Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #14400 üzenetére
Szerintem is.
Kezeket fel, ki szerint nem menne?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
LógaGéza
veterán
válasz rootkiller #14400 üzenetére
Ha alkoholos akkor tényleg ne erőltesd, mert bemattítja - bár mivel Mac, ezért nyugodtan
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
twine
veterán
Szerelmes lettem...nem tudok aludni,,,és gondolkodni...egyfolytában csak Ő jár a fejemben...
Jövő héten hozza haza a gazdi, pénteken megyek, megszaglászom...feltéve ,hogy a már előttem bejelentkezett másik érdeklődő nem viszi el / előlegezi le....
Kell....akarom....!!!
Csak szuperlatívuszokban beszélnek a típusról a neten...
Hétfőn minden esetre megyek a bankomhoz egyeztetni az anyagi lehetőségeimet...Párszor már elmondtam mennyire telibe sz@rom az autókat...életemben másodszor érzem ezt az érzést, amit most,,,Az első, a már emlegetett Corollámnál volt...Böngészés, találat, szerelem, szívdobogás...és mindenen keresztülgázolva vásárlás...(aztán elégedett matyizgatás benne kb. 1,5-2évig)
Most ugyanezt érzem...rám mosolygott, akarjuk egymást
Érzem, hogy be fog teljesülni...A hirdetés minden szava igaznak tűnik, a gazdája halál korrekt mókus benyomását keltette telefonban...
Az autó múltja nyitott könyv[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Pont a múlthéten voltam Debrecenbe, és egy kopp ugyanilyen jött mellettem a másik sávba, - majdnem le is sodortam, annyira nézegettem
Tényleg nagyon szép, eltalált forma, a Toyota hibridek még megbízhatóak is, csak az a fránya bőrbelső"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
twine
veterán
válasz gzbotii #14406 üzenetére
Az a durva....ezt honnan szúrtad így ki?
Igen ott lakik a tulaj, már pár éve..ezért is szorult az autóba az a kevés km.Viszont foglalkoztak az autóval:
És nem köntörfalazott az ember...tetszik a hirdetés, és a tulaj őszintesége:
"nekem nehéz a lábam, így van ,hogy eléri a 9l-t is a fogyasztás, de akkor 190km/h autópályán, ha utazunk haza, egyébként 7l városban"Többre tartom ezt,mint a 8évesen 120.000km-el kiírt "csodákat",,itt legalább tudja az ember a múltat,,,
és ha minden igaz ez a hibrid rendszer elmegy 6-700.000km-t gond nélkül...nálam az elkövetkező 5 évben kerül szerintem bele cca. 100-120.000...MOndta is a tulaj, hogy nyaralás lesz a gépnek , ha hozzám kerül...Szóval légyszi-légyszi, hozd el nekem...
Am. meg persze egy alapos átvizsgálás és állapot felmérést megejtenék...nem elég a szerelem, meg az elvek, kell, hoyg a hozzáértők is meggyőzzenek vásárláselőtt arról, hogy ez a szekér kell nekem....
-
twine
veterán
válasz LógaGéza #14405 üzenetére
Nekem nincs bajom a bőrrel...a xantiám full bőrös volt, ráadásul fekete...nem zavart...
De igen, a barátaim is úgy általában szidják a bőrt..
Egyik nemrég vett egy hármas BMW-t bőrrel, la gondolkodik hogy cseréli plüssre, mer'a bőrbe belepunnyad a teste
Mondtam neki, foggyá'le -
w333
félisten
Ki lehet az egyszerűen takarítani ... csak olyan bőrös autó kéne ami szellőztetett pl. A8 vagy S500, az összes többi kuka, nyáron belesülsz, télen odafagysz
Nálam pl. az autóban tilos az evés, ez alapszabály !!! az autó még mindig egy személyszállító eszköz és nem egy büfékocsi !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
twine
veterán
Nem is vitatkozom ezzel, inkább csak viccnek szántam....most is plüssben ülök,és a plüsst pusztítja a gyerek...
Ízlések és pofonok...nekem megfelelő a bőr, illetve úgy mondom általánosságban azonos kategóriából, ha adott lenne a választás lehetősége, én a bőrt választanám minden esetben...Én a dohányzással vagyok így az autóban, hogy tabu...az evés nem...Megszámlálhatatlan eset van, amikor pörögsz egész nap, bele vagy ragasztva, és egy perced sincs megállni enni....biztos nem fogok éhen pusztulni, azért,mert.............másrészt 3,5 éves a fiam a családban. sokszor van, hogy nem fért bele a kaja a reggelbe, vagy a programba,,,muszáj etetni...
De gondolom ez is ember és családfüggő, biztos ki lehet ezeket a problémákat is küszöbölni...én nem akarom..simán tolom a gyrost az arcomba vezetés közben....az más kérdés, hogy közben kb úgy nézhetek ki mint Joker a Batman-ben[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
A kajálással én is így vagyok, mikor egész nap rohangálunk, aztán csak akkor van idő kajálni amikor vezetek, akkor nehogy éhenhaljak má... Ráadásul éhesen ingerültebb is vagyok, jobban taposom is, hogy legyen idő enni
Engem mondjuk a dohányzás se zavar, amíg nem az én kocsimban akar rágyújtani. Sajátjában nyugodtan, mindenki azzal bassza el az életét, amivel akarja...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gzbotii
nagyúr
válasz LógaGéza #14414 üzenetére
Egyszer engedtem meg havernak, hogy ragyujtson a kocsimba, rá két hétre amikor epp takaritom, akkor vettem észre, hogy ki is égette az ülést....
Aztán amikor a cégnél olyan pozícióba kerültem, többieknek sem engedtem meg, hogy a céges kocsiba amivel én is jártam, ragyujtsanak, mert szó szerint 40-50 csikket hagytak a kocsiban, mindenhol hamu.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Zoja™
őstag
válasz LógaGéza #14414 üzenetére
Sajátjában nyugodtan, mindenki azzal bassza el az életét, amivel akarja...
Ne vedd olyan komolyan az életet, úgy sem éled túl.
Nálunk plüss belső van, az asszony rendszeresen kajál a kocsiban, ha hosszabb útra indulunk, akkor rá is gyújtunk benne, sőt, néha, ha nagyon nem bírunk magunkkal/egymással, akkor a hátsó ülést is meglátogatjuk.
És sehol egy szakadás vagy égés nyom, cserébe minden hétvégén kívül belül ápolva van a kicsike.
Mármint a kocsi, az asszony naponta, de legrosszabb esetben is két naponta. -
Jadro
veterán
Ma pont egy ilyen Camry mellett csorogtam erggel a dugóban. Szép kis jószág, de ő sem jutott előrébb a dugóban.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
twine
veterán
Viszont cserébe, nem fizetett egy forintot sem araszolás közben, mert valszeg elektromos üzemmódban volt
Mindig álmom volt egy hibrid, de sajnos a pénztárcám nem tette sosem lehetővé...
Most majd meglátjuk...erősen merészebbet álmodok az eddig elképzelt keretnél, de a tkm ki van már...kell, hogy elérjük valahogy az álmainkat....ha mindig csak a remegés megy, szart sem érünk el...eddig minden jelentősebb dologhoz amit elértünk az életbe, kellet egy kis kockáztatás...eddig bejött minden...
Remélem most sem lesz másképp....
Am. meg ha elviszik előlem, vagy azt mondják a "vizsgálaton" , hogy gatya, akkor nem lesz ilyen..meg másik "új" sem...jövőre terveztem, nem most...de valamiért ez a verda most belém nyilaltJut eszembe "álmok"...
Lassan már összeáll az Indonéz video elég nyers még, felirat, earth utazós anim, meg ilyesmi még nincs benne, de legalább már nagyjából látszik merre jártunk... -
twine
veterán
Ééééés igeeen...
Meglett ma a kijelzőmön a 4. Törés is balról jobbra egy gyönyörű keresztbe repedés... -
Zoja™
őstag
Ne irigykedj, nincs értelme.
Inkább én irigykedhetek rád, mert már van egy stabil pont az életedben, a családod személyében.
Nálam egyelőre ez még nincs meg, sokszor hiányolom is, hogy legyen kiért/kikért felkelni.Egyébként grat a videóhoz, csak a CGI-t hiányolom belőle egy kicsit.
-
randras_83
addikt
Hellóka srácok!
Valakinek nincs egy IT - s cimborája aki tud akciósan perifériákat beszerezni? Építenék egy PC - t
https://www.flickr.com/randras83/
-
w333
félisten
válasz randras_83 #14428 üzenetére
Sajnos nincs ... de kíváncsian várom hogy mit építenél (max. keret?)
-
bigrock
addikt
-
randras_83
addikt
Asrock B150M Pro4 v MSI B150M Mortar v MSI B150M Bazooka Plus
Core i5-6500
2*8Gb Kingston HyperX Fury
Zalman Z3 Plus
FSP Hexa+ 400WVideókarit meg majd veszek később,de el kell kezdeni.
(#14430) bigrock: nem ingyen kell, csak valahol 100k-110k körül meg akarom fogni a konfigot.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz randras_83 #14431 üzenetére
Ez úgy jól hangzik ... a 3 alaplap közül az Asrock -t venném vagy Asus !
Core i5 jó választás !
2X 8GB feleslegesnek tartom, szerintem a 2X4GB is elég !
Ház nem lesz túl nagy ?
Tápegység nagyon jó !
Videókariból csak nVidia, én kerülném az AMD -t
Arra nem gondoltál hogy apróról válogatod össze ? sokkal olcsóbb lenne !
-
w333
félisten
válasz randras_83 #14433 üzenetére
Aprón van most egy félkonfig ... 70k -ért (én rámennék)
Gigabyte H87D3H + Core i5 4670 + 8 GB DDR3 1600 Corsair Vengeance LP
Nekem is ilyen i5 4670 van és erősebb a 6500 -tól !
Házak közül én a minimalt szeretem ... ilyen van most jelenleg
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Nekem ilyen házam lesz, amint úgy adódik. Kicsit nagy, de nagyon bejön a narancssárga-fekete kombó:
egyszerűen meseszép egy ház, de kibeb@szott drága...
a konfig ami belekerül:
a képen a sima dark base van, nem a pro, az kicsit olcsóbb. De nagyjából ilyen lenne, bár a léghűtést cserélem majd sztem egy corsair H110GT-re
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
LógaGéza
veterán
válasz randras_83 #14431 üzenetére
Én a Mortart venném, nagytesóval meg vagyok elégedve nagyon
-
w333
félisten
válasz GrooveHero #14435 üzenetére
Szép ez a ház tetszik ... márkában is elég minőségi
De ez a konfig feleslegesen sok, lehet ezen spórolni sokkal többet !
Billentyűzet és egér full gagyi, monitorból pedig csak is Dell !
Ház 62k ? minek
Én ezt a konfigot 2 éve raktam össze ... mindjárt írom mi mennyi volt !
Alaplap (új Asus H81M-E) : 12k
CPU (3 hónapos i5 4670) 44k
Mem. ( fél éves 2X 4GB Hyper X) 10k
Videó k. (új Asus GTX 750) 32k
HDD (1 napos Seagate 500GB) 7k
Táp : (3 hónapos FPS 350W) 5k
Ház (új FD. Core 1000) 12k
Monitor (új Dell S2415H) 72k
Bill. (új A4tech Blody 120) 8k
Egér (új Zalman ZM401R) 5k
És itt van a kis gépecske összerakás közben (1 óra alatt készen voltam)
SSD -t nekem is hamarosan intel 535 (240GB) lesz a befutó az (5 év gari)
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Megjött nekem is ... az OTA!
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
GrooveHero
addikt
Feleslegesen sok? Kinek? nekem elég lesz vagy 4-5 évig. A ház drágább lesz, az iPon nem árulja a pro verziót, azt itt veszem meg kint. Ennél erősebben is rakhattam volna össze, de azt még már minek? Z170-es lap jó lesz, k icsit meghúzom a 6600k-t. A memória még kérdéses, hogy milyen legyen. Egér, bill nem kell jobb, nem vagyok brutál gémer, hogy villogó lefes kutyafasza legyen 30k-ért, még egérből se kell razer és társai.
Monitorból 27-es fhd 144hz, ez kell nekem. Tn panel bőven jó. Van 100k környékén dell, ami tudja ezeket?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
twine
veterán
Sírok b@z'meg...
Ma találkoztam az "autóval"...fiatal korrekt, kedves pár,,,a belvárosban ütköztünk, a külvárosig elvittek az autóval, miután csevegtünk egyet és nézegettem az autót...megbeszéltük, hogy holnap reggel asszonnyal is elmegyünk megnézni, aztán ha úgy dönt a családi kupaktanács, indítjuk a folyamatot...
Erre most csörög emberünk, hogy beesett egy hirtelen készpénzes vevő, és egy perc alatt vitte el az autót....
Kurv@rhdtélet
Az összes többi hirdetés, és autó egy hatalmas hazugságnak tűnik ez mellet...pont annyira volt esztétikailag itt ott "hibás",(túlzás ez a szó) hogy az jöjjön le az autóról: ez tényleg korrekt...nem a túl szép ,hogy igaz legyen,,,ellenben kurva jó esztétikai, és mechanikai állapotban mindene, korához képest...(már amennyire laikusként én meg tudom állapítani)
szóval....
marad a kis csótány egyelőre....
kiábrándultam,,,,nem akarok másikat ez volt az "igazi"[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz LógaGéza #14442 üzenetére
Nem az a foglaló lényege, hogy azt odaadod előre, hogy ne adja el másnak, jelzed, hogy komoly a szándékod. De ha elállsz az üzlettől, akkor meg azt bukod - mivel ő fenntartotta neked, nem adta el másnak, aki esetleg tutira elvitte volna.
Ha vissza lehetne kérni, mi értelme volna?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
twine
veterán
válasz LógaGéza #14442 üzenetére
Alig egy napja volt az országban az autó...a találkozás mondhatni "véletlen" volt, mert mára egyeztettük,de mivel kiderült, ők kvára ráérnek, és épp ott vannak a melóhelyem környékén, fussunk össze egy pacsira, meg dumálunk személyesen pár mondatot a gépről....
Szóval, sajnos nem volt a farzsebemben hirtelen fél milka,(de még 250 sem 10%-ra) hogy kidobjam foglalóba...
Ráadásul asszony a fent leírt okok miatt még nem is látta az autót...Magyarul, foglalózni még csak esélyem sem volt...
MIndezek tetejében mennyi esélyem van egy olyan vevővel szemben, aki épp ilyen típust akar venni, meglátja ezt, és odamegy a zsebében a vételárral
Hangsúlyozom, tegnap ért be délután az autó az országba...
Nincs mit ragozni,,,becoptam...de ,mára már kicsit múlt a szomorúság...
csak amiért igazán fáj, (épp ezt ragoztam asszonynak is), hogy kb úgy éreztem magam mint aki megtalálta a tűt a szénakazalban...ebben a magyarországi, szemét átb@szós használtautó piacon, úgy tűnt sikerült egy igazán korrekt eladóba/hirdetésbe/autóba futni... és az azért jó érzéssel tölti el az embert, ha nem kérdőjelekkel a fejében ül bele egy használt autóba, hanem szinte biztosra...főleg, ha valaki annyira segg hülye az autókhoz, mint én...
pont...keseregni már nincs értelme....ellenben mivel most nem lesz vásárlás,kitaláltam, hogy azt az összeget, amit erre az autóra fordítottunk volna havonta, azt elkezdem jövő hónaptól félre rakni...így kockázatok nélkül kiderül, hogyan működött volna a családi büdzsében a havi kiadás, ha pedig normálisan működik, jövő ilyenkor több mint fél gurigával beljebb leszünk, azaz könnyebben válogatok az autók között...
szerk:
Boti-nak meg abban igaza van, hogy a foglalót bukod, ha nem jön létre az üzlet a vásárló "hibájából"..[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz randras_83 #14445 üzenetére
azért még turkálok a használtautón... mer'bár azt mondtam nem veszek autót(most), asszony szorgalmazná mégis.... :/
-
randras_83
addikt
gondolom le akar csapni a kis corollára.
nekem úton a második vakum meg az 58 mm f2 helios 44-2-m (15k összesen), tegnap berúgtam, láttam újjak között előtörő rókát, cifra 20as kis ribiket, brutál seggrázást.
jövő héten szerintem meglesz az új asztali konfig isszép az élet 30 fölött is.
ps: papi mikor mehetek hozzád gyárlátogatásra?
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz randras_83 #14447 üzenetére
Megbeszéljük...valamikor összehozzuk
Róka:
MUltkori esküvő után hazavittük haveromat(nem a vőlegényt),,,másnap hallom a sztorit..
"üvöltözés" fürdőben, wc-ben,,majd csend...feleség furcsállotta már mi történik, ment ki, meglátta a srácot a sötét előszobai folyosón, két keze összerakva a hasa előtt, mint aki imádkozik...
következett a beszélgetés:
-Te mit csinálsz itt?
-Állok!
-MI van a kezedben?
-Csalamádé!
-Csalamádé? De honnan?
-Szerinted?Kicsit bemindeneztünk....büszke voltam magamra, mert általában én kerülök ájult állapotba,,,ő pedig a "mindent bíró"...most kivételen én nyertem
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
én hála az égnek rég nem dobtam el a vacsit, bár a múltkori poker-whisky-bor kombót követő másnap majdnem megértettem hogy, hogy lehet hányni másnap....ez de szép így leírva.
BTW a Botival és többiekkel leülünk egy sörre szituval mi a szitu, én rajta lennék, már nem Botin, hanem a sörözésen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest