- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
G@ben
addikt
Pedig az az. Let the sunshine in. Előtte ilyen megy, hogy:
Manchester, England, England, across the Atlantic sea, and the the genius of genius, I believe in God, and I believe that God believes in Claude, that's me, that's me, that'ts me...
Egyben van az albumon ez meg a Let the sunshine in.
[Szerkesztve] -
dobi
aktív tag
Sziasztok!
Annak a számnak kéne a címe, ami a Hair-be van, a végén amikor megy a csávez a repülőhöz a háborúba!!!
Help!!! -
Suliro
senior tag
A citroen C4 reklámjában melyik szám megy?
-
Waix
tag
válasz
Matthew #1785 üzenetére
A játék honlapján nézz utána. Egyébként tudtommal a Battlefield : Vietnamhoz egy soundtrack-et is kiadtak. Én annyira rá voltam kattanva arra a zenére, hogy az egészet letöltöttem. Úgy rémlik nem azok között találtam meg, hanem valahol máshol.
Próbáld a dc++ről lehúzni a cd-t, ha azon nem találod, keress rá a google-ben. Fórumokon is sokan kérdezgették. Aki keres, talál. -
zottty
aktív tag
jó tudom de nekem hétfőre kéne
na help plíz!
-
zottty
aktív tag
nem igaz hogy az enyémet senki nem tudja..
-
zottty
aktív tag
hahó! UPUPUPUP valaki mondja már meg!
-
zottty
aktív tag
AZ ENYÉMET SENKI NEM TUDJA???
-
zottty
aktív tag
az enyémet senki nem tudja?
-
zottty
aktív tag
Kicsi vagyok én, kicsi az izém,
kicsi vagyok én de parafenomén
ez a dal csak a címe kell szöveg van szinte csak benne sztár FM-en megy!mi a címe? -
Sick Boy
őstag
nos?
-
Sick Boy
őstag
tessék lássék --->>> Bővebben: link nagyon LOL kéretik nem nagyon kiröhögni, tudom, hogy semmi hangom...
-
zottty
aktív tag
!hahó kicsi vagyok én de parafenomén mondja már meg valaki!
-
Sick Boy
őstag
ha elénekelném és feltenném MP3-ban ,senki sem járna jól...
mit mondjak róla, bazz lövésem nincs... mindenhol ez megy és közelebbi infó... hááát, adj tippeket légyszi, hogy mi lehet...
Gykorlatilag semmi más szöveg nincs a számban, csak amit írtam fentebb: ''All I neeeeeeeeeeeeed iááááááááááái'' vagy valami ilyesmi, nem nagyon érteni.
Nem magyar, az biztos.
A zene... ilyen poppos, télleg nem tudok mondani, sokszor hallottam már mindenfelé és most nagyon nyomják
Próbáld mag valahogy elénekelni magadban és biztos beugrik, na próbáld!
ólájnííííííííííííííííííííííííííííííííííííííídiáááááááááááááááááái ólájníííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííiááááááááái
plz hlp.
Adj vmi ötletet, találgassunk!
nagyon kellene az a szám... -
zottty
aktív tag
van egy ilyen dal: kicsi vagyok én de parafenomén.. a sztár FM-en szokott menni..mi a címe?
-
Sick Boy
őstag
jáj segítsetek légyszi, nagyon kellene valami !!!!!!!
MOst nyomja minden létező rádióadó, mindenhol ezt hallani, bevásárlóközpontban, autókból bömbölve, a sarki fűszeresnél.
Sajnos nagyon közeli dolgokat nem tudok mondani...
Egy magas férfihang és talán valami olyanmot kántál folyamatosan, hogy ''All I neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed... iááááááááái, All I neeeeeeeeeeeeeeeeeeeed iáááááááái'' és akkor olyan ritmikusan tolja a zanére... a zene ilyen poppos diszkós valamilyen
jaj segítsetek légysziiii
előre is thanx! -
Sick Boy
őstag
Google -> xxxx lyrics [xxxx = az adott előadó neve] -> sok sok találat
mod: pölö: Massive Attack lyrics --->>> Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
A McDonald's reklámnak nem tudja valaki a címét? Amikor a pali megy végig az utcán, és mindenki ismeri, és a végén kiderül, hogy a mekibe dolgozik. Hm?
-
Tombi
őstag
Sziasztok a TV2-n reklámozott Felpörgetve c. film előzetesében milyen zene szolt? előre is very thx
-
G@ben
addikt
Tud valaki jó oldalt, ahol dalszövegeket lehet keresni? Ismerem a www.letssingit.com-ot, de nagyon sok zene nincs fent.
-
Matthew
őstag
Hali!
Aztat nem tudja valaki, hogy milyen zene szól a Battlefield Vietnam játék főmenüjében? -
nofene
aktív tag
Hali!
Segítsetek légyszi mivel, nem tudom egy szám címét. A szám lényege egy trombita ami folyamatosan játszik illetve egy nő énekel a refrén ami valahogy így szól ''I find you very attracive ummm.. would you go to bed with me?''és akkor a trombita. Szóval nem tudom szépen leírni de aki ismeri annak ez is elég
Köszi előre is!
-
Pá
addikt
A ''Nagy házibuli lemez(2004)''-ről kéne a 31, 32 és a 34. szám címe és előadója, köszi.
szerk: Már nem kell rájöttem magamtól, köszi.
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
#1679 -re valaki tudja a választ?
köszi -
Don_
tag
Lil Kim feat. valakinek van egy új száma LALALÁ-znak a refrénben. Nem tudja valaki a szám címét?
Esetleg Kia Picanto reklámzenéjét? -
dove
csendes tag
sziasztok, Lacoste teniszes reklám zenéje kéne!
nyáron Ausztriában az ö3 sokszor játszotta de sosem mondták az előadó csaj nevét.... -
dodie
tag
Nem küldhetem el valamelyikőtöknek a hiányzó 3 számnak a részleteit MSN-en, vagy e-mailen? 4x500 Kbyte-os RARba csomagoltam! Ha hallanátok, biztos tudnátok, mi a címe!
-
Pötyi
őstag
4. Ezt is nő énekli, mintha valami ''pressure'' lenne a refrénben. Meg, ''turn the.... valami''
Silver: Turn the tide
Tessék a szöveg is:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
dodie
tag
Még valaki az #1723-amra!!! Azon belül a 4. , 5. , 6. számok!!! Nagyon fontos lenne!
JA! Ti honnan szeditek le legkönnyebben a megtalált mp3-akat?
[Szerkesztve] -
csoqi
csendes tag
up!
-
dodie
tag
válasz
corlagon #1729 üzenetére
Asszem egy rúzsleklám volt, és Sarah Jessica Parker volt benne. A reklám szlogenje meg ''élj úgy, mint egy sztár'' vagy két hete láttam utoljára, de azóta a számot ezerrel nyomatják a Rádió1-en. Ez a tucc-tucc nem annyira tucc-tucc, a szó klasszikus értelmében!!! De ez kéne a legjobban mégis az összes közül!
Ja! Az sokat segítene, ha elküldeném a mintákat? Mindből van egy kis részlet mp3-ban!
[Szerkesztve] -
sqaddy
tag
1-Eminem - Lose it
2-Jamelia - Superstar
8-Groove Coverage - Poison
A tobbit nem tom... -
dodie
tag
Sziasztok! Lenne egy pár:
1. Eminem-nek egy új száma: (a refrénben egy faszi őrjöng, valahogy így ááá-ááá-ááá
2. Csaj énekli rengetegszer hogy ''some kind of superstar''
3. U2 új száma ''give me something'' sokszor elhangzik
4. Ezt is nő énekli, mintha valami ''pressure'' lenne a refrénben. Meg, ''turn the.... valami''
5. Volt egy reklám a TV-ben, a Sex és new Yorkban szereplő nő átváltozott egy másik nővé, miután kiszállt egy limuzinból. Na, annak a zenéje.
6. No Doubt-tól ''What you waiting''? lehet, hogy ezt eltaláltam?
7. Ez egy jó kis tucc-tucc szám: ''I can wait for the.....'' van a refrénben sokszor!!!
8. Ez is egy női előadótól van: a refrénben: ''see the poison, vagy see the boyzone''Meg zongora is szól alatta.
Segítsetek, lécci!
Ja, és még annyi, hogy ezek mind maiak, rádió1 nyomja sokszor ezeket!
Meg, annyi, hogy Isten ez a topik!
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
navégre fél óra alatt találtam meg a topicot
naszóval kcsifanoknak (főleg) van egy ún. big supra video, kb. 70 mega... megy alatta kb. 3-4 szám... főleg a 2dik szám érdekelne, de lehetőleg az össszes címe! mind tuctuc számok
-
csoqi
csendes tag
segíjjetek mán!
-
csoqi
csendes tag
Sziasztok!
Volt régen egy Rózsa Gyugyis műsor, és abban egy (talán) volt sportoló el''pantominozta'' Máté Péter egyik dalát.
Rémlik valakinek valami???
Meg tudom ezt vhonnan szerezni? -
*DiscMan*
csendes tag
Hello!
Nah egy ujabb reklám zene kéne nekem... nagyon ismert szám slágeren is csomoszor nyomjakChevrolet reklám zenéje amikor egy nagy jelet raknak ki éjszaka a kocsik..
elöre is köszi -
*DiscMan*
csendes tag
Hello!
Nah egy ujabb reklám zene kéne nekem... nagyon ismert szám slágeren is csomoszor nyomjakChevrolet reklám zenéje amikor egy nagy jelet raknak ki éjszaka a kocsik..
elöre is köszi -
attilam
őstag
Azt a számot keresem, aminek ha jól emlékszem I Stand by You a címe. Vagy csak a refrén benne? Nem tudom. Szóval egy kicsit régebbi számról van szó, amit 3 csaj átdolgozott, és sokat adják pl. az MCM-en, na meg rádióban is hallottam már. Igazából az új dal előadója érdekelne, na meg persze a címe ha rosszul tippeltem volna. Előre is köszönöm, egyebet sajnos nem tudok mondani róla.
-
Ray4
újonc
Sziasztok!
En egy regi notat keresnek (relative) annak idejen sokat adta az MTV.
90-es evek kb.
Egy beszivott faszi setalt egy diszkoba es beszel es enekel.
Disco-disco enekli ha jol emlekszem.Nemtudom miert valami disco 2000 maradt meg benem de sajna igy eloadot vagy szamcimet nemtalalok, ill nem azt ami kellene.
Valakinek megvolna veletlen ki az eloado es mi a szam cime?
köszi előre is -
kíváncsi
őstag
Hajj ól!
két szám érdekelne
Egyik ami a Vissza a jövőben van mikor a jövőben vannak és a jövőbeli Michael J. Fox abban a sarki büfében van és megy oda kötni a fiatal robotkezű Biff. (ez valami Michael Jackson szám)
A másik pedig az lenne ami a National Geographic reklámjának a zenéje.
előre is thx -
ladista
csendes tag
'95 környékén a diszkókban ment egy szám, a címe asszem Love Message volt. Az akkori ''nagy'' együttesek énekelték(Masterby, Scooter, Backstreet Boys). Tudna valaki segíteni, honnan tudnám letölteni?
-
Hypp
aktív tag
válasz
woodpaul #1679 üzenetére
Még mindig Frankie Goes to Hollywood, vagy mondhatom azt is, hogy Holly Johnson. 1984-es dal, ezt dolgozta fel a Dune. Átküldjem?
Ő énekelte (későbbi kép):
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- EAFC 25
- Diablo IV
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest