- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Reggelt az uraknak....
Mai meglepetés...Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
Tegnap kemény volt,,,
Ezt ki kell beszélnem magamból...Ülök egy próbán,hangosítok, ahol tömegesen "vettek körül" a 20 éves kiscsajok ilyen kis pics@ gatyákban....tevepata,,,tevepata mindenhol b@zzz....(közben szopok torokkal, mert ez sajnos egyben munka is,,,és kb 40db zenét variáltak úgy(sorrend-vágás-etc-etc), hogy a végén már azt sem tudtam merre vagyok arccal... de ez most mindegy is....)
Szóval ülök ebben a közegben(ami azért fontos mert jó fejek, szóval megy a csipkelődés ezerrel)...
viber üzenet....
a külföldön élő ismerősöm kezdi el nekem legnagyobb meglepetésemre taglalni, hogy akár honnan is nézi,,,én lennék neki a tökéletes,,,és már az sem érdekli, hogy fiam van,...stb...stb....
Komolyan jó, és mély barátságban vagyunk, és a múltban volt is ennél több...de azt hittem ezen már túlléptünk...na mindegy,,,,szóval kamillázok a telefonra, hogy wtf?
erre látom, egy másik viber üzenet, másik hölgytől...
hogy hol vagyok,(?) mert ő most esett be a házba, kicsit drinkelt a barátnőjével, és ő most akar engem,,,de azonnal használjam ki a testét.....Egy pillanatra, azt éreztem eldurran a májam, és horrorba fullad a próba, és mindenfelé véres cafatok lógnak majd,,,mert ezt már nem fogja elbírni az egóm, és a májamra megy
Miia lóf@sz,,, kisütött a nap? vagy mi van?
Imádom ezt a világot....egy ideig agyaltam, hogy miért, meg hogy? Hiszen pocakom is van,,,akkora az orrom mint egy cápauszony,,, de komolyan nothing special...
De már lesz@rom...nem akarom tudni, mi miért történik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest