- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Brett001 #171 üzenetére
"Bocs a többiektől , hogy más progiról dumálunk, de míg nem jön az NMS, addig is elütjük az időt"
Meglátásom szerint viszont jobb lenne az adott programok topicjában elütnötök az időt. Nem akarok én lenni semmi jónak az elrontója, de baromi lelombozó, amikor rákattintok a topic linkjére és kivétel nélkül offtopic kommentekkel van tele. Én is mesélhetnék, hogy micsoda élmény volt az Elite-ben ez meg az, vagy épp "túléltem" egy manapság nagynak mondható 100 fős csatát EVE Online-ban, ahol testközelből láthattam életem első ember irányította Titánját.
Egy hetet csak kibírunk már...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ford topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Honda topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest