Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ldave

félisten

LOGOUT blog (1)

Pár 3DS játék az utóbbi időből, melyek nem jöttek ki angolul:

Pictlogica: Final Fantasy (2017. július 12.): eredetileg egy f2p mobiljáték volt, mely kapott egy kibővített kiadást 3DS-re. A játékmenet Picross-szerű, csak tematikában az FF játékokhoz kapcsolódik. Angol kiadás esélye minimális.

Theatrhythm Dragon Quest (2015. március 26): Theatrhythm játék, Dragon Quest alapokon. A Final Fantasy változat nekem nagy kedvencem, pedig a ritmusjátékok messze nem az erősségeim, de a zenék hozzák számomra a nosztalgia érzést. Gondolom ezzel is ellenék. Angol kiadás esélye minimális.

Yo-kai Watch 3 (2016. július 16.): a népszerű sorozat harmadik része, 2-3 évvel a japán megjelenés után jött eddig szinte mindegyik rész hozzánk, szóval ez mostanában lenne időszerű. Bár Japánon kívül nem lett soha olyan sikeres, mint hazájában, szerintem ennek egész nagy esélye van, hogy kiadják még.

The Snack World: Trejarers (2017. augusztus 10.): szintén Level-5 játék, sokat nem tudok róla, de a Yo-kai-hoz hasonlóan van belőle anime, manga, miegymás. Mivel ez készül Switch-re is, én nem hiszem, hogy a 3DS változat kapna még angol kiadást, de Switch-re talán várható majd, 2 év múlva :)

Jake Hunter: Ghost of the Dusk (2017. augusztus 31.): bevallom ezt nem ismerem, pedig ahogy nézem ez egy jó régi sorozat, még NES-re jelent meg az első játék belőle. Ha minden igaz, ezt a részt bejelentették már angol kiadásra.

Új hozzászólás Aktív témák