Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Megjött az első havi számlâm.Jó későn jelenik meg nem mondom.Nem lenne rossz ha már Sms nem de legalább egy nyűves email érkezne ha megjelenik a számla,hogy ne kelljen az alkalmazást csekkolni.A másik gond az,hogy a legegszerűbben Symple appal lehetne fizetni de a fizetés alkalmazással fülre bökve semmi sem történik.Nem nyílik meg a Symple app.A bankártya adatokat csak kézzel megadva megy végbe a tranzakció.Szó sincs arról,hogy ez akkora tragédia lenne de akkor is hiba.Hibajegyet küldtem róla de amikor hónap elején nem nullázódott az adatkeretem arról is küldtem és arra sem történt semmilyen reakció több mint 2 hét alatt.
A régebbi Netfonosokat kérdezném.Más is tapasztalt már ilyen jellegű hibát vagy mindenki inkább csekken kéri a számlát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest