Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
-
(rögzített hozzászólás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Én annyit láttam személyesen ebből hogy a boltokban készlet soha nem volt, a net meg rogyott a 4-600 ezres gépektől, messzemenőkig 20k feletti számban. Volt gép, csak nem a boltokban. Itt a Ha-n az egyik nepper házat vett akkor, ami befolyt összeg. (ő maga írta nekem)
Annak idején volt egyetlenegy Stadlbauer kft ami ki tudta szolgálni az ország Nintendo gépeinek egészére a szükségletet beleértve a Nes,Snes,N64,és az összes Game Boy, jutott konzol mindenkinek, és csodák-csodájára nepperkedés/üzérkedés sem volt. Most van (legalább) 30 konzolbolt az országban, és mindenből köhög az ellátás.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest