- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
LógaGéza #14442 üzenetére
Alig egy napja volt az országban az autó...a találkozás mondhatni "véletlen" volt, mert mára egyeztettük,de mivel kiderült, ők kvára ráérnek, és épp ott vannak a melóhelyem környékén, fussunk össze egy pacsira, meg dumálunk személyesen pár mondatot a gépről....
Szóval, sajnos nem volt a farzsebemben hirtelen fél milka,(de még 250 sem 10%-ra) hogy kidobjam foglalóba...
Ráadásul asszony a fent leírt okok miatt még nem is látta az autót...Magyarul, foglalózni még csak esélyem sem volt...
MIndezek tetejében mennyi esélyem van egy olyan vevővel szemben, aki épp ilyen típust akar venni, meglátja ezt, és odamegy a zsebében a vételárral
Hangsúlyozom, tegnap ért be délután az autó az országba...
Nincs mit ragozni,,,becoptam...de ,mára már kicsit múlt a szomorúság...
csak amiért igazán fáj, (épp ezt ragoztam asszonynak is), hogy kb úgy éreztem magam mint aki megtalálta a tűt a szénakazalban...ebben a magyarországi, szemét átb@szós használtautó piacon, úgy tűnt sikerült egy igazán korrekt eladóba/hirdetésbe/autóba futni... és az azért jó érzéssel tölti el az embert, ha nem kérdőjelekkel a fejében ül bele egy használt autóba, hanem szinte biztosra...főleg, ha valaki annyira segg hülye az autókhoz, mint én...
pont...keseregni már nincs értelme....ellenben mivel most nem lesz vásárlás,kitaláltam, hogy azt az összeget, amit erre az autóra fordítottunk volna havonta, azt elkezdem jövő hónaptól félre rakni...így kockázatok nélkül kiderül, hogyan működött volna a családi büdzsében a havi kiadás, ha pedig normálisan működik, jövő ilyenkor több mint fél gurigával beljebb leszünk, azaz könnyebben válogatok az autók között...
szerk:
Boti-nak meg abban igaza van, hogy a foglalót bukod, ha nem jön létre az üzlet a vásárló "hibájából".. -
gzbotii
nagyúr
válasz
LógaGéza #14442 üzenetére
Nem az a foglaló lényege, hogy azt odaadod előre, hogy ne adja el másnak, jelzed, hogy komoly a szándékod. De ha elállsz az üzlettől, akkor meg azt bukod - mivel ő fenntartotta neked, nem adta el másnak, aki esetleg tutira elvitte volna.
Ha vissza lehetne kérni, mi értelme volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Milyen program, ami...?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged