Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tariattila
üzenetére
Én is brit vagyok, de igy legalább a nintendoclubos pontokat be tudom váltani a retro nintendo kütyüre és az angol kollégám majd elhozza tavasszal a közös értekezletre

Toad már tavaly a kezemben volt, de csak másodikán bonthattam ki, megigértem a boltban.
Emlékszem a banánsorbanállásra... BP-en Hobbibolt karácsony előtt Matchboxért - 70-es évek második fele... -
bagszi_lucas
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Konzolokszervize nem épp a jófejségéről híres. Én imádok konzolboltokba járni meg figyelni az akcióikat. De a konzolokszervizével már párszor meggyűlt a bajom. Az Ingyenes DLC promókódok igénylését vásárláshoz kötik... 1 hónap várakozás után nem javítják meg a bevitt Wiit és még ki is röhögik a srácot, hogy "ezt dobhatod ki a 3,14csába", amit aztán egy maszek szervizes 1 óra alatt megcsinált...
Az még külön idegesített, hogy egy 10+ k-s játékokat árusító boltban nem tud az ember bankkártyával fizetni, de a tavaly évvégi NAVos botrányuk miatt lehet valami magyarázat erre... :S
Nem utálom őket, sőt néha tök jó áron van náluk olyan játék amit keresek, de vannak velük negatív tapasztalataim, több mint a többi boltnál.:S
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Xbox One Fat 500GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Powkiddy X28 Android kézi játékkonzol - Hibátlan, újszerű állapot + Extra hordtáska + Ingyen posta!
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.