Aktív témák
-
acer_
aktív tag
-
acer_
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a szamnak a cimet szeretnem megtudni:
vmi magyar rap (talan Majka, vagy Dopeman?) 'hiaba nezel fel az egre..' es utana noi hang enekel.
Meghallgatnam egyszer egeszben, mert eddig csak reszleteket hallottam itt-ott. Koszonom. -
acer_
aktív tag
Ennek a szamnak a cimet szeretnem megtudni:
Bővebben: link -
acer_
aktív tag
Szeretnem megtudni, hogy mi ennek a szamnak a cime..
Bővebben: link
Koszonom. -
acer_
aktív tag
^ itt az uj link. A letoltott zipbol bonthato ki az mp3.
Szoval, ennek a szamnak a cimet szeretnem tudni. -
acer_
aktív tag
a mai feladvanyom...
http://acer2.fw.hu/ezmiez.htm
^ toltsd le, majd nevezd at .mp3-ra..
Koszonettel. -
acer_
aktív tag
melyik számnak a szövegéből való ez a részlet:
'...elment, soha nem jön már vissza, szívét egy másiknak adta...' (mellesleg trancen ment asszem) -
acer_
aktív tag
a következő számok cimeit szeretném megtudni..
Köszönöm! -
acer_
aktív tag
a következőket keresik rajtam..
először is: létezik ilyen, hogy Inflagranti - requiem; Baby Gaby - engedj el ? Szerintem nem, de lehet, csak én vagyok béna.
másodszor: a következő filmek soundtrackjéből kellene egy-egy számcím, ami nagyon jellemző a filmre. Az egész soundtracket elő tudom keríteni, de most csak 1-1 szám kellene. És mivel nem láttam a filmeket, ezért nem tudok választani sem a számok közül. Valami főcímzene, vagy nemtudom mi kellene..
Gyűrűk ura 1.
Harry potter 1.
Oroszlánkirály
harmadszor:
van ez a rómeó és júlia, amit franciául énekelnek.
a magyar változatának mi a címe?
negyedszer:
??? - Industry
Kinek milyen előadó jut eszébe?
Nekem egyből a lethal industry ugrott be, de nem biztos, hogy ez lesz a nyerő.
Köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
ez a feladvanyom kicsit mas lesz, mint az eddigiek.
Egy ismerosom mondta, hogy nezzek meg egy rhcp klippet, aminek sajnos nem tudta a címét. Elég jellegzetes benne, egy faszi egy nagy övtáskával..
A rhcp számai közül elég sokat ismerek, de sajnos egyik klippjüket sem láttam még.. -
acer_
aktív tag
köszi a segitséget..!
-
acer_
aktív tag
ilyesmit keresnek rajtam:
filmzenék:
- bübájos boszorkák
- rocky
+ (ez már nem filmzene)
valakitől - kiss me (gondolom ez vmi mai szám lehet)
Köszönöm! -
acer_
aktív tag
megkérném a topik olvasóit, hogy nézzék meg az alábbi linket, és ha tudnak, segítsenek.
köszönöm, és bocs az offért. -
acer_
aktív tag
aktuális kérdések:
a zanzibárnak van vmi klippje, mostanában láttam, a csaj vmi alagut elött énekel benne.. eléggé jellegzetes rész, sztem ez alapján felismerhető
ezt meg egy haver kérdezi tőlem:
vmi dal, aminek ez van a szövegében: giorna conta doro.. vagy valami hasonló..
thx -
acer_
aktív tag
nagyon régen láttam egy klipet..
a története lényegében csak annyi, hogy egy feka srác ül, és előtte mindenféle történik (pl. amire most igy emlékszem, az az, hogy felborul előtte egy mentőautó.. ja, és mindez egy szobában játszódik)
Ennek a címét tudja valaki? -
acer_
aktív tag
Elnézést az offért, de szerintem ami most következik, az leginkább még ebbe a topikba fér bele..
Ma este volt a tv-ben a pearl harbor. Utolsó negyed órájába belenéztem, és ennek kapcsán eszembe jutott egy régi filmélményem. Hogy hogy kapcsolódik ez ide? Hát úgy, hogy nem tudom a film címét!.
Nagyon régen láttam (kb. 8-10 éve lehetett). Emlékeim szerint az 20. század első felében játszódik, és valami olyasmi a vége, vagy a csattanó benne, hogy egy nő repül. Valahová. Nem tudom hová. Meg kellene találnia valami szigetet. Jellegzetes mondat a filmből, hogy egy bélyeg nagyságú szigetet keresnek. A végén lemerül a rádiójuk akkuja. Ekkor már tudják, hogy nem fogják megtalálni a szigetet. Ha jól emlékszem, egy férfi a navigátor. Ekkor elbúcsúznak egymástól a pilótával. Elfogy az üzemanyagy. Vége. A végén emléket állítanak pár sorban a pilóta nőnek. Ki volt, mettől meddig, és mi volt ez az egész, amit csinált.
Nagyon örülnék, ha emlékezne valaki ennek a filmnek a címére, szeretném megnézni még1x..
Köszönöm. -
acer_
aktív tag
Ismét a segítségeteket kérném.
Most az alábbi számok címeit szeretném megtudni:
jackass ''főcím'' (amikor valaki mondja hogy ez itt a jackass, az az utáni zene)
pite3-ban amikor a melegbárban keresik az esküvői ruhák tervezőjét, és stifler táncol (öt számból van részlet, az első négy érdekel)
multipont kártya reklámjának zenéje.. amikor ugrálnak be a pontnak öltözött emberek az autóba, és a végén már annyi van belőlük, hogy nem férnek be.
Jah igen, még valami.
Ha akad köztünk olyan, aki ismer néhány számot a Deep purple-től, az kérem, írjon egy mailt az adataimnál levő mail címre. (kérdezni szeretnék tőle valamit egy számmal kapcsolatban. Nem, nem azt, hogy odaadná-e.)
Köszönöm a segítséget. -
acer_
aktív tag
Ismerősöm a következővel keresett meg: kerítsek neki a focival kapcsolatos zenéket. Nos, én nem nagyon foglalkozom sporttal, ezért arra gondoltam, hogy feldobom itt a témát.
Szóval:
Kinek milyen zenék ugranak be, ha a focira gondol?
Minél több ötletet írtok, annál jobb. -
acer_
aktív tag
hali!
a következő számokat keresem:
yonderboi-tól valami..
yonderboi-yonderboi-yonderboi.... ez ismétlődik benne hosszan.
most volt a tv-ben ez a robotos film.
ötös dzsoni vagymi.
a vége felé (miután szétverték a robotot) van egy szám, aminek a szövegéből annyira emlékszem, h ''hero''. Mialatt ez a zene meg, a robot vmi daruval szórakozik.
vissza a jövőbe valamelyik részében van a következő zene:
amikor marty legelőször vissza megy az 50-es (60-as?) évekbe, és meglátja a korabeli várost (illetve a kávézót, ahol később találkozik biffel). Szövegéből egy részlet: ''bring me a drink''
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest