- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
Igen, lőszer és a nyilvessző is 50-es tétel/db. De a nyilvesszőből aszem 2 fajta volt.
Az elején én is abba a hibába estem, hogy túl sokfele kellett a pontokat kiosztani.
Az elején kard+pajzs, és muskéta(rifle), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....
Aztán én is néztem videót, hogyan is a legjobb ez. igy lett a rapier+musket kombó. Nekem nagyon bejött ez a kettős.
Igy újra kiosztottam az attri pontokat, dex és int-re.
Életet craftoltam a felszerelésemre, meg még ahova tudtam, dex-et, és intell-t.A legjobb, hogy lvl 20-ig, vagy lvl 19.99-es szintig ingyen ki lehet osztani az attribute pontokat bárhova, ismét, ha úgy látod, hogy nem jó helyre osztottad őket. lvl 20 Utána már felszámol valamennyi büntetést erre, de hogy pontosan mit, azt már nem vágom, mert pont lvl 20-on hagytam abba az open beta-t.
Elvoltam, na..
-
Én vívódom szokás szerint a tőrös - elvileg lesz, talán már startra - karakter és a healer között. Ráadásul ugye itt speciális a dolog, mert kb. bármit tudsz keverni bármivel.
OB alatt Saltpetert kicsit nehéz volt szerezni, mert sokan jártak a barlangban a kezdőterületen. Illetve az elején Hempet nem találtam, aztán ráállt a szemem. Én imádtam, hogy így kell összepakolni még az alap lőszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Kerékpársportok
- Brave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest