Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Kotomicuki #15770 üzenetére

Az akadályozta, hogy sokkal nagyobb számban voltak agyonütve a kapu közelében lévő technikás játékosok. Ha oda valaki bemerészkedett, azt nagy eséllyel úgy takarították ki onnan, hogy csak nyekkent. A nagy sztárok meg nagy eséllyel le voltak vadászva állandóan a hátvédek által. Aztán a csapatoknak meg volt direkt verőlegényük, akik a sztárokat védték. Én ezt nem csíptem annyira. Persze vicces volt, meg látványos, mikor Tie Domi kipakolt mindenkit levert a jégről, aztán még ráadásként berántotta a nézőt is a penalty box-ba és ott verte agyon. Csak ez most más. A jégkorong ma már nem szól annyira a fizikális erőfitogtatásról. Azt az elemét űzték ki a hokinak, ami nem igazán a jégkorongról szólt. Ennek semmi értelme: [link]
    Ráadásul ennek a változásnak a hozadékaként én úgy látom, hogy egyre több arcot kap az NHL. Könnyebben kerülnek előtérbe és lesznek sztárrá már fiatal korukban is a jó játékosok. És kisebb eséllyel törik ketté a karrierjüket egy "Welcome in the NHL" bodicsekkel.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés