Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #15763 üzenetére
Drew Brees egy félisten. Amit lehoz már lassan 20 éve, az nem semmi.
Ja, az megvolt mindenkinek, hogy most vette át a valaha volt legtöbb pontos passzt adó irányító első helyét, Favre-t megelőzve? Mögötte Manning, Brady, és Marino. TB még elvileg utolérheti, ha tovább marad, mint ő, de ~700 passzal le van maradva.
Ez a Taysom Hill gyerek mit művelt már? Brees felmegy elkapónak, a harmadik számű irányító meg fut egy 35 yardosat. Pafff.
Ez az NFC South idén kegggggggyetlen durva. 3 forduló után gyakorlatilag mind a 4 csapatot el tudom képzelni a Super Bowl-ban.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
*Mukeey*
addikt
válasz bagyulajuve #15763 üzenetére
Őrült formában tolta végig.Nincsenek szavak rá már.Nálam all time top 10 qb-ben benne van.
A Pats-hez meg annyit mondanék,hogy ilyen magas szinten,mint amit letoltak az utóbbi 18? évben,ez nem fenntartható.Brady ide vagy oda,ő is idősebb lett egy évvel megint,a csapat offseason ténykedése kuka,elengedni Amendolát,Cooks-ot nagy hiba volt és vissza fog nagyon ütni.Ez a Patriots nekem most nem áll össze és nem is fog sztem.Brady miatt talán a csoport meglesz,de kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest