Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Megnéztem a válogatott meccsét is... ehm...
Ennyire nehéz a snapet feladni? Mert hogy vagy 15 guruló snap volt a meccs alatt, a mi oldalunkon, az fix.
De grat a válogatottnak, nagyon jól játszottak Sajnálom hogy nem jutottam ki, pedig tervben volt
Viszont az biztos, hogy ezért amúgy kapnék bármely HFL néző köréből, de muszáj kiírnom magamból: a közvetítés minősége iszonyúan pocsék volt.
Keressenek már egy adásrendezőt, aki az életben egyszer látott már egy amerika foci meccset (meg esetleg operatőröknél is jó lenne, ha tudnák mikor mi jön). Tudom hogy ez itthon nehézkesebb... De gáz, hogy olyan kamera képek vannak vágva, amivel kb. követhetetlen egy-egy snap.
Továbbá sejtem hogy nem sok bevétele van a Diginek ebből, ezért csak B technikával vonulnak ki, de nem hiszem el, hogy nem lehet legalább totálokra bepakolni valami nagyobb látószögű kamerát, ha már ennyire alacsonyan vannak a kamera kiállások.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest