- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
NoComment
csendes tag
Sziasztok!
Először is kezdenem egy dicsérettel. Nem régen fedeztem fel ezt a topicon ezen a fórumon, és szerintem tök jó, hogy végre van egy hely, ahol a már reménytelennek hitt zenefoszlányok alapján zenéket lehet szerezni.Nekem is van jópárszor olyan, hogy baromira megtetszik egy reklám-zene, csak épp a címe nincs meg. Szöveg alapján még rá lehet keresni neten, de ha az sincs, akkor kész. Mindegy... A lényeg, hogy ez egy jó dolog!
A kérdésem: rákerestem a topicban, és már többszer fel lett téve a kérdés, hogy az Athéni Olimpia zenéje mi is? Arra gondolok, amit az m1-en a közvetítések előtt bejátszottak amolyan klipp formájában (sportolók, gerelyhajítás, magasugrás, miegymás). Szerintem mindenki tudja, mire gondolok.
Esetleg tud valaki segíteni, hogy mi lehet a címe??
Előre is köszi!! -
G@ben
addikt
Amiket én keresek:
1: jó régi rapszám, szövege valami ilyesmi: boom shaq shaq shaq the room 3x tiktiktiktik boom.
2: Elvis - In the ghetto feldolgozás rappesen, énekel benne egy nő is egy kicsit valami ilyesmit: what you gonna do with..., a faszi meg ilyeneket mondd: here we young??? here we here we young???
3: Aztán itt van még Mr Bob Dobalina vagy valami ilyesmi, szövege: Mr Dobalina Mr Bob Dobalina, szintén rappes kicsit.
4: Szintén rap, szövege: Touch baby, how to love, I can't take my lalala my sunshine.
5: Cartoon Networkön van egy reklám Courage-el, amiben valami Lady's night megy, ez kéne.
6: Szintén Cartoon Network: Scooby és Frankenstein táncolnak valami jó kis zenére.
A szövegek helyességéért felelősséget nem vállalok, mert annyira nem vagyok jó angolos. -
Santses
aktív tag
naaaa
senki nem tudja a Beck sör reklám zenéjét? -
sonar
addikt
Valaki colin2 please
-
Flashback
addikt
Kösz mindenkinek!
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy melyik szám megy a Mean Girls (Bajos csajok) című filmben, akkor amikor már megjelennek a betűk a film végén? Kicsit trance-es beütésű a szám, majd hirtelen egy másik kezdődik. Nos ennek a trance-esnek kellene ''valamilyen elérhetősége''.
-
Flashback
addikt
Amit én keresek az talán Desire? (nem hiszem hogy így kell írni mert a kereső így nem találja) A refrén: I'll gonna be hard, i'll gonna be rich,... I gonna be stronger... Valami ilyesmi... Volt ez már Ford Focus reklámzene is, meg sok más reklámé is...
-
Biaggio
őstag
Nekem is kivételesen lenne egy feladványom
A szám úgy 1995 körül volt, a szöveg:
''shut up and sleep with me like don't you sleep with me shut up'' és ez ismétlődik.
Semmi dallam, csak mondja a fickó.
Mi ez?Talán Shut up a szám címe, de aki beírja, hogy Black Eyed Peas, lelövöm
-
_Volkovy_
nagyúr
A Valami Amerika soundtrack tracklist-jét be tudná valaki nekem kopizni ide?
Köszi!
Csak a számok címei kellenének.. -
Santses
aktív tag
Beck sör reklám zenéje?.. valaki?
-
Grass
aktív tag
A THE Girl Next Door (szüzet szüntess) ben. amikor a fürdés után elmennek a buliba, és ott a srác megcsókolja a csajt. megy egy zene de csak a csók alatt.és a film végefele a bál után amikor a ketten maradnak akocsiban. ott is ugyanaza zene megy, csak ksciit hosszabban. annak a zenének mi a címe és ki az előadója? mer a soundtrack cd-n nem találtam.
-
carvelino
csendes tag
jó viccc... egy 1/2 évvel ezelőtti műsor zenéje...
-
aster
újonc
Hello Sziasztok!
A Spektrum csatornán kb fél évvel ezelött ment egy műsor, melynek az volt a címe, hogy MONDEN.(ilyen luxus nyaraló helyekről szólta műsor.)
Nos engem ennek a műsornak a főcím-zenéje érdekelne.Ki az élőadó és mi a címe? -
kuja
csendes tag
Üdv.
Egy magyar számot keresek reflénje ''csodálatos világ'' olyan Konc Zsuzsás szám de tőle semmi ilyet nem találok. -
carvelino
csendes tag
egy kb. 15 perces számot keresek, mami abból áll hogy a régebbi zenék évek sikereit folalja öszze, grease az eleje és a vége. először azt hittem, hogy házi mix, de ugyanezrt adták már rádióban, angilában, és itthon is discoban...
-
Gh0sT
addikt
#592 please valaki
-
sonar
addikt
Valaki help! #614
-
c*
aktív tag
Hi
en tudom a dal cimet de sehol nem talalom akinek megvan az legyszives jelezze mar itt a forumon !!! NAGYON FONTOS koszi
the djali zwan - number of the beast -
sonar
addikt
Nos nemrégiben elővettem a colin mcrea 2-t.
És csak most vettem észre, hogy milyen frankó zenéi vannak.
Esetleg nem tud vki egy tracklistet adni?
Sajna nem igen tudok keresgélni mert egy tetü lassú modemem van.
üdv sonar -
Shim
őstag
Még Kanadában láttam egy reklámot, ezalatt ment vmi ilyen szövegű jó kis szám:
''Today is your life you take(?)
Go get on, it's your life you take(?)'' -
b.bone
senior tag
Axe reklám. mikor szedik össze a ruháikat az utcán. visszafelé mutatják a történetet. csaj meg csávó összeszalad a supemarketben.
ismeri valaki? mármint a zenéjét -
burgatshow
veterán
Még mindíg érdekel a Samsung E800 teló reklám zene címe !
-
aDM|RaL^
őstag
eppen ezaz
mindenki ismeriii
-
aDM|RaL^
őstag
nemtudom ennek a számnak a címét: és fontos lenne:
egy szaxis nyomja benne:
türürírütürürírütütütütürürürü és egy csaj mondja hogy: 1, lips, blablabla. meg még azt is mondja hogy: Lets go straigh to number one.
:X kiba jó szám, és naon kellene. -
LOTR
addikt
én nem ismerem a számot, de sztem ALI G -ben volt amikor a legvégén a jamaicai nagykövetségen van
1. Drive By - Ali G
2. Stand Clear - Adam F
3. Straight Outta Compton - N.W.A
4. Incredible
5. Swallow Back - Ali G
6. Me Julie - Ali G
7. Yo! - Ali G
8. Dynamite
9. Ride Wid Us [AC's Dark Dub Edit] - So Solid Crew
10. Baddest Ruffest [Radio Edit] - Backyard Dog
11. Oh Yeah - Foxy Brown
12. Put It on Me - Ja Rule
13. This Is How We Do It [Rishi Rich Mix]
14. Freak Me - Another Level
15. Hold Tight - Ali G
16. E.I. - Nelly
17. Legalise - Ali G
18. Shoot to Kill - Neutrino
19. Mad Props - Ali G
20. Fight the Power - Public Enemy
21. Planet Rock - Afrika Bambaataa
22. Spread de Love - Ali G
23. Me Julie [Multimedia Track] - Ali G
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest