Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Brett001 #164 üzenetére
Hú ezzel mennyit játszottam pár hónapja... elképesztő volt már akkor is (főleg a gépigénye maxon. R9 270-el és 4 magos AMD CPU-val 16 percig töltötte a bolygók domborzatát mire teljes részletességbe bejött. Remélem a hétfőn érkező GTX1060 már jobban bírja a mostani i5 mellett) de a linket videó alapján rengeteget fejlődött. A fekete lyukak akkor még nem voltak kidolgozva. Kis lencsetorzulás volt a helyükön és annyi.
Erre az emberre kellene önteni 10-20 millió dollárt és adni mellé egy csapatot hogy alkossa meg a No Man's Sky 2-t ilyen látványvilággal, csak kicsit kisebb gépigény mellett... szerintem sokak álla landolna a földön és besöpörne pár ládányi díjat is abban az évben. Nem is beszélve a dollár hegyekről.
A Space Engine-ben nekem az volt a kedvencem mikor el-warp-oltam az ismert univerzum szélére és a galaxisok úgy suhantak el mellettem mint a csillagok még a tejúton belül... elképesztő volt... belegondolni hogy az egyik pöttyön belüli trilliónyi aprócska kis pöttyöcske közül az egyik alig pislákoló kis fényfoltocska körül keringő csöppnyi porszem-töredéken éldegélünk és hogy ez egy akkora világ amit az emberek 90%-a sose fog bejárni teljes egészében... katartikus élmény
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes + játékok, hibátlan állapotban
- Playstation 4 Pro,
- Nintendo Switch OLED 64GB.,White konzol csomag eladó. Karcmentes,garanciás,akár ajándéknak is kiváló
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest