Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Szerintem is érdemes rászánni egy újabbra, jóval modernebb konstrukció, biztonságosabb, és a kora miatt valószínű kevésbé is rozsdásodik (az enyém közel 14 évesen is rozsdamentes, igaz, végig garázsban volt).
Nem tudom, milyen kerettel nézegetted őket, de a kínálat aljából én nem mernék kocsit venni, 7-800 körül kezdődnek, amiket szerintem már érdemes lehet megnézni.A későbbiekben költeni valószínű mindkettőre kéne majd, ennyi idősen, ennyi futás után ez már talán elfogadható dolog, 150-160 ezerig az enyém se köhintett, azóta már kellett rá költeni néha (bevakult gyári fényszóró, váltócsapágy, csomagtérteleszkóp, lengéscsillapító porvédő, beállt hátsó féknyereg, lassan talán a féltengely is érik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 2042
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest