Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz
bopeti98
üzenetére
Teljesen világos, hogy egy időben nem lenne értelme.De azt nem gondoltam, hogy az egész évadot meg kell várni. Sorozat téren ez így lehangoló. Mondjuk szerintem meg lehetne oldani, hogy az adó és a netflix is jól járjon, de gondolom ez nem egyszerű.
A filmek is akkor kerülnek fel Netflix-re, amikor boltba kerül? -
csadi0011
őstag
Elkezdtem a próbahónapot, hogy megismerjem a Netflix-et. Nézegetem a magyar oldalakat, fórumokat, de azt még nem találtam meg, hogy mi alapján kerülnek ki netflixre a sorozatok részei? Ami érdekelne abból pont nincs frissülő tartalom. Pl Brooklyn Nine-Nine címlapon volt mikor először indítottam el a Netflix-et. Na mondom király, azt szeretem, ránézek a legújabb részre, úgy sem láttam még. Erre 2 évadig van. Ez most hogyan működik? Meddig kell várni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- OLED monitor topic
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25