Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

senior tag

válasz ayo #41666 üzenetére

Persze én ezt megértem csak ti is értsétek meg, hogy a Nintendo jelenleg úgy néz ki nem szeretne jelenlegi genes 3rd party nagyágyúkat portolni Switch-re. Úgy értem egy párat ami megoldható nyilván át fog portoltatni, de nem érdeke, hogy az összes multiplatform játék a gépén legyen, mert nem ez a profiljuk. Enélkül is vígan megvannak, zsákolják a pénzt és valószínűleg nagyobb kiadás lenne Series S/X erősségű gépet építeni, mint amennyi pénzt látnak benne, hogy visszafolyik. Vagy rájöttek arra, hogy fontosabb a kevesebb de minőségi játék, mint a sok évente megjelenő vacak. Erre szerintem amúgy ott lesz a Cloud gaming amit próbálgatnak. Azzal elég a gyengébb gép egy bika nettel és serverparkkal meg simán tudsz jó minőségben játszani majd ha kiforrt a technológia :R

• horkovy24

senior tag

válasz ayo #41666 üzenetére

Érdekes ez a Wii-s dolog amit említesz. Arra gondolok amit írtál Wii-s vonalat megoldásként. Szerintem nem lenne már jó megoldás. Félre ne érts mert számomra az azon a gépen lèvő Super Mario Galaxy-k voltak a minden idők best forever Márió játèkai, DE igazából SZÁMOMRA az a gép ki is fújt. Jó igaz az innovatív irányítás még pár játéknál egy ideig lekötött de kész vége. Sajnos a Wii-n lévő multi címeket annyira le kellett butítani hogy fusson hogy számomra még az innovatív irányítással sem voltak igazán élvezhetők. Ezért is mondtam hogy nekik asztali fronton szerintem kár próbálkozni. Itt azért a Wii-től egy jóval magasabb szintet képviselnek hordozható formában és sikerrel. Igazából nekik még a HD korszakba való átállás is nagy szó volt és tovább is tartott mire átáltak. :R

Új hozzászólás Aktív témák