Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Kiváncsi vagyok melyikőtök látta élőben annak idején a híres San Francisco-Cincinnati mérkőzést 89'-ben?
Na az volt igazán izgalmas, főleg egy 49'-ers rajongónak.
Azóta is láttam már QB-et nem is egyet, de JOE MONTANA-hoz hasonlót, még nem.
Talán a Notre Dame irányítóját 92'-ben Rick Mirer-t. Nem tudja valaki mi lett vele? Volt egy hosszabb időszak amit ki kellett hagynom. Nagyon megköszönném, ha valaki leírná, hogy hová draftolt és hogyan alakult a pályafutása a későbbiekben.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Nagyon köszönöm a választ. :respect: (Közben én is megtaláltam)
Itt van Joe Montana is: Bővebben: link
Érdekes többek között a fumble statisztikája!
Ja és amiről beszéltem a 89'-es SB döntőt nem csak láttam élőben, hanem meg is van videókazettán és még néhány mecs. (pl.: 92' Kansas City Chiefs-Houston Oilers, Montana utolsó előtti mérkőzése.)
Rick Mirer hát..... nem futott be fényes karriert, pedig mindenki a nagy Montana utódjának tartotta, egyetemista korában. Egy helyről is indultak (Notre Dame Fighting Irish).Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Reménytelennek látom, hogy megértsd, mit akart mondani és nem is offolok tovább. Inkább megpróbálom másképpen.
A PRO BOWL egy amerikai fociünnep, a szezon zárása. Az ide beválogatott játékosok örülnek, hogy túl vannak a kemény megpróbáltatásokon. Kitűnő a hangulat: bambi, virsli, körhinta és mindenki vigyáz a másikra (amennyire ez ebben a sportban csak lehetséges). Megy a viccelődés, zrikálás, egy kis presztízs csata, de semmi több. Szakmai értéke nincs. Igazán szurkolni sem lehet az elmondottak miatt. A látványos 40+ yardos passzok sem ritkák, de hát ki az aki nem próbálja meg, hiszen nincs semmi tét, legfeljebb nem lesz jó az átadás.
Én személy szerint nem nagyon szeretem a SB-t, de ha úgy adódik megnézem, inkább csak a körítés miatt.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv61us #1429 üzenetére
Hol, melyiken?
Tényleg nem láttál még egyetemi football-t?
Nagyon izgalmas szokott lenni, ráadásul, ha rendszeresen adnák azt is, láthatnánk a jövő sztárjait.
Gondolom azt tudtad, hogy a TD utáni 2 pontos akció, régebben csak itt létezett, és csak nagyon sokára vezették be az NFL-be, miután látták, hogy milyen izgalmassá tudja tenni a végjátékot.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv61us #1434 üzenetére
Na, helyben vagyunk.
Abban az időben (89-92) a ScreenSport nevü sportcsatornán adták az amerikai futball meccseket (Már előtte a Super adott élő mérkőzéseket, innen van meg a '89-es SuperBowl élőben Joe Montana-val és Jerry Rice-al.), meg a kosárlabdát (Chicago, Michael Jordan - Scottie Pipen) és a jégkorongot (Pittsburgh, Mario Lemieux - Jaromil Jagr). Mindezeket ráadásul élőben, magyar idő szerint éjjel 1-2-3-kor. Mindet láttam.
Néha pedig mérgelődtem, mert ilyen ''hülye'' műsor volt, hogy emberek egy bottal próbáltak elütni egy labdát, ráadásul teljesen értelmetlen és módon rohangásztak össze-vissza. Aztán volt egyszer egy műsor magyarul, ahol elmagyarázták a szabályokat. Felvettem videóra, pusztán kíváncsiságból.
Nem akarom sokáig ragozni, meg már úgyis eléggé OFF, de ez lett a kedvenc sportom. (És még ma is az, csak nem tudom hol nézni! ) A Baseball számomra a világ talán legjobb sportja, 3 éven keresztül néztem éjszakánként élőben a meccseket, köztük természetesen a World Series dőntőt is.
Ilyen változatos, izgalmas, és érdekes játékot én mást nem ismerek.
Bocsánat, hogy egy kicsit még hosszúra is sikeredett.
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv61us #1436 üzenetére
Én mindig Cleveland Indians szurkoló voltam, az más kérdés, hogy nem sok vizet zavartak sajnos akkoriban, nem tudom most mi van/volt velük. Persze a World Series-t sohasem az a csapat nyerte akinek szurkoltam. (Az Atlanta Braves kikapott '91-ben és '92-ben is)
Na de most már az OFF befejezve, megyek aludni, mert itt bizony már hajnali 4 óra van.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Mindenre hajlandó vagyok a '89 Super Bowl-al kapcsolatban, csak átmásolni én nem tudom, de ha összehozzunk egy másolással egybekötött nyilvános vetítést , viszem a kazettát. Ezen kívül is van néhány kazettám (egyetemi football, baseball élő, jégkorong élő stb., utána kell néznem, lehet, hogy a szabályok is megvannak valahol.)
Ha valaki le tudja másolni, jelentkezzen!
u.i.: Azt sem bánnám, ha be lehetne digizni és kiírni DVD-re!
u.i.2: Van Joe Montana utolsó meccse a Kansas City Chief-nél!
-
Racecam
nagyúr
Mi a helyzet, mindenki hangol már a mecsre?
Vagy van, aki bevállal egy gyors alvást előtte?Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Először nem szurkoltam senkinek, de ahogy elkezdődött a meccs, valamiért a New England-hez húzott a szívem. Ennek ellenére egyáltalán nem izgultam, szerintem elég hamar meglátszott, hogy a Jacks támadójátéka nem lesz ma valami fényes. Ha a Pats elkapói, az első félidőben egy picit jobban koncentrálnak, már hamarabb elment volna a NE.
u.i.: Én hamarabb cseréltem volna a Jacks QB, legalább a negyedik negyed elején, vagy még egy kicsit előbb.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv83us #1589 üzenetére
Szerintem nem birtokolta a labdát, ahogy jött úgy ejtette is le. Egyszerre 3 bíró is mutatta, hogy nem volt jó a passz. (Jobbról is balról is futott oda a két bíró és egyetértően bólogatott a végzóna felől érkező harmadik is, ha jól emlékszem. De majd megnézem az ismétlést - ha tudom -, itt nálunk a Sport1-en és akkor biztosan tudni fogom. )
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv61us #1618 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet-e, de az biztos, hogy azt a meccset itt nem adják élőben, sőt - azt hiszem - összefoglalóban sem.
Az éjszakai meccsre visszatérve: Úgy látszik nem csak én gondoltam úgy, hogy nem kellett volna Leftwich-et játszatni, vagy le kellett volna cserélni, még az eladott passz előtt legalább a harmadik negyedben.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Az első Cincinatti támadásnál eldőlt, hogy ma este kinek szurkolok. (Nem feltételezek szándékosságot!!!!) Ennek ellenére valami azt súgja nekem, hogy a Steelers nyer. Ne legyen igazam.
(A magam szempontjából természetesen, elnézést kérve minden Pittsburgh rajongótól! )
u.i.: Úgy érzem, ha ennyire szoros marad a végéig, Kitna nem fogja bírni a nyomást. (Itt se legyen igazam! )
-
Racecam
nagyúr
válasz tiv61us #1831 üzenetére
Amit mi itt láthatunk élőben a New England - Denver meccs.
Nagyon fogok szurkolni a Pats-nek.
Szeretem a rekord-döntögetéseket!
És akkor - remélem - a következő héten jöhet a két évvel ezelőtti Super Bowl visszavágója!
u.i.: A csirkeszárny nálam nem játszik, szittya-magyar ember vagyok, csak a comb jöhet szóba!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
A mellet, csak a nők szeretik (csirkéből!), a férfiember combot eszik!
''Az mar tenyleg fanatikus aki ejjel 2-tol hajnal 5-ig kepes meccsezni.''
Simán!
Annyira, hogy a héten beújítottam egy kis (20''-os) LCD-TV-t a dolgozószobámba, mert az asszony nem díjazta a hajnali meccsnézéseket!
Úgyhogy innentől kezdve (van itt ágyam is a nehezebb időkre ), kényelmesen, evéssel, ivással, esetleg fórumozással egybekötött őrült meccsnézés fog folyni.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Washington - Seattle az első negyed után 0-0.
Sok minden nem történt, mindkét oldalon 4-4 punt azt jól van.
u.i.: Iszonytosan jó munkában a védelmek, a Redskins-nél, nem is volt még passz játék, csak Portis futott.
-
Racecam
nagyúr
Innen, nagyon nehéz lesz és nem az erdmény miatt!
(Két elvesztett fumble, def. pass interference.)
Össze kellene kapni a magát, főleg az offense team-nek! (Brady-vel az élen, aki mintha nagyon idegesen játszana ma.)
Nem tudom.......Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Fontos drive következik!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
TD+Field kevés (hacsak nem 2 pontos), két TD kellene.
Máskor igen, de ma?Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Gratula a Denver-nek!
Az a csapat jutott a konferencia döntőbe, aki a mai napon fejben is ott tudott lenni.
Összességében a NE talán jobb csapat, de ma nagyon idegesek/dekoncentráltak voltak. (Ez látható az öt eladott labdából is. Különösen a special team vette ki ebből a részét.)
Csodák pedig nincsenek, ekkora hátrányt (nem pont, hanem pszichikai hátrányt), nem lehet ledolgozni.
Összességében a Patriots most a képességei alatt játszott, a Broncos pedig kitűnően használta ki a lehetőséget.
Jó éjszakát - Jó reggelt!
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest