Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudnák fertőtleníteni modern sztenderdeknek megfelelően meg mérni utána, hogy maradt-e valami rák a headseten. A továbbértékesítés viszont érdekes kérdés, mennyiben térhet el pl. országonként.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Mármint magát az adásvételt vagy majd az integrációt? Előbbivel talán nem lesz gondjuk, utóbbi meg szinte nem is lesz, betosszák az egész kócerájt Satya Nadella alá és az XGS-Bethesda duó mellé. Az egyetlen olyan pont, ami itt nehezebb, mint a Zenimax-nál volt az a HR kérdés, de azt úgyis csöndben intézik majd.
#9191-re: pont ezért nem integrálták közös vezetés alá a Bethesdát sem. Talán maga Phil mondott ilyet egy interjúban, hogy azért is hagyták meg külön entitásként XGS-en kívül, hogy elkerüljék a felesleges súrlódásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Biztos vagyok benne, hogy lesznek még felvásárlások. Pl. láthatóan fontos nekik az RTS zsáner, viszont XGS-en belül nincs olyan stúdiójuk, amelyiknek lenne kompetenciája a témában, case by case szerződéseket kötnek minden projektre, szóval nem lenne meglepő, ha megvennék a Relicet mondjuk.
Őszintén szólva mi ugyan hobbiból követjük a témát, de szerintem az átlag játékos semmit nem fog érzékelni ebből az egészből, ha végbemegy. Vagyis negatívumot nem, a Boosteroid felhasználók viszont egyik reggel arra fognak belépni az appjukba, hogy ott az összes CoD és lehet aprítani.Szerk.: Kínában fognak belőle talán sokat profitálni és így a MS a kínaiakból, mert tuti mindent megtesznek majd, hogy újra elérhetővé tegyék a Blizzard játékokat ott is. Mocsok sok pénze van onnan a Blizznek, WoW, SC, Dio, minden 1000%-on pörög a sárgáknál. Vagyis pörgött.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Emberek, kérlek... van egy TV-je, írta, hogy jelenleg nem akarja leváltani és szeretne egy olcsó konzolt hozzá, aztán pár komment után Xbox 360-tól eljutottunk a PS5-ig.
+1 a PS4-re, ha az ottani játékok szimpik, pár ezer óra bele fog csusszanni abba a konzolba.
-
Bad Pritt
félisten
Na most én nem akarok felülni a Sony hater vonalra, mert opr még engem is lebaszna és a múltkori dicsérete után az nagyon fájna a lelkemnek, de ha ez igaz és bejelentik... hát ott azért el fog törni pár mécses szerintem és nem csak nálam.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9240 üzenetére
De bírom amúgy, hogy a cikk is notóriusan konzolnak hívja, mikor tulképp ez csak egy Dualsense lesz plusz kijelzővel. Már ha tényleg megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz NyMRooD #9259 üzenetére
Jelenleg pont ez a két konzol van a birtokomban és elég nagy magabiztossággal ki tudom jelenteni, hogy nem csak papíron van mérföldekre egymástól számítási teljesítményben a két eszköz, de a gyakorlati használat során is kiütközik a különbség a Series S javára.
-
Bad Pritt
félisten
Igazából GPU-ban is van, ami hozza már, a drágább kézikonzolok által használt Ryzen 7 6800U-ban található Radeon 680M asszem 50W TDP limit mellett már 3 TFLOP felett van tesztekben, valszeg a nemrég bejelentett Asus ROG Ally is egy ezen alapuló APU-t fog használni.
Más kérdés, hogy az 50W-os fogyasztással a kézi jellegét veszti el kb. a konzol, mert konnektortól konnektorig fog működni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Hát nem igazán, az Ayaneo 2 33W-ra állítható, de akkor már szabad szemmel látszik, ahogy ürül ki az akksi ikon. Mondjuk én azt speciel nem értem, minek HD-nál nagyobb felbontás egy kézi konzolba, de biztos megvan az oka ezeknek a full HD meg 1200p gépeknek e-pénisz méregetésen túl (vagy nem).
Meg önmagában a Win11 rohadt sokat fogyaszt, a SteamOS töredékéből elvan.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9273 üzenetére
Ne viccelj már, Steam Deck viszi a Spider-Man Remastert medium beállításokkal 800p-ben 40 fps-sel. God of Wart, Unchartedet szintén.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9290 üzenetére
Hát én is, mondjuk az én szememben nem vetélytársak, az egyik egy alsó-közép, a másik egy high-end termék, két generáció különbség, a fogyasztás hasonló, a nyers erő másfélszeres, az ára viszont dupla-tripla akár. Legalábbis azt nehezen látom magam előtt, hogy az Asus egy hasonló kvalitású ROG termékét az occó, kínai, top konfigos, 1300 dolláros Ayaneo 2 alá árazza be.
De amúgy az egy örök igazság marad és nagyon megragadt bennem, amit a Verge írt talán pont valamelyik Ayaneo tesztjében: this flashy competitor has the Steam Deck beat on specs, but you can’t play a spec sheet. Talán az Asus jobban fogja támogatni a saját eszközét, náluk végül is van know how a témában.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9338 üzenetére
Nem szóltak a brit srácoknak, hogy jelenleg a Sony a rossz gonosz? Vagy csak leszarják, mint én? Előző héten beújítottam egy Ragnarok bundle-re, aztán jött a szenvedés, hogy nem fér el sehol normálisan ez az ormótlan dög.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9340 üzenetére
Nem lesz ebből slim modell belátható időn belül.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9342 üzenetére
Na hát a belátható idő az a BG3 megjelenés lenne. Haverom eladta a sajátját, amit az elmúlt években kölcsönkértem, ha volt valami izgi, szóval kellett saját, majd ha jön a slim és megéri akkor csere.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9345 üzenetére
Én is ezért venném PS-re, lesz local coop (PC-n nem), meg tuti atom szép lesz TV-n. Remélem nem tolják el, ha már így belengették ezt az augusztus végét. Meg azt ne felejtsd, ha végül megvennéd premier körül, hogy előrendelőknek odaadják az összes kacatot, ami amúgy a deluxe edition-höz jár.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9347 üzenetére
De, tényleg... az early access tulajok kapják meg. Gyász.
-
Bad Pritt
félisten
Egy hét alatt egy millióan vettük meg az early accesst még 2020-ban és most csekkolva több, mint ötvenezren értékelték Steamen. Mondhatjuk, hogy zsáneren belül meg úgy overall is elég népszerű, jelenlegi generációs konzolon egyenesen páratlan lesz szerintem, ha minimum olyan portot raknak össze, mint a DOS2 volt anno.
-
Bad Pritt
félisten
Most vettem először.
A Last of Us Part 1 PC megjelenés után revideáltam ezt a hozzáállást. Meg őszintén szólva lehet azon lamentálni, hogy a Microsoft megveszi a Bethesdát meg az Activisiont, a Sony exkluzívvá teszi a Final Fantasy-t, lassan a Marvel karaktereket, meg a Team Ninja játékait és csak az ilyen gagyi we have Nioh at home címek jutnak Xboxra, de igazából leszarom, csak jókat akarok játszani.
-
Bad Pritt
félisten
Csak kölcsönbe pár hetekre. Belenéztem pár izgibbnek tűnő játékba, meg végigtoltam a Demon's Soulst meg Horizont.
Jahm, hőmérséklet, páratartalom, UV-sugárzás, meg gondolom moby olyan helyen lakik, ahol a napkitörések is csak az Atomic Heartba tesznek senki más által nem tapasztalt bugot.
Összeraktam amúgy három kilóért egy PC-t Árukeresőn, volt ez a Last of Us promo Raden VGa-val, gondoltam kapóra jön, aztán megjelent a játék, a többi meg történelem.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Már hivatalos. 706M a vételár, jöhetnek a Sonic x Angry Birds tartalmak földön, vízen és levegőben.
-
Bad Pritt
félisten
Érdekesség: Hidetaka Miyazaki felkerült az idei Time 100 Most Influential listájára. Ezzel ő a második videojátékfejlesztő valaha, akit beválogattak Shigeru Miyamoto után.
-
Bad Pritt
félisten
Pár újdonság Nintendo háza tájáról, hogy miért is a legnagyobb gyász cég a modern játékiparban:
Nintendo copyright claims strike again, this time with Zelda: Breath of the Wild multiplayer modder
Nintendo 'Hacker' Will Be Punished For The Rest Of His LifeSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #9438 üzenetére
Na ez még akár izgi is lehet, régi Bungie, Infinity Ward, Respawn, BioWare arcokból áll a csapat és valami multi fps-en dolgoznak nem hivatalosan 2024-es megjelenési dátummal.
-
Bad Pritt
félisten
Gondolkodtam én is rajta, hogy megveszem egy ismerősömét, neki a legutolsó szériából van egy nagyon jó állapotú bedobozolt Slim. Kontrollerem meg egyéb kacatjaim úgyis vannak hozzá valahol, szóval nagyon más nem is kéne.
Amúgy most, hogy végigjátszottam az Astrót és összegyűjtögettem benne mindent rá kellett jönnöm, hogy mennyire jó dolgunk van ezekkel a modern minden egybe konzolokkal, régen minden szirszart kell hozzá külön venni, hogy legyen helyed, neted, meg egyebek.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Meghallgattam azt a kerekasztal beszélgetést is, baromi érdekes dolgokat mondanak a fejlesztők.
-
Bad Pritt
félisten
Ha az összes frame-et összeadom, amit láttunk, akkor kijön végülis. A legutóbbi két videó szerintem katasztrofális volt, nagyon nem mutogatnám, ha az én termékem lenne. Most benyögik ezt az RTX 2080 Super gépigényt 1080p low-medhez... ROFL kategória.
-
Bad Pritt
félisten
Mennyire kemény, hogy egy emberek tízmillióit érintő üzlet elcsúszik egy lábjegyzetnek is kevés, pár tízezres tábort érintő aggodalmon.
-
Bad Pritt
félisten
Végülis nem gáz, csak két hónap múlva újra kéne tárgyalniuk az egész üzletet.
Ez egy szar helyzet és amúgy tényleg az a legvalószínűbb, amit negyven2 ír, hogy aláírják, aztán perre mennek inkább mindenkivel, mert még az is olcsóbb, mint Diablo 4 megjelenés után Acti-Blizzardot venni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, ebben mennyi a marketingrizsa, de az EA meghívott csomó embert az Immortals of Aveum extended bemutatójára és ott azt mondták, hogy az egész játék ötlete az egyik CoD fejlesztése során pattant ki Bret Robbins agyából (MW3, AW, WW2 van a neve mellett felsorolva), de az Activisionnek nem kellett egy ilyen mágikus DLC és innen egyenes út vezetett számára egy új stúdió alapításához és az EA Originals programhoz.
Amúgy rengeteg ex-Telltale fejlesztő dolgozik a játékon, narratív fps-t akarnak készíteni és minden, amit eddig kiadtak a játékból real-time renderelt volt, szóval legalább nem kamu, ha már szarul fut.
Én még mindig kétkedve fogadom, főleg mert single only és teljes áron adják, de fél szemmel érdemes lesz figyelni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9601 üzenetére
Mi lehet az Others? Meg az új előfizu modell nem robbant túl nagyot ezek szerint.
-
Bad Pritt
félisten
Fun fact: így is az lesz.
Ahogy csökken a kereslet az Xbox konzolok iránt a MS el fogja engedni a céleszköz fejlesztését és gyártását és tartalomszolgáltató/kiadó szerepkörben marad a piacon az Atari meg a Sega mintájára. De ez igazából nem a Sony hibája, látszanak trendek az elmúlt évtizedből, az Xbox divízió meg homlokegyenest a másik irányba száguld.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #9605 üzenetére
Én is arra gondoltam, meg a jogdíjak, gigantikus számokat hoznak ott is.
Az elég kemény, hogy a fizikai+digitális játék kevesebbet hoz, mint minden mikrotranzakció és DLC. Aztán eszembe jutott, hogy csak ebben a hónapban tizenkét Mátyást vertem el World of Warships-es kacatokra és rájöttem, hogy annyira nem is kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest