tesz!
Nyugodtan lazíts, és élvezd, játszd az életet, mintha színházban lennél, pont annyira vedd komolyan. A huszonéves lányokra már érdemes kezdeni figyelni, a 35 körüliek már lehetnek tökéletesek!"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
sagvary
aktív tag
Nem a partnerbe zúg bele egy tinédzser, hanem a szerelembe magába, amihez épp kéznél van egy vonzó leányzóóó! Tényleg lazíts, ezen mind átmentünk korábban, jött később az igazi, ő még sokkal inkább hozzád való lesz! Tanulj a kapcsolatból, ő is azt teszi, most próbálja ki magát, és ő is magába a szerelembe van belezúgva.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
negyedes
addikt
Lazits! Ne igy fogd fel, tudom milyen erzes, jo ket honapja en is igy ereztem. Utanna elovettem egy par reg nem latott haver telefonszamat..... es most mar bulizok, lazitok 0 gorcs, 0 szomorusag. Most kezdek rajonni milyen jok is a baratokk mindig ott lesznek, a nok meg jonnek-mennek(mig meg nem talalod az "igazit").
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
negyedes
addikt
Lesz mas. 7 honap..... en 3 ev es 4 honap utan szakitottam. az mar nem keves ido es igy is eltorpul sok kapcsolatt mellet.
Gondolom erre mondjak, hogy fiatalsag bolondsag. Harcolj erte, de ha dobni fog akkor meg rosszabb lessz.
-
sagvary
aktív tag
Oké, akkor húzz bele, és légy kitartó meg türelmes, rengeteg meglepetésben lesz részed. Azt még nem mondtuk, de az első is bejöhet, ha nagyon passzoltok egymáshoz, és ha igazán fantasztikus szerencsétek van, stb.
A kapcsolat elemzést korábban már kifejtettem kb. 1 hónapja.
[ Szerkesztve ]
-
sagvary
aktív tag
"Tegnap ... amíg mentünk suliból hozzá, ahol megfogta a kezem."
"...sokszor volt "balesetünk" amiből egyszer sem lett gond, pedig normál esetben lenne, mivel nem vett be semmit utána."
Tehát már sokszor lehetett volna gond, de tegnap már megfogta a kezed....
-
sagvary
aktív tag
Nem világos, hogy most hányadán álltok. Ha megfogta a kezed egy már komolyabb kapcsolatban, akkor ragaszkodik hozzád. Akkor most miért logikátlan a lány. Nem tiszta a konkrét probléma. Lehet, hogy jól megvagytok, csak ritkán tudtok együtt lenni. Kellene egy hely, ahol nem zavarhatnak meg titeket, és ahova mindig mehettek. Kolesz, stb.
-
orbano
félisten
apa. mindenkinek van ilyen első hűde szerelme, és mindenki túléli. szenvedj csak, majd elmúlik. még mindig jobb vagy, mint aki 30 évesen csinálja ezt a baromságot. nálad mondhatni időszerű. pár hét/hónap múlva már röhögni fogsz Te is magadon úgyhogy fel a fejjel
A vér nem válik VAZZE!™
-
negyedes
addikt
totyik gyilkos.
de mar postolok: macska a lerbe ahogy haver mondana. a lany mar regota nezegetett, de en nem foglalkoztam vele mert ugye akkor volt baratnom. 2 hete ujra osszefutottunk es meg mindig nezeget. holnap kavezas, penteken lehet buli .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ilyenkor kell csapkodni az asztalt.
Szerintem mondjuk elég fiatal vagy, nem kell lecövekelned egyvalakinél, aki nyilvánvalóan éretlen gondolkodású még. Keménynek kell lenni ezekkel, nem puhapöcsködni, kell ez a pofon nekik, a nevelő hatás, ha már otthon nem tanították meg dolgokra. Nehogymár még te alázkodj meg. -
törölt tag
-
törölt tag
Ehhez meg annyit még, hogy nem gyenge ez a bmw-s dolog. Most akkor jól értem, hogy a csaj megkapta az autót ajándékba, vagy csak kölcsön?
Mondjuk még nem is az a baj, ha gazdag, mert ott is hatalmas különbségek vannak. Vannak abszolút korrekt neveltetésben részesült gazdag "csemeték", meg van a másik véglet, akik tejben-vajban fürösztik a gyereküket. Aztán ha egy olyan pasival kerül össze, aki ezt a megszokott színvonalat nem tudja nyújtani, akkor van a bökkenő.
-
törölt tag
Nem is most, 15-16 évesen fog ez kijönni, hanem sok év múlva. Először is legyünk túl azon, hogy megkapja a bmw-t (amit azért elfogad, picit nagyobb értékű dolog ez a merci csokinál ), aztán a későbbiekben még ki tudja mit, diplomaosztóra lehet kap egy jó nagy házat is.
Mondjuk úgysem neked lesz gondod ezzel, hanem a leendő férjének. -
dragonfx
veterán
mér mit tett?
szakított?megcsalt?
isten igazából ez ellen egy verdával tudnál javítani.
és 2 év még nagyidő nem is bizti megkapja.
egyértelmű a másik csávónak bejön.
azért egy bmw z4 nem pista. ..lebeszélném hogy elsőre megmutassa mit tud a 6henger.mert friss jogsival nem bizti versenyezni kéne.könnyen árok , fa lehet a vége.nagyon fiatal.és ha gazdag elkényeztett ennél csak rosszabb lesz.bocsi de ezt mutatja a tapasztalatok angy része.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
törölt tag
Alapvetően igaza volt itt többeknek: nagyon fiatalok vagytok még. Évek múltán csak nevetni fogsz a mostani magadon. Egyszerűen eleve másképp gondolkodik egy 15 éves, mint egy már 22, más a kapcsolat jellege is.
Én mondjuk ennyi idősen még nagyban tanultam (bár ez annak az iskola diákjainak jó 80%-ára jellemző volt)... -
törölt tag
Bocs, de nekem ha ilyen hülye picsa barátnőm lenne, rég otthagytam volna a francba. Kinek hiányzik ez? Menjen, javítgassa az apját, hátha nála nyerő lesz ezzel a stílussal.
(#41206) MiNiM:
Ja hát ha te erre buksz, ha egy csaj hordja a nadrágot, és meg-megaláz, akkor nem szóltam, de akkor miért panaszkodsz? Ráadásul ugye a megnevelésében/formálásában sem tudsz merre elindulni, tehát patthelyzet. Mert leírod, nem lesz jobb semmivel.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs