Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sm4e86
csendes tag
válasz
SmallWill
üzenetére
Köszönöm!
Egy része abból jött össze, hogy a Media Markt alaposan leárazott játékokat, mert a Stadlbauernél nem lehetett visszáruzni, és mivel Magyarországon nem (volt) annyira kelendő a Nintendo, ezért senkinek. Én meg 2-3000 forintért köszönöm a lehetőséget. 
Amivel mindenkit meg szoktam botránkoztatni, az a Pokémon HeartGold, amit 1.199 forintért (!!!) vettem, mert a Tesco elírta az árát.
Én is elégedett vagyok a gyűjteményemmel, és egyébként ezért nem is vágyok annyira Switch 2-re, mert ezeknek is legalább a felét nem vittem végig.
Ami a Captain Toadot illeti, amennyire nagy gyűjtő vagyok, mind a három kiadást megvenném. Már csak azért, hogy összehasonlítsam az egyes kiadásokat. De biztos nagyon jó. Jópofák voltak a Toad Brigádok a Super Mario Galaxy 2-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy része abból jött össze, hogy a Media Markt alaposan leárazott játékokat, mert a Stadlbauernél nem lehetett visszáruzni, és mivel Magyarországon nem (volt) annyira kelendő a Nintendo, ezért senkinek. Én meg 2-3000 forintért köszönöm a lehetőséget. 
Dr.F.E.R.I.