- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Sasold meg itt a 6-os képet:
Bővebben: link -
Zsenike
csendes tag
Köszönjük az egész klán nevében! Nagyon jó érzés azt látni ,hogy vannak olyan magyar játékosok akik elismerő szavakat tudnak irni az ellenfélről, és tudom hogy az ilyen hozzáállás meg fogja hozni számotokra is a sikert! Én sok sikert kívánok neketek és hiszem hogy egyszer minket is le fogtok nyomni mindenhol
-
Lizzard
aktív tag
Hát, ha megfelelek a követelményeknek és bevesztek, akkor szivesen...
Ahogy ígértem, itt van 2 kép az egyik 5 csillagos autómról (nem mindig szeretem a Skylinet, de most ez jött be..):
Bővebben: link
Bővebben: link -
Viktor77
titán
-
Lizzard
aktív tag
Nekem is lenne kedvem csatlakozni a klánhoz... Én főleg a driftet és a draget szeretem, driftben olyan 4-500.000 pont körül csinálok 6 körön, egyszerűbb pályákon értelemszerűen csak 2-300.000-et.
Screenshotot majd hamarosan küldők a gépemről, bár több jó carom van, majd választok 1et...
Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest