Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz randras_83 #14150 üzenetére
Indításnál ugrott előre, mint amikor a nokedli forgalmi vizsgán lefullad, sebességben hagy, és a nagy kapkodásban nem nyomja ki a kuplungot.
Na, nálam ez történt, kivéve hogy a kuplungot kinyomtam és nem vagyok annyira nokedli
Amúgy mondtam én, hogy mocskos kéjenc vagy, következő a kövér lesz, akit lisztbe forgatsz, hogy lásd, hol nedvesedik
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
-
w333
félisten
válasz randras_83 #14152 üzenetére
Az kemény ... na ezért nem kell nekem 2000" évjárat feletti autó !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Fkris
őstag
válasz randras_83 #14152 üzenetére
Mire próbálsz te rá, még a kuplungról beszélsz?
Amúgy jolvan, addig is jó nyaralást!
Szerda-csütörtök jó lehet
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
randras_83
addikt
2004 es T25 ös avensis sima 2.0 D4D. Szóval ez még a jobbik. Én úgy vagyok ezzel hogy a 2000 előtti meg már rohad nagyon. Ritka ami szép és jó is.
@Kristóf : természetesen az autóra nem bírom én már a zsenge 20asokat, jelentsen ez bármit is.
https://www.flickr.com/randras83/
-
Fkris
őstag
válasz randras_83 #14155 üzenetére
Azokkal tvájni okoskodik eleget
-
LógaGéza
veterán
válasz randras_83 #14148 üzenetére
IS200ból csak egy széria volt, az XE10es, '98-'05 között. IS250 amiből van több széria.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
gzbotii
nagyúr
válasz randras_83 #14155 üzenetére
Lassan nekem is ott lesz a javítás..köszönhetően annak, hogy kénytelen vagyok Németországban szervizeltetni
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #14159 üzenetére
Auu.
De legalább tuti jó minőségű az alkatrész, nem?
Ha szerencséd van, magyar szaki teszi be a szerszámával"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
gzbotii
nagyúr
Még jobb, orosz
Látom nagyon rajta vagy a témán. Melegszik az idő feltetek?Jó minőségű alkatrész, de otthon 8€ a munkadíj itt meg... Az vigasztal, hogy év se annyit keresek, még itt ki tudom fizetni, és nem kell vért hugyozni..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Fkris
őstag
válasz gzbotii #14161 üzenetére
Tikkadok, asszony europai köruton, két és fél hét, hazajön pár napra, azután megy ki milánóba 3 hónapra modellkedni.
Véres lesz a tenyerem a végéreJa, és most új félévben jön pár olyan drágaság, akiket zokszó nélkül meg Simbáznék.
Illetve az egyiket egy éve majdnem...
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Azért ez,,,,ez,,EZ b@'zmeg...szavakat nem találok,,,bombázó szilikon csoda pocahontas a villamoson, körzővel rajzolt popsival, "manga szerü, és nagyságú" szemekkel,,, angyal arccal...
Óóóórdas nagy büdös ribancként
Hogy miért? Miért ribanc, és miért nem találom a szavakat?
Mert képzeld el, hogy mindez amit leírtam, egy tökéletesen átlátszó függöny szerű anyagba volt "csomagolva"...szóval a pupillám legkisebb erőltetése nélkül is láthattam, hogy nincs rajta melltartó, és tangában van...
Miért nem mennek el az ilyenek a ....ok, hogy kulturáltak, meg civilizáltak vagyunk, és nem ugrunk rá minden nőre aki megtetszik...
De azért ez, már kezdi kiütni a biztit,,,
Persze, hogy tetszik,, de ez már frankón fájdalom küszöböt súrol szvsz. egy egészséges férfinál...szóval már majdnem "nem tetszik",,,
Vagy lesz szíves megengedni, hogy diszkréten valamelyik sarokban összecsúnyázzam az arcát...vagy bármilyét, aztán mindenki mehet a dolgára...
Ne szopassuk már egymást....
Jaaa...de várjál, ordasrendkívüligényes kisasszony, papírzsepivel fogta a kapaszkodót...Ami meg sem lepne, bárki másnál, "átlag halandóknál"...
De "ez a fajta" (és most elnézést, hogy így fogalmaztam,,, de nem véletlen)nem kérdez, csak mosolyogva bólogat , ha azt mondja neki a gazdája, hogy ma este gang bang bukakke,,,
Érdekesnek tartom az ilyen kettőséget...Magamat sem értettem, miért a felháborodásom, hiszen milliót láttam ilyet már,,,,
Aztán rájöttem mi kavarhatta fel a lelkem...hát a közeg...
Mi a fszt keres ez villamoson??? Felháborító -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Read ony követem a topicot. Olvastam, hogy ketten is használtatok iPhone-t. Haverom G4-e alaplap hibás lett, szervizben van. Ha visszakapja, szeretné eladni és iPhone 6S-re váltani. Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy még ma is belassul e az iPhone 2-3 verzióval frissebb iOS-szel? i4S-nél lemaradtam, anno felvarázsoltam még rá iOS7 bétát, de érezhetően lassabb lett. 3GS-t pedig kifejezettem belassulás miatt adtam el. iOS6-tal 3 mp volt mire belépett a beállításokba. A mai hardver már bírja az újabb rendszereket, vagy még mindig belassul? iPhone topicba nem akartam menni a kérdésemmel, mert ott úgyis "iPhone a király" választ kaptam volna.
Előre is köszi a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gzbotii
nagyúr
En most jelenleg i5-N5X kombot használok (megtoldva egy iPad Mini 2-vel).
Az en telefonom meg simán hasznosító iOS9-el, de a 10 nem hiszem, hogy felrakom bármelyikre is.
2-3 főverziót (azaz 2-3 evet) bármelyik telefon meg bőven használható.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán
válasz gzbotii #14174 üzenetére
Egyébként meg ne "szépítsük",,,ronda szegény, mint a bűn...Viszont nem bánom, hogy megvettem
Párszor már taglaltam miért!Az előző Corolláról majd valamikor tolok be képeket, de sajnos a "múltam" (összes családi fotó-videó, zene etc) pár évvel ezelőtt egy 3,5" HDD-re került, ami a szekrényben pihen, mert azóta sem volt olyan asztali gépem, amibe beleraktam volna...de lassan majd már átmásolom, mert egyre többet jut eszünkbe, hogy megnézegetnénk....
Netről kerestem képet, hasonló volt a paripa sötétkékben(és ahogy mondtam "kamu TS" volt, hiszen sima 1,4vvti):Hogy lett ebből béka?
2,3m környékén adtam el(szomorúan), egy guriga beépült a házba,,,a maradékból kerestem annó autót...
Volt egy jó minőségű octavia, amiről lecsúsztam, aztán egy kereskedőnél megláttam ezt...9 éves volt, "varázsgarázs" után csillogott a legkisebb zug is benne, gondoltam kipróbálom, tesztkör...
Pont ugyanazt az érzést kaptam mint a 7 évvel fiatalabb tesójánál...(ez persze nem igaz szó szerint, hiszen rengeteg extra hiányzik belőle ami abban volt, tehát konfortban egyáltalán nem ugyanaz)
Viszont hasonló motorhang, hasonlóan feszes váltó...etc..etc....
Akkor azt mondtam, ez kell nekem...ugyanazt vezethetem butább kivitelben...
1.2m volt! (mostanra mondhatni értéktelen)
A külsőt leszartam....nem bántam meg...annyira konszolidált, hogy a rendőrök pont leszarják...a lelkét kitaposhatom, ütöm vágom, igénytelen, és még olaj nélkül is megy...7l-el klímával..."bármit" csinálok, 7 liternél följebb nem megy fogyasztásban, viszont ha akarom, lejjebb igen...Majdnem annyira szeretem mint az @n@lt Csak ez csúnyább (bár ez sokkban függ attól, ki hogy műveli )
Szerk:
Ami még fontos tényező volt,,,összes nepper, és "szakértő" ismerőst megkérdeztem a Xantiám után mit vegyek, mert nem akarok még1x annyit szervízbe járni mint azzal, én meg a "szív-sűrít-benntart-kipufog" dolgot is más aspektusból ismerem,,,tök hülye vagyok az autókhoz!
MIndenki azt mondta, vegyél Toyotát...! Hallgatok a nálam okosabb emberekre...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Érdekesség,,,hogy azóta egyszer találkoztam "a béka" eredeti tulajával...A király utcában parkoltam le, mikor megállt mellettem, egy frissebb avensis-el....Megismerte a rendszámot Mint kiderült, első tulajos volt az autó mikor megvettem, és szerette a gazdája is,nem volt vele baja, csak újabbat szeretett volna...(szimpatikus 50-es forma)
Kivételesen igaz volt a "magyarországi üzembe helyezés, első tulajtól" felirat a kereskedésben! Ő hagyta ott, mielőtt én megvettem...[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
A Toyota jó gép, igénytelen és megy. Viszont így hogy tudom békád van keresni fogom a kopasz fejed.
Mondjuk én most szopóágon vagyok az Avennával, de megesik, főleg ha az előző tulaj leszarta az olajat a váltóban és nem cserélt 60k km-enként
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz randras_83 #14177 üzenetére
Gondoltam ma rád papa,,, két órán keresztül táncosokat kameráztam a szabadság hídon...
Boldog-boldogtalan fotózta őket...
Komolyan mérges voltam, mert testhezálló meló lett volna neked...szépek voltak a fények, és durván gömbölyűek a popsik... ja nem mellesleg ügyesen is táncolnak Csak én úgy tudtam,cca. 2x8 percet melózunk(totál+ közeli)...ezért nem is jeleztem...ehhez képest,,,de most már mindegy is...
De legalább gondoltam rád
Szerk.:
Néz körül "a hálón",, hátha rakott fel valaki képeket[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz randras_83 #14179 üzenetére
"Most" jöttem el onnan, egy órája...gondolom ha bárki bármit meg akar osztani, még idő míg hazaér feltölt, megoszt...stb...vagy hogy van ez? Nem értek a lovakhoz viszont most go söröző,,, mert megérdemlem...asszony porszívót kapott a ma keresett pénzből...kinek mi
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Ősszel jöhetne egy topic-tali/sorozes. Mit szoltok srácok?
-
randras_83
addikt
válasz gzbotii #14182 üzenetére
Már egy jó ideje hajtogatom, de eddig csak kristóf szlájszi meg az oszlopos női nem képviselőjével sikerült leülni együtt, és szkútival a balcsin egyszer. szóval nekem ok
BTW Boti, mik azok a szívecskék buzi-e vagy-e? he?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz randras_83 #14183 üzenetére
"a Z-jel soha nem érhet véget"
-
twine
veterán
"irigy-irigy-irigy"
Hasonló a terveket szövögetek én is jövőre De ezt már a'sszem nem először mondom
(#14181):
épp ezért is voltam most mérges magamra, hogy enm hívtalak,,,hiszen ez a mai egy olyan "gerilla" performance volt, amihez semmiféle engedélyre nem volt szükség...ott nyüzsgött körülöttünk "a város"...(#14182) gzbotii:
Én adom,,,,de hiába nagy a szám,,,úgy kell, hogy álljanak a csillagok (Asszony free, hogy legyen aki vigyáz sátánkára...etc...etc...)[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
legközelebb rámegyünk, pedig ma még a komplett fotós cuccom is nálam volt. amúgy megnézted az albumot?
szerintem megyek borozni anyával, aztán...hátha közben könnyebben beveszi az OP3-at, ha nem akkor kinek van egy szabad kanapéja? söröm van
-
twine
veterán
"azóta túrom a netet..."
"Csak neked", csak ma [kép]
Elmehet a körző a picsába,,ilyet csak a természet tud alkotni....
Az a baj,már látom, ahogy öregszem, be kell szereznem egy olyan nyálelszívót mobil verzióban, mint amit a fogdokik használnak
Mert másképp szarul fog kinézni, hogy fogom a kameát és közben húzom a nyálcsíkot magam után mint a csiga -
twine
veterán
válasz randras_83 #14181 üzenetére
Ez a fotó megér egy külön hsz.-t
De csak a királylány miatt -
twine
veterán
válasz randras_83 #14186 üzenetére
Tiéd a földszint van ott két kanapé, kisautó hegyek, robotok, és tudok neked vetíteni "wheels on the bus"-t 99 féle verzióban...
Viszont mára a sörből elég...
Holnap este durvulunk,,, kell az energia...(báááár azt is meg lehet venni... ) mindegy...alvás...
Múltkori album:
Igazán tetszetős
De egy méretes rezgővel izgalmasabbá tehetted volna
Jó jó...tudom ez nem az a műfaj de muszáj voltam odaszúrni....
Jut eszembe,,, te nem szúrtál oda meló után? -
Fkris
őstag
Énis benne vagyok!
Tvájni, majd megyek ha minden igaz még augusztusban nagyiékhoz vácra, majd összeröffenhetnénk, ha úgy van!
-
randras_83
addikt
bammeg és vörös
ha találsz nyálelszívót, akkor rögtön kettőt vegyél, kell nekem is(#14188) twine: köszönöm, csakis a királylány miatt érte meg
(#14189) twine: ok rendben, közel is van 4esben odaérek hamar
dehogy szúrtam, tudod hogy van ez. gangbanghez meg nem volt kedvem(#14190) Fkris: szólj ha vácon vagy és összeültök, odagurulok
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
válasz randras_83 #14192 üzenetére
"Szörcsingből" jeles
Én nem tudtam így keresni, mert a fotós oldalakat alig alig ismerem
De bíztam benned, nem csalódtamViszont ez a kva internet..mindig megbotránkoztat,, pedig tárcsázós óta használom...hogy ha akarod, ha nem...ott vagy...
-
twine
veterán
Ok ok, adom
(#14194) randras_83:
Azt én is..."bármit" táncolni jó...a legtöbb csajnak felér egy előjátékkal...
Én nem tudok táncolni...(úgyhogy marad a bugyizgatás ) illetve ha berúgok, és olyan a hely, akkor viszont nagyon...illetve abban az állapotban azt hiszem ,hogy piszkosul jól nyomom de sajnos a valóság más...pedig már több mint 10 éve profi táncosok között melózom...Csak ragadhatott volna valami...[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Szeptember végén megyek haza, valószínű leszek egy-két napot BPn, az alatt akkor jó volna.
-
twine
veterán
[link]Csak úgy, mer' kurv@ jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest