Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
bkiky01
hozd át nyugodtan... én csak leirtam a tapasztalatomat.. Igazából az boszantot.. telefonálok, ok vissza fognak hivni, visszahivtak, lebeszélek mindent. Eddig Ok. Aztán elküldöm a dolgokat mikor hazaérek.. és még egy olyan választ se kaptam, hogy ok, köszi, megkaptuk, feldolgozuk.
Aztán telefonálok, jo pár nap mulva megkapták?? ja persze, folyamatba... aztán ugye csomagváltás megtörtént, de megint csend.. irok mailt, semmi válasz
maga a csomag amit használok jo... nincs ezzel semmi baj.. de legalább annyit kaphatnák ok , köszi , megkaptuk, intézük.3 telefon van már itt...
NFT2
a kommunikáció zavart, fenn irtam.. egy válaszlevél jöhetne, hogy ok megkaptuk amit kértünk. Tegnap egyeztettem kolégáddal. Ezen finomitani kell, nem kerül sokba, de PL anno 6 forintnál másnap jött válasz, ok megkaptuk a kérést, hamarosan intézük amit kell . hátradöltem és már nem is foglalkoztam vele.
illetve mindenképpen kénne valamit forgalomfigyelő.. ha már kivánságmüsor van
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest