- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Miért tolják? Mert olyan nézettséget hoz (az nfl-t amúgy nem követők körében is), ami millió dolláros bevétel növekedést okoz a ligának.
Nem csak a roughing the passer-t kell nézni, hanem minden büntetést. És ebben objektíven kimutatható, hogy a bírók nem büntetik annyit a KC-t, mint a többi csapatot.
A pats esetén kevesebb bírózás volt, ők más huncutságokat követtek el.
jobbnak vélt csapat felé könnyebb szívvel döntenek a bírók
Biztos ez is benne van, a kérdés, hogy esetleg más oka is van-e. -
Veron
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Miért éri meg a ligának Swift miatt tolni a KC-t?
Sokadik olyan cikket látom, ami a roughing the passer arányokat veszi górcső alá. Egyikben pl. Allen több, mint kétszer gyakrabban kapja meg a védelmet, mint Mahomes, aki majdnem kétszer gyarkabban, mint Hurts. Mindenki a saját szája íze szerint találhat pro és contra érveket a favorizálással kapcsolatban.
Szerintem az lehet a háttérben, mint sok más sportban, hogy az erősebb/ismertebb/jobbnak vélt csapat felé könnyebb szívvel döntenek a bírók akár tudatalatt is a csapatot övező tisztelet miatt.
-
F-ECT$
titán
A ligának is megéri most tolni a KC-t Swift miatt.
Illetve az is jó, hogy van egy nagy csapat, akinek sokan szurkolnak, és egy másik nagy banda meg ellendrukker tud lenni. Ha minden évben más nyerne, akkor ez kevesebb embert mozgatna meg.
Tudatalatt is általában a győztesek csapatába szeretne mindenki tartozni.
De ettől még tény, hogy a KC kevesebb büntetést kap, mint az ellenfelei. Amit persze lehet azzal is magyarázni, hogy fegyelmezettebbek a játékosaik, de talán nem csak ez van mögötte.
-
Fáraó
őstag
Hehe, ma jött szembe:De ez is jó:
-
joergie
őstag
Láttátok 27étől elérhető lidlis nfl logós termékeket? nem is olyan rossz. nekem a törölköző (kéztörlő) pl tetszik.
-
Veron
addikt
Ezen mosolyogtam

-
Veron
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Tegnap néztem a Commanders meccs végét és pont ez fogalmazódott meg bennem. Nem tartom lehetetlennek, hogy SB-be jusson a Washington. Kemény menet lesz Hurtséknek.
-
callmeakos
veterán
Nemtudom le e esett mindenkinek, de ha most a Commanders megveri az Eaglest, egy frissen draftolt újonc irányítóval megy a Super Bowlba. Úgy, hogy ez a csapat még tavaly is gané volt. És őszintén? Nem tartom kizártnak. Hurtsnek nagyon össze kell kapnia magát.
-
Veron
addikt
Az idei Bills elleni zakó alkalmával IR-en volt Pacheco, Omenihu, J. Watson és H. Brown is. Meglátjuk, hogy velük mire lesz képes a Chiefs.
Azt gondolom, hogy a Bills akkor nyerhet, ha hibátlan meccset hoznak le és a Főnökök pedig nincsenek ott fejben. Ha ez megvan, akkor nagy esélye van Allenéknek a SB-re is.Btw. Watson és Karlaftis is nagy szerződést kaphat jövőre.
-
Fáraó
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Lions: mármint úgy értettem, hogy persze minden csapat éhezik az SB győzelemre, de a Lions annyira össze volt rakva, hogy jogosan lehettek éhesek, mert komoly esélyük volt, hogy odaérjenek a végére és megszerezzék. Aztán jöttek a sérülések...
Kíváncsian várom a hétvégét, egyik mérkőzésre sincs tuti tipp szerintem...
-
-
joergie
őstag
válasz
f4lcon
üzenetére
Igen, ilyet már láttunk. bármilyen jól is játszanak, egy rendes QB nélkül nem fog sikerülni Mahomesék ellen.
Most jobban látok egy hibamentes Bills játék általi győzelmet a KC ellen, mint eddig bármikor. Hétvégén meglátjuk.
Remélem a Redskins
megveri az Eagles-t, mert szvsz több esélyük van a KC ellen. ha a bills megy a superbowl-ba, akkor inkább mindegy. -
Fáraó
őstag
Azt nem értem miért erőltették a futást, mikor a passzok, de különösen a rövid passzok, elég jól mentek - mármint jobban mint a futás (folyamatosan mutatták a statisztikákat is). Erre jó példa volt az utolsó előtti drive, amikor kb 5 perc alatt végigment a csapat a pályán és feltett 7 pontot az eredményjelzőre. Volt abban a drive-ban hosszú passz is, rövid passz is, futás is, de(!) a rövid passzokkal indult meg a Rams.
A két labdavesztés és az egy-két el nem kapott labda miatt vesztettünk, meg a jó Eagles defense miatt.
Egyébként a két defenese nagyon profi volt, de a Rams defense szerintem jobb volt, kulcshelyzetekben mindig megállították a sasokat.
Szerintem picin múlt a nyerés, konkrétan az utolsó passzon. Azt (is) nagyon jól kivédekezték, de szerintem nem annyira van egyben az Eagles, hogy SB-t nyerjen. -
Amúgy Rams drukkerként is azt mondom, a jobb csapat nyert. Két fumble a 4. negyedben, ne már?! És olyan screen-eket néztünk be, hogy fájt. Valamint Barkley-t se sikerült limitálni. Igen, izgalmas lett a vége, de sose volt a win probability-nk 50% felett. Kár érte, szép szezon volt, jó lett volna ismét konferenciadöntőben látni a csapatot, de hát nem jöhet össze mindig. Mostantól viszont Commanders és Bills drukker leszek!

-
NB2
aktív tag
-
joergie
őstag
Én már csak Danielsben bízok Mahomes ellen, zseniális a gyerek. Olyan feka Burrows feelingem van, csak körülötte mintha lenne csapat meg edző is. és egy erős no-fear hozzáállás, ami húzza a csapatot. a philly és a bills szvsz simán elvérzik jövő héten. Bár a billsben még lehet tartalék.
ravens fanként már évek óta mondom, hogy LJ-el sose lesz SB win. és most se rajta múlt (de akár lehet mondani azt is) . valami mégse stimmel. nem egy vezér, csak követik mert ő van ott. utálom ezeket a csapatokat, ahol az amúgy remek defense vért izzad, és az offense meg mint egy tékozló gyerek elveri az csodát, amit kapnak, és vele együtt a befektetett energiát. ezt éreztem most a bills ellen.
-
-
NB2
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz
ggeleven
üzenetére
No igen, jól leállt a Bills, de végül meglett az 52 pont.
Nagyon durva, hogy az alapszakaszban szinte hibátlan emberek mennyit tudnak hibázni egy PO meccsen. Mondjuk én is tök ilyen vagyok, a stressz rám is inkább bénítólag hat, nem spanol, és úgy tűnik, hogy ezt a profik se tudják kezelni, pedig gondolom van elég pszichológus, aki foglalkozik velük.
-
-
NB2
aktív tag
Én nem mondom, hogy a jobb csapat nyert, a kevesebbet hibázó. 3 labdavesztés kinyírta a ravenst. A Bills szépen fogta az első félidőben Henry-t és Lamar... Po Lamar volt.
A hollóknak szurkoltam és szerintem ők nagyobb eséllyel verhették volna meg a KC-t... meglátjuk. -
NB2
aktív tag
a végén ez a befújt DPI elég wtf nálam
-
F-ECT$
titán
Nem dőlt még el, de eléggé a Bufnak áll ez így.
-
F-ECT$
titán
Pontcunami jön?
-
F-ECT$
titán
Jobban örültem volna a Ramsnek, de sajnos Stafford nem tudott klasszis teljesítményt nyújtani a végén.
-
F-ECT$
titán
A Rams kicsit elaludta a második félidő 80%-át, de így is izgalmas a vége.
-
Úgy, hogy nem szurkolok egyik csapatnak és csapat ellen sem egész élvezetes nézni a havas meccset.

-
F-ECT$
titán
Meló nekem is lesz holnap, szabit nem kértem. Első meccset végignézem (jó kezdés után, kezd kicsit csökkenni a színvonal sajnos.)
A másodikat majd meglátom félidőben.
Sajnos 7-kor kelnem kell

-
joergie
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
szabot nem, de koran kelek, aludtam délután jópár órát(most keltem), talán elég lesz. esti meccset biztos nezem, de a rams mit alkot az is izgat(eddig tetszik). ha van még playoff csapat az nflben(kc-n kívül), akkor az a rams.
amugy erdekes dolog ez a sisak kocc. a def. játékos lehajtja a fejét(saját érdekében és mert nehéz máshogy), és érkezik csípő tájban (adott esetben ketten is).ők nem látnak semmit akár egy másodpercig, lehajtott fejjel, sisakban. más testrésszel nem tud érkezni, mert arrafelé halad a teste. közben a qb lemegy, és mit ad isten pont ott lesz a sisakja. érdekes. szar a szabály.
amúgy nem mondtam, hogy nem tetszik, hogy rájátszik
-
F-ECT$
titán
Tervek mára? Mindkét meccset megnézi valaki? Holnap szabi?
-
F-ECT$
titán
-
Veron
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Ne már, srácok!

Nyilván nem a bírói hibák miatt nyert a Chiefs, a Texans egy percig nem játszott előnyben/fölényben.
Hány olyan ítélet volt tegnap, amit egyértelműen a Kansasnek "csaltak el"?
Én három érdekes esetre emlékszem: 2 Mahomes elleni felesleges durvaság, egy pedig amikor Mahomes rájátszott, hogy pályán kívül lökték meg. Első két esetben kiderült, hogy valóban volt sisakkocc, utóbbit pedig nem is hitték el a zebrák. ( Egyébként nekem sem tetszik, hogy ràjátszott).
-
joergie
őstag
Teljesen egyetértek. 1-1 meccsen nem lenne baj, de szezon közben is tolták a KC-t a zebrák. Hemzsegett a bírói hibáktól ez a meccs, és túlnyomó többségben a KC-nek kedvezett. Nem ezért nyertek, de legközelebb, ha ennyin, vagy kevesebben múlik (remélem), akkor nem lesznek ezek a zebrahibák. de amúgy Mahomes is nagyon ügyesen játszik rá a büntetésekre.
A sack-ek vitték el a meccset valóban, és nem értem ha pár QB meg tudja csinálni, hogyha látja jönni a sack-et, akkor megszabadul a labdától, akár intentional grounding bünti esélyével, akkor a többi miért nem képes rá.
Megkövetzem magam(ez így elhangzott valamelyik közvetítésben), a Washington iszonyú jó meglepit szállított, mostmár drukkolok nekik, remélem a Rams ellen
-
NB2
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Persze! A KC kulcsszitukban szétblitzelte Stroudot, SS piszok jó ebben. 4. negyedben mikor időt kellett volna kérni, Ryans elbambult. Mahomes legalább 3 sacket úszott meg, hogy időben kidobta a labdát, ezzel megúszva a yardveszteséget, sőt a 4. meg TD passz volt. Stroud 3x futott hátra 40 yardot és buktak egy FG-t és lehetetlen helyzetbe hozta a csapatot. Jó volt a HOU D, de azért az egyetlen értelmes emberét a KC-nek nem tudták kivenni. Ezért mondtam éjjel is, hogy jobb volt a KC, de épp ezért dühítő, hogy nem kellett volna megnyomni őket!
-
NB2
aktív tag
Megszületett a PO legnagyobb meglepetése! Csóri Detroit elfogyott, illetve azért 4+1 labdavesztéssel ritkán nyersz meccset. Egy nagy pisztolypárbaj lett volna, de ha nincs a 4 labdavesztés akkor sanszosan nyernek. De kétségtelen a WSH jobb volt, így kell játszani ahhoz ha nyerni akarsz. Kedves Houston láttad?
-
Bírózhatunk, akár még jogosan is, de azért az kemény, hogy sorban a 7. AFC döntőt fogják nyomni. Ez nagyon nyomasztó.

Na és a második meccs?!
Szerintem kevesen tippelték be ezt. -
NB2
aktív tag
Sajnos úgy néz ki rutinból lehozta a KC. A 2 edző, a 2 qb és a csapat pont annyival jobb de legfőképpen rutinosabb ami pont elég. Épp ezért dühítő, hogy a bírók megnyomták a KC-t, biztos ami biztos.
-
NB2
aktív tag
bírók be akarják vinni a KC_t
már most volt 2 röhejes ítélet, az egyik 3 pontot eredményezett, a másik (észre nem vett holding) támadás még tart -
F-ECT$
titán
Erős Hou D, szokásos KC mákok. Érdekes meccs lesz ez, főleg ha folytatódnak a sérülések
-
F-ECT$
titán
Kezdődik!
-
joergie
őstag
Na tippek? https://www.nfl.com/schedules/
eredmények.hu bracketrams-ra nagyon kíváncsi leszek eagles ellen. védelemnehéz meccset várok, és hogy ledarálják, és fájni fog neki(Hurts).
majd jön egy csereirányító akivel az SB-t is megnyerik...A másik, amin meglepődtem hogy 4
inch& Long srácok beszéltek, hogy a Ravens az esélyesebb a Bills ellen. Buffaloban. Én ezt nem látom jönni, de legyen igazuk (Baltimore fan vagyok). A bills nekem ilyen megoldós együttes, ők beleállnak a problémába, LJ viszont be tud sülni. Én úgy tippelek, ha a baltimore azelső drivejábanpontot szerez, de legalábbis előbb kerül előnybe, akkor nyer(ünk), ha hátrányból kezd, veszít(enek).
Ez alapján inkább bills win-re számítok, de parázs csata lesz az fix.Másik kettő valszeg sima. Washingtonért imádkozni fogok, hogy ne bújjanak.
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
És jó fej. Meglepően szimpatikusan viselkedik. De az elején nagyon röhögtem.
-
.LnB
titán
Az első 30 mp már röhögős: [link] (- YT, TB12, DudePerfect)
-
NB2
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Melyik is?

A szombati 2 az ugyanaz mint egy hete, a másik kettő pedig este 9 és félegy! Már ezeket is pár éve későbbre tették, régen legalább este 7 és 22.30 volt!
A szombat éjjeli az nálam kuka (ha lenne pats nyilván nem), de a vasárnapi 2.-nak is csak a fele lesz meg.
Ezt már kihisztiztem itt, hogy én régen itthon rengeteg hazai (saját város) sporteseményre jártam, de azért picit ferdén néztem már ha este 8-kor volt a meccs. Itt meg 8 kezdődik (jó Detroitban nem lesz annyi, de lehetne máshol is a meccs) és érted kb fél12-re van vége. Innen nem jutsz haza 10 perc alatt, értem én, hogy szombat, de azért nah... Jah és itt éppen dome, de simán azért Buffaloban nem lesz meleg sem már akkor. Én tuti, hogy 13.00 és 16.30-kor kezdeném a meccseket, főleg ugye nekünk az milyen jó lenne
-
F-ECT$
titán
Egész jó időben lesznek most a meccsek. Persze a lehetőségekhez képest.
-
callmeakos
veterán
Én sem vagyok ebben az Eagles győzelemben biztos. Ha Barkleyt le tudják limitálni, és Hurtsöt össze tudják zavarni, benne lehet a Rams győzelem. Arra pedig egy ilyen szezonkezdet után nem sokan tettek volna. Bye weekjük után álltak 2-4el, és emlékszem arról is szóltak a pletykák, hogy elcserélhetik Staffordot.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Azért a Packers megmutatta, hogy korántsem megállíthatatlan gőzmozdony az Eagles offense. Szerintem lesz keresnivalója a Rams-nek is azon a meccsen. És arra számítok, hogy inkább a Defense-ek fognak dominálni, szóval a kérdés hogy a Rams D meg tudja-e most állítani Barkley-t, mert legutóbb összecsapáskor szétfutották őket. Underdog a Rams azon a meccsen, de nem sokkal!
-
NB2
aktív tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Írtam korábban, hogy a Rams mellett szól a rutin. McVay és Stafford, szerintem az egy piszok jó meccsnek néz ki. Ellenben a KC-HOU-val szemben
Én bírnám ha szoros lenne, de félek simaliba lesz .
Egyébként végignézve a Vikings meccseit, azért volt benne 5-6 totál ergya csapat, igaz azért erős PO csapatokat is megvertek. Nem tudom, de tényleg csóri Vikings nem tudom mikor ér el valamit. Kéne nekik egy elit qb már! -
válasz
sherlock82
üzenetére
a Rams-nek az Eagles ellen? most kezd összeállni a passrush, és Quentin Lake skeaky probowl szezont hoz
és bár Matt Ryan volt "Matty Ice", igazából Stafford az igazi kőkemény "jégcsávó" ahogy hűl az idő, úgy javulnak a statjai:
- Matthew Stafford has the highest Passer Rating vs. the blitz among all QBs with 5+ playoff games this century (139.2)
- Matthew Stafford has the Highest EPA per Dropback among all QBs with 300+ DBs in the playoffs since 2000 (+0.24)
- No QB has a higher Win% in the months of December, January or February since Matthew Stafford joined the Rams (.864%) -
NB2
aktív tag
Hatalmas Vikings blama. Darnold nem ér lófüttyöt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - új állapot, garancia
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hehe, ma jött szembe:

De idén is kb minden állam a KC ellen fog drukkolni, 2 kivételével. Vagy lejátszhatná a KC offense a KC defense ellen is

Szerintem kevesen tippelték be ezt.