- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
ladybug #2924 üzenetére
De szép is lenne, ha a fiatal lányok/nők nagy része is így látná
Egyébként én is ilyen vagyok, szeretek gyöngéd lenni azzal akit szeretek és szeretem, ha valaki gyöngéd velem. De valami csak hibádzik itt, mert egy idő után ez is unalmassá válik a szemükben. Sőt...egyre inkább az a tapasztalatom, hogyha meg akarok szerezni valakit hamarabb sikerülne ha bunkó és "közönséges" vagyok, mintha odafigyelő és gyengéd. De szerepet játszani nem szeretek, úgyhogy megint ott vagyok ahol elindultam: Sehol
A nőket (nagy részüket) pedig lehetetlen megérteni azon egyszerű okból kifolyólag, hogy legtöbbször ők sem értik magukat.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged