- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
psion2101
tag
-
psion2101
tag
Lenne egy hülye kérdésem.1.5 dci quasqai-nál egyszerre olyat kezdet el csinálni,hogy jobb szavam nem lesz rá bocsánat.2000 fordulat után olyan sűvitő hangot ad gázt adok.Ahogy leveszem a lábam a pedálról egyböl normális lesz a hangja.Valami ötlet valakinek?
-
psion2101
tag
Sziasztok!
Bont itt valaki quasqui -t? -
psion2101
tag
Sziasztok!
Talalkozott már valaki olyan hibával egy 2008-as quasqai 1.5 dci motornál,hogy 2500-as fordulatnál rángat?
Ha emelem a fordulatot vagy csökkentem akkor rendben van -
psion2101
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy mitől lehet az ha fékezek és szitálást érzek a kormányon?Rendesen rezonál az autó eleje?2008 as quasqairól lenne szó.
Bocsi ha nem fogalmaztam meg szépen a kérdést,de nem vagyok hozzáértő -
psion2101
tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy van egy Nissan quasqai-m.Az a probléma jelent meg az ablaktörlőnél,hogy az eső szenzoros ablaktörlés megszünt hanem most fixen megy ha oda kapcsolom.Ha pedig ablakmosást csinálok akkor nem áll el a törlés.Ablaktörlő motor csere gyanús?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest