- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
bkiky01
hozd át nyugodtan... én csak leirtam a tapasztalatomat.. Igazából az boszantot.. telefonálok, ok vissza fognak hivni, visszahivtak, lebeszélek mindent. Eddig Ok. Aztán elküldöm a dolgokat mikor hazaérek.. és még egy olyan választ se kaptam, hogy ok, köszi, megkaptuk, feldolgozuk.
Aztán telefonálok, jo pár nap mulva megkapták?? ja persze, folyamatba... aztán ugye csomagváltás megtörtént, de megint csend.. irok mailt, semmi válasz
maga a csomag amit használok jo... nincs ezzel semmi baj.. de legalább annyit kaphatnák ok , köszi , megkaptuk, intézük.3 telefon van már itt...
NFT2
a kommunikáció zavart, fenn irtam.. egy válaszlevél jöhetne, hogy ok megkaptuk amit kértünk. Tegnap egyeztettem kolégáddal. Ezen finomitani kell, nem kerül sokba, de PL anno 6 forintnál másnap jött válasz, ok megkaptuk a kérést, hamarosan intézük amit kell . hátradöltem és már nem is foglalkoztam vele.
illetve mindenképpen kénne valamit forgalomfigyelő.. ha már kivánságmüsor van
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest