Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
Aktív témák
-
Lirion
addikt
Megint személyeskedsz, de úgy látom, normális hangnemben nem vagy képes kommunikálni.
"ilyen állitásba bocsátkozol"
Ha figyelmesen olvastál volna, észrevetted volna, hogy feltételezésben bocsátkoztam, nem állításba."Ez egy ilyen helyzet, mert semmi rálátásod és tapasztalatod nincs a tartós kapcsolatokat illetően"
Mondja ezt az, akinek épp most futott zátornyra egy hosszúnak szánt, de rövidre sikerült kapcsolata és aminek okán szintén a magas lóról hurrogott le, hogy milyen fantasztikus és csodálatos a kapcsolat, mert a csókkal is egy hónapot vártak és ezért fog majd évtizedekig tartani én meg milyen hülye vagyok, hogy már az első randin csókot akarok... Ezek után a te tapasztalataid és tudásot számomra teljes mértékben hitelét vesztette és a szavaid sem fognak meghatni."Na most mehetsz és telesírhatod a Hello Kittys párnácskádat..."
Oké, utána meg elpostázom neked is.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest