Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz Leeza #37110 üzenetére

hát vastagon benne is volt. :DDD :D

de ő legalább változik , amit mondhat bosszant megpróbálja nem azt cisnálni, amivel bosszant, lehet direkt de üzire is egyből válaszol 5percen belül általában.megvalahogy azt érzem vele jobban összeillek mint timivel.
    tegnap persze megint veszekedtünk, fax ki van már vele :O .mindig csak bosszant, szerencsétlenkedik, ugy csinál mintha ha egy életunt 55 éves nő lenne aki már kiégett, és áhh majd csak lesz valahogy majd csak eltelik az életem, jól van ugy ugy, belenyugvó típus.nem kezdeményező problémamegoldó.pöcsözik, engem megölnek ezek a dolgok jellemben. :O :O .én szeretem gyorsan spontán hatékonyan a folyamatokat végezni magam körül, nem bénázni piti dolgokon órákat. tipikusna olyan mint az anyja mondtam is neki ez a baj vele lakik és ráragassza a mentalitását. :O :O ...aranyos anyukája szeretem, de majdnem 2x annyi idős, ne legyen már olyan.meg nem mellelsgleg mindenre ez az "értem én, csak lexarom" mentalitással reagál.ami neki jólesik, azt csinálja, nem érdekli engem esetleg valami bosszant.és akkor persze én vok az önző, nem alkalmazkodni tudó, és én tehetek a dolgokról.aha persze :((( :((( .én elmondtam mia problémám, ő lexarja, mikor kibékültünk megfogadta változtatni fog dolgokon, nem fogja lexarni.de mégis ezt teszi.na meg a sex is :( .jó jó, nem rossz jegy a 4es, de mónival meg 5*.ös mindig!!!ésőrajta legalább látom töri magát, szomorú a dolgok miatt.de timi egyáltalán nem az, csak elpang ebben a helyzetben, és mondtam is ugy érzem benne van a pakliban csak kihazsnál netán szép lassan akar bosszut állni rajtam ahogy már megtette ezt másik 2 faxijával is ugyanilyen szituba mint amilyneben mi vagyunk, hogy ujrakezték megcsalás miatt, persze én nem aom ki magam 100%ra és tudja így zet nem tudja véghez vinni, mert nem fog földhöz baxni ha bármit is tesz.és ne csodálkozzon ezek után ha titokba csajozok, meg mónihoz járok.én elmond tam mi a rpobléámám ő lexarja, fejlődni változtatni nem akar rajta.jövöt nem látom vele.abszolut nincs lelkifurdalásoma szitu miatt.de ja de bocs van....hogy mér nem monival megyek nyaralni. :O :O :(...én minek erőltessem magam hűségeskedjek mikor ő nem is próbál a jobbért tenni, mindig csak kifogásokat keres.azzal már tele a padlás.mindent nem lehet a pénzre fogni.azt hiszi én is csak egy avgyok a többi minimum -5év<x. pasijai közül akiket rángathat mert ő hu de fain vállalkzó..ja volt!!!!régen 1x de ma már nem az, sőt mi többlehet én jobb helyzetben vagyok, mert nincs egy 4 évig tartó 30k. törlesztőm,a mi miatt kb addig igaz nem mondja ki de kb semmit nem tud változtatni a helyzetünkön, aha én majd várjak 4 évet mert ő 1 xar hitelbe ugrott bele.nagy lofaxt!!már elegem van az elég xarból semmi kedvem az ő problémáivla szenvedni agyalni rajta mondani neki megoldást rá, meg leírni ebzsélni róla mert semmi értelme, maga feje után megy. :((( :( :O .

na kb eza szitu lényege....

Aktív témák