Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kikikirly
üzenetére
Volt itt már minden inteltől amd-ig, anno még C16-C64- amiga A2000-rel kezdtem, utána pc vonalon celeron 1700-assal, és szépen végig az úton, ennyiből két hardverhibám volt, egy samsung f1-es vinyó első 1-2 hónap alatt leromlott smart értékei alapján lett csere, meg egy intel D905-ös procim hibázott valami tesztben folyamatosan, ezen kívül 25 év alatt semmi.
Én mint írtam, gyakorlatilag mindent alapon használok, a jelenlegi aktuális problémával kapcsolatban is folyamatosan frissítem a biost, egy ideje ketté van választva a normál és a tuningos mikrokód, előtte se volt tuning, most sincs, tehát elvileg tiszta, hogy a tuning problémát jelent az élettartamban, gariban, de én a fentiek miatt nem vagyok érintett, viszont azért mégse mindegy, hogy még így is lehet gond, és ugye a piaci értéke ennek a szériának gyakorlatilag nulla lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AutoCAD
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest