Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• callmeakos

veterán

válasz rlazol #24626 üzenetére

Az egész ott kezdődött amikor 29 másodperccel a meccs vége előtt utólag visszafújták Barkley becsúszását, és odaadtak a Jagsnek több mint fél percnyi játékidőt, és utána még vagy zsinórban 3-4x befújtak egy Giants szabálytalanságot, amiből volt olyan amire azt mondom, hogy oké, de a legarcpirítóbb az volt, amikor 3&15nél befújtak egy olyat, aminél a védő a közelébe nem volt szabálytalanságnak, a kommentátorok is csak értetlenkedtek, ráadásul az intercepcion is lett volna Lawrencnek, és kb így jutott be a Jags a Redzoneba, és csak azért nem vesztett a Giants, mert az utolsó támadásnál blokkolták a védők a Jags játékost, centikre a TD vonaltól.

Amúgy nekem nagyon az az érzésem, hogy az idei év az, amikor végleg befellegzett ezeknek a klasszik QB nagyágyúknak. Brady, Rodgers, Ryan, még talán Wilson is ide tartozik. Mindegyiknek lehet jobb lenne a visszavonulás. Úgy érzem hogy Brees és BigBen volt az okos, és az utolsó utána pillanatban vonultak vissza, bár azért ők is inkább ártottak az ázsiójuknak az utolsó éveikkel, de belátták amit be kell. Brady fejébe bele se mernék most nézni, mi megy ott most le. Hogy milyen áron jött vissza és miért.

All→M8

• A Zéé

Topikgazda

Nyilván ez csak ilyen fotelból utólag kurta okos vagyok komment volt :)
    Ryan ha nem is elit, de egy stabil top10 irányító volt addig, amíg szét nem esett körülötte az Atlanta. (Fantasyban évekig ő volt a kedvenc irányítóm, mert sosem volt felkapott név, de ~stabilan hozta mindig azt, amit várni lehetett tőle)
    Rodgersnél meg Bradynél pedig téma volt ugye már a mostani offseasonben is, hogy visszavonulnak. Igazából nem is értem, hogy utóbbi miért tért vissza, hiszen már a nyáron is fura volt. Gondolok itt a hetekig tartó "szabadságra" a preseason elején, meg ugye mostanság is inkább a Kraft lagziján volt, mint a csapat edzésein. Ez nekem azt jelenti, hogy valaki fejben elengedte már azt, amit csinálnia kellene, csak valamiért mégsem vallja be saját magának. Redzone-t néztem csak a hétvégén, de az ott mutatott jelenetekben Brady is szar volt, nem csak a csapata, és látszott rajta, hogy inkább hagyná az egészet. Így nem fog meccseket nyerni a csapatának ő sem. És azért már tavaly is látszott rajta, hogy túl van a csúcson.
    Rodgersel nem tudom mi van, nem néztem idén GB meccset eddig, de a számai nagyon gyengék,illetve ha jól emlékszem tavaly ő is kihagyott pár meccset sérülés miatt. Ha nem ő lenne a franchise arca, vagy ha Love potensebb lehetne nála, akkor lehet, hogy már ő is a padot koptatná.

Just a simple Lineman...

• darvinya

titán

Zappe brutális NE-ben.
    Beállt és 8 percen belül 2 TD.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

Új hozzászólás Aktív témák