- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6789 üzenetére
ahogy érzed, úgy sem ezen múlik, hanem azon, hogy ilyen szarokat ne írkálj neki
csak finom, baráti hangnemben: szia! hogy vagy? remélem gyógyulgatsz, jövő hétre össze kell szedned magad!
na ha erre telefonban nem harap rá, akkor úgyis bukta -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Icehearted #6777 üzenetére
Ne.
Iwiw, SMS, nem az igazi ez. Sem az MSN.
Ha már mindenáron beszélni akarsz vele, szvsz hivd fel, hogy hogy van, mi újság van vele, de semmi több. De kicsit hagyhatnád főni a saját levében, ha érdekled, úgyis keresni fog.
Ha meg nem, akkkor hagyni a francba. -
orbano
félisten
válasz
uram, önnek én ezt nem ajánlom. nagyon nem...
-
darnellsmith
senior tag
válasz
el küldeni biztos el lehet de hogy hatásos lesz-e
-
EQMontoya
veterán
válasz
Icehearted #6717 üzenetére
szerelem suxx btw
-
7
addikt
válasz
Ne aggódj, nem vagy egyedül. Nekem is jár valaki a fejemben már egy ideje.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Forró fürdő, egy pohár bor, valami kemény háborús film.
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6695 üzenetére
áhh, én a sokmilliomodik randi után is hihetetlenül fel tudom magam ezeken pörgetni. ilyen vagyok. csak tudom hogy foglaljam el magam
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6691 üzenetére
már önmagában azzal elb*xod az egészet hogy ennyit parázol. ha nem most, majd köv randin, vagy akármikor... nyugi. nem könnyű, de tényleg foglalkozz mással.
-
tbs
addikt
válasz
Icehearted #6691 üzenetére
Ülj a seggeden, amíg nem jelentkezik. Olvass, nézz más csajokat... Bakker egy félmondattól megvakultál..?
Találkoztok még, nyugi. Ne stresszeld.
-
Sipi16
őstag
válasz
Icehearted #6667 üzenetére
Ha futsz utána akkor nagyon durván papucsot tud belőled csinálni...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
"nők gyakran hivatkoznak arra hogy nincs pénz a kártyán..."
Volt 1pár nő aki ezt megcsinálta velem pechükre akkor épp a Westel-nél is dolgoztam!
-
I_Am
veterán
válasz
Egy gond van. Vársz a válaszra. Ne tedd. Írd meg, hogy reméled jól van és ha felépül akkor találkoztok majd, addig pihenjen sokat, minél hamarabb legyen túl a betegségen.
Ennyi. Ne várd, hogy válaszoljon, majd lesz még időd várni Rá, ha komolyodik a dolog.
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6661 üzenetére
csak hogy bonyolítsam: ha beteg, nem biztos hogy van kedve beszélgetni. teszem azt ha lázas vagy ilyesmi. írj holnap este egy smst, hogy reméled jól van, és alaposan gyógyuljon meg, ha másért nem azért, mert nem akarsz tőle semmit elkapni. szerintem ez rövid, kedves és vicces, nem tolakodó, ugyanakkor tartalkmazza az információt, hogy bizony neketek találkozni is kéne.
-
Tim82
félisten
válasz
Icehearted #6659 üzenetére
holnap este hívd fel (kell az időtávlat, hogy ne érezze nyomulásnak). "csak úgy", röviden, kedvesen, kérdezd meg, hogy hogy van. ne húzd az időt, csak éreztesd, hogy érdeklődsz az egészsége, hangulata felől. semmi érzelgés, nyögvenyelés, legyél jó fej és nem utolsó sorban rövid.
(és igyekezz úgy csinálni, hogy tényleg spontán legyél.)
ha örül a hívásodnak, akkor minden OK, beszélgetni akar majd stb., stb.
netes képeslap egyébként szerintem olyan semmilyen dolog, én se biztos, hogy válaszolnék a helyében, tehát ebből ne vonj le komoly következtetéseket.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Icehearted #6634 üzenetére
Ez hiba volt, most beteg, nyűgös esetleg depis kicsit stb. ilyenkor smst küldeni pláne labdát feldobni nem szabad!Fel kellett volna hívnod és kész simán!Én a helyedben most is hívnám!
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6643 üzenetére
nem véletlenül írtam, hogy én ma, vagy holnap írnék. azért egy ilyen korai SMS nem tragédia, de többet ne írj. viszont ne egy hétig jegeld, hanem addig, amíg nem jelentkezik. akkor pedig (igen, ez játszmázás, de ez kell) várj 1 vagy 2 napot a válasszal, csak hogy rendberakd a renoméd
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Icehearted #6643 üzenetére
ha akar vmit akkor úgyis jelentkezik ha meg nem akar akkor kár erőlködnöd szerintem
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Icehearted #6641 üzenetére
talán a siettetés miatt, "nyomulás"
-
tbs
addikt
válasz
Ez klasszikus "sietős hím" szindróma. Ha allergiás rá, akkor ennyi. Ez a betegséges helyzet tipikusan olyan, hogy vagy személyesen, vagy sehogy...
Ez az sms/mms olyan, mint az msn/email/stb... Nem való emberi kommunikációra.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Icehearted #6637 üzenetére
benne van a pakliba az is természetesen
-
orbano
félisten
válasz
hajaj... reméljük jól alakul majd a jövő hetetek
-
darnellsmith
senior tag
válasz
ravasz dolog ez a visszaigazolás, de teljesen jó
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6620 üzenetére
jah, holnap-holnapután írj rá, hogy jobbulást, meg hogy epekedve várod hogy találkozzatok. vagy valami ilyesmi. a lényeg, hogy nála legyen a labda, és írjon, ha felépült.
-
7
addikt
válasz
Küldj.
-
tbs
addikt
válasz
Látogasd meg a "Szentjánosbogarak sírja" című dévédével, és nézzétek meg együtt. Laptopról.
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6583 üzenetére
az k*rva jót jelent
a találkozáson meg ne parázz, találj ki 2-3 programot, csinálj prioritást, és abban a sorrendben indíts. randira meg "téma nélkül" hívd el valami vicces közvetlen apropóval, pl. fogd szaván
de a lényeg hogy ne görcsölj, echte mindegy milyen programot csinálsz. nem a programmal kell elbűvölni a csajt hanem a társaságoddal
-
tbs
addikt
válasz
Icehearted #6602 üzenetére
Mozi?!? Ha már a millenárisig eltévedtetek, akkor a tudományos izébizé egész jópofa.
Ha mindenképp mozi, Fűrész4. Csajozós film.
A Vár is egész csajozós.
-
tbs
addikt
válasz
Icehearted #6599 üzenetére
Kurvanagy sor.
Lovi inkább..? Szekszshop?
-
tbs
addikt
válasz
Icehearted #6596 üzenetére
Légy távolságtartó. Ne keresd. Kerüld, ha teheted. Óvszer legyen nálad.
-
7
addikt
válasz
Igen, ez minden bizonnyal jót jelent.
Igyekezz olyanra meghívni, ami őt nagyon jó eséllyel érdekli. A te ízlésed ilyenkor másodlagos (persze nem árt, ha téged is megmozgat valamennyire a téma, akárhova is hívod).
-
Icehearted
csendes tag
válasz
erre valaki valamit ?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
"Biztos vagyok, hogy fogunk még találkozni"
fordítás:
Úgy érzem jó lenne veled kefélni, csak várok még egy kicsit mennyire vagy kitartó! -
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6378 üzenetére
panaszkodj neki, hogy az egyik barátnőd visszamondta a bált és egyedül kell menned, szegény te milyen már. persze csak finoman felvezetve
na de ez csak egy ötlet.
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6376 üzenetére
miért lenne érdekes? ügyesen kell terelni a témát. ha okos lány és tényleg szeretne veled találkozni, akkor be fog próbálkozni. persze ha nem, az sem jelent semmit. de egy próbát megér. elhívni direktbe viszont nem...
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6372 üzenetére
hat esetleg valahogy felhozhatod neki a temat, hogy felajanlhassa maga, hogy elmegy veled, de direktbe ne hivd el. inkabb utana valami szimpla talira egy jo apropoval.
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6370 üzenetére
az mit jelent? kiálltatok a hősök tere közepére, egymásssal szemben vigyázállásban és beszélgettetek?
basszus ne kelljen már harapófogóval kiszedni belőled hogy hogy is vagytok valójában
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6368 üzenetére
és előtte mi volt?
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6366 üzenetére
de minek smsezgettek, ha még nem is találkoztatok?
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6363 üzenetére
hát franc se tudja. ha te is úgy érzed, hogy nem vagytok olyan nexusban, akkor ne erőltesd. hívd el másnapra sima talira.
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6361 üzenetére
szerintem nagy falat. mikor lesz? előtte el kéne csalnod valahova, és feladni neki a bált, mint magas labdát a tali vége felé. ha nem túl félénk és bejössz neki akkor ráharap...
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #6359 üzenetére
miért eddig milyen komolytalan találkozások voltak?
-
lorcsi
veterán
válasz
Icehearted #5886 üzenetére
én pl. meg szoktam hívni a csajokat
eddig egyszer szívtam meg rendesen ezzel
de a legutóbbi nagyon megérte
még egy párszor biztosan meg is fogom hívni, ez tegnap kiderült -
orbano
félisten
válasz
Látom lelki szemeim előtt pár nap múlva a köv. postodat:
"Most akkor dugjam bele?
"
bocs
-
Mawyx
őstag
válasz
Icehearted #5889 üzenetére
2személyre egy ezres üdítővel meg kukoricával? Az jó
Nekem vmi 2500 rémlett fejenként vhonnan, mondom elmebeteg, aki ennyit kiad, hogy megnézzen egy filmet.
Teszkóban 200Ft-ért (kettőszáz) szoktam filmes dvd-t venni, az a tuti -
Mawyx
őstag
válasz
Ha meghívtad, neked kell fizetni, ha elhívtad, akkor nem, de sztem gáz, ha nem a pasi fizet. Ha pasi vagy, a számla a tied. Éttermekben alapból a pasinak adják és úgy, hogy ne lássa a csaj
Mennyibe kerül a mozi manapság?
-
Sipi16
őstag
válasz
Ezt neked kell eldöntened. Volt olyan, hogy kifizettem a jegyeket és a csaj a film után odaadta az árát. Volt olyan is, hogy amikor vettem a jegyet adta a pénz a csaj is. Szerintem az elsőt nem neked kell fizetned. Viszont az üdítőt neked kéne fizetned. Végülis te hívod meg nem?
-
Sipi16
őstag
válasz
Icehearted #5846 üzenetére
Ha csak a mozi maradt akkor legalább hívd fel. Mozi után üljetek be valahova. Ott tudtok beszélgetni is. Legalább azt tudd meg, hogy tetszett-e neki a film.
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #5809 üzenetére
bakker simán hívd el teázni, vagy derítsd ki szeret-e ondjuk bowlingozni, biliárdozni... ne tőlünk kérj tanácsot, nem velünk akarsz találkozni...
-
Pinya007
aktív tag
válasz
Icehearted #5807 üzenetére
Ha a csaj tud, akkor így is jó poén lehet!
Más: kávézó, pizzeria?
-
orbano
félisten
válasz
Icehearted #5781 üzenetére
ha már van érettségid, szerintem fogsz tudni úgy alakítani egy párbeszédet, hogy legyen benne 1-2 olyan magaslabda, amit a csajszi lecsaphat. vagy ő is szolgáltathat olyan própókat, amikkel te élhetsz. cak figyelni kell és irányítani a párbeszédet. ha jót akarsz, úgy hívod el randizni, hogy az ne is randinak tűnjön. majd a második tali már tűnhet annak... és csak óvatosan az érzelmek/vágyak kinyilvánításával
Elsőre meg tényleg ne moziba hívd, az olyan levágós...
-
Sipi16
őstag
válasz
Ha ismerkedni szeretnél a lánnyal akkor ne a moziba menj. Ott maximum a filmmel tudsz ismerkedni.
Olyan helyre vidd ahol van lehetőség egymással foglalkoznotok. Pl.: A jégpálya ezért nem rossz ötlet.
-
Pinya007
aktív tag
válasz
Icehearted #5791 üzenetére
Ha már ismered akkor jó lehet a mozi is, hogy legyen utána mivel indítani beszélgetést. Amúgy a mozit mint randi helyszínt én nem tartom jó ötletnek, mivel nem tudtok beszélgetni közben.
Kávézókat szoktam inkább választani. -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Icehearted #5796 üzenetére
Ezt a legtöbb faszi elmondhatja magáról
Én is átlagos külsejűnek tartom magam, én is kaptam már kosarat. Egy dolog van ilyenkor .. megrázod magad és továbbállsz. Jah és tanulsz az előző esetből, anélkül nem jutsz sehova -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Icehearted #5794 üzenetére
mi a baj ezzel a hétvégével? Sztem ne tökölj ha nem muszály. . .
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
alternatívák:
- anyámasszonkatonája: áááh biztos nem azt jelenti, csak barátkozni akar vagy mégsem? de akkor úgyis mondaná ha nem- egészséges ego: naah végre vmi közeledés, talán nekem is kicsit közvetlenebben kéne lennem hozzá...kis tökölés után közeledés
- egoista: hmm nézdmá a kis csirke itten nyomul pedig én hívtam el magammal és rögtön átugrik pár fejezetet az ismerkedési skálán
tömören ilyen módokon értelmezheted.
-
VargaI
senior tag
válasz
Ha tetszik neki akkor mehet tovább, ha passzív lesz, vagy húzza a száját, akkor ideje taktikát váltani
.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Icehearted #5787 üzenetére
figy, ha már elcsalod magaddal vhová, hogy jobban megismerd akkor azért az neki is megfordul ám a fejében, hogy ő akar vmit
Ennek fényében majd vhogy fog hozzád viszonyulni. De én azt mondom, hogy egy-két tali (ha idáig eljuttok az már felér egy fél igennel, a másik felét neked kell hozzátenni) aztán valami igen romantikus kis környezetecske és ott majd úgyis történnek dolgok, csak meg kell lépni .. jha és nem kell mindent szavakkal mondani
.. gesztusok, testbeszéd,mimika. Ja meg visszafelé se árt ezeket észrevenni. Már soxor sokan megírták, hogy a vevőkéjük nem vette jól a jeleket
-
VargaI
senior tag
válasz
Ezt mondani sehogy. Elmész vele vhová, azt ha elszórakoztok jól érzitek magatokat együtt akkor szépen jönnek a dolgok...ami az első csókhoz is vezethet akár zárásként, vagy a hálószobába akár
.
ladybug Azért ennél lehet finomabban is, pl:
"Asszem megnézem x filmet moziba holnap vagy holnap után ha gondolod gyere te is..."vagy bármi hasonló, szal inkább lehetőséget ajánljon, minthogy elhívja tök direkt, hogy akar-e találkozni vele..
-
ladybug
őstag
válasz
Ha nem mered így kimondani, akkor kérdezd meg, hogy holnap vagy holnapután is találkozna-e veled. Ha igent mond, akkor már meg is kaptad a választ.
-
ladybug
őstag
válasz
Térj a tárgyra, ne rizsázz.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Icehearted #5778 üzenetére
korcsolyázás esetleg? persze ha adott a lehetőség csak akkor
Mondjuk úgy, hogy megkérdezed volna-e kedve eljönni veled (válaszott program) ?
Vagy ez csak nekem ennyire világos? Egyszerűen mond neki, hogy izéhozé szimpatikus vagy és szeretnéd jobban megismerni ... aztán jöhet a fentebb írt mondat -
ladybug
őstag
válasz
Icehearted #5778 üzenetére
Középiskolás vagy, ha jól sejtem. Mozi? Kajálás? Milyen lehetőségeid vannak a lakhelyeden? Esetleg ha elmentek egyet sétálni kettesben, akkor elég egyértelműen kiderülne, hogy kedvel-e vagy sem.
Aktív témák
- Padavan firmware
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával