Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
Igen, lőszer és a nyilvessző is 50-es tétel/db. De a nyilvesszőből aszem 2 fajta volt.
Az elején én is abba a hibába estem, hogy túl sokfele kellett a pontokat kiosztani.
Az elején kard+pajzs, és muskéta(rifle), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....
Aztán én is néztem videót, hogyan is a legjobb ez. igy lett a rapier+musket kombó. Nekem nagyon bejött ez a kettős.
Igy újra kiosztottam az attri pontokat, dex és int-re.
Életet craftoltam a felszerelésemre, meg még ahova tudtam, dex-et, és intell-t.A legjobb, hogy lvl 20-ig, vagy lvl 19.99-es szintig ingyen ki lehet osztani az attribute pontokat bárhova, ismét, ha úgy látod, hogy nem jó helyre osztottad őket. lvl 20 Utána már felszámol valamennyi büntetést erre, de hogy pontosan mit, azt már nem vágom, mert pont lvl 20-on hagytam abba az open beta-t.
Elvoltam, na..
-
Én vívódom szokás szerint a tőrös - elvileg lesz, talán már startra - karakter és a healer között. Ráadásul ugye itt speciális a dolog, mert kb. bármit tudsz keverni bármivel.
OB alatt Saltpetert kicsit nehéz volt szerezni, mert sokan jártak a barlangban a kezdőterületen. Illetve az elején Hempet nem találtam, aztán ráállt a szemem. Én imádtam, hogy így kell összepakolni még az alap lőszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple asztali gépek
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest