Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz horkovy24 #10950 üzenetére

Tudom, hogy a 2DS és 3DS messze nem ér annyit, mint amennyiért adják, kb "Apple"szint ilyen téren, ha kell a platform, ha a tagja akarsz lenni valaminek, akkor megveszed a gecijó játékok miatt. Mondjuk a 2DS nem egy vagyon, a gombok strapabírónak látszanak, érződnek, nekem bőven megért ennyit a gép.

DE: Borsos áron adni az NX-et?! Nah EZ az, amit nem tehetnek meg szerintem, amikor piacon van két olyan konzol, amelyeknek vannak olcsóbb (!) alternatívái, miközben mind a két konzol fel tud mutatni már élből egy csomó multiplat címet, és exkluzívot, még ha azok egy részének a minősége nem is olyan veszett jó...

Nehéz ügy lenne. Szerintem. Tény, hogy az AMD-s dolgokon sokat tudnának spórolni. De hát ezzel a Sony és a Microsoft is így van már. Viszont attól még hogy valami nyereséges, önmagában lehet hatalmas bukta is, a Microsoft pl kötve hiszem, hogy örülne az eredményeknek... (hiába teljesít jobban a konzol eddig, mint az Xbox360, ha ennél sokkal többet is ki lehetett volna hozni a helyzetből.)

Még pár ba**asz lépés a Microsofttól, és ott találják magukat, hogy 2018-ra csak a 3. helyen lesznek eladott konzolok tekintetében...

Új hozzászólás Aktív témák