Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
neongorack #4923 üzenetére
Dare?
-
G@ben
addikt
[link]
Ez a videó alatt milyen zene megy? -
G@ben
addikt
válasz
(Kolombusz) #4897 üzenetére
Eurythmics - Sweet Dreams.
-
G@ben
addikt
Van egy zene, ami nagyon hasonlít a Scooter - Experience elejére, amikor a dobok mennek. Apám mondta, hogy a zene címe Kora reggeli ébresztő és elvileg angol vagy amerikai zene kb 20 évvel ezelőttről.
Ki tudja, mi lehet ez? -
G@ben
addikt
Tényleg csak a keresőt kéne használni! #4558: Moby - In my heart
Csak egy tipp: Rákeresel arra, hogy N70. Kiad pár hozzászólást, ahol már keresték. Megjegyzed a hozzászólás sorszámát, majd buzgón elkezded olvasni attól a hozzászólástól a topikot. És láss csodát, az esetek nagy részében pár hozzászólás után ott van a válasz! -
G@ben
addikt
Csak pár hozzászólással előbb volt! Kulcsszó a keresőbe: Bravia.
És nem Samsung, hanem Sony.
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Cool TV-n reklámozzák a Sushi TV-t. Annak a reklámnak a zenéje kéne, szövege ilyennek hangzik: Szijja mija, szijjja szia, okinavano...
-
G@ben
addikt
A Top Joy Fitness reklámban, amiben hulla-hopp karikával menőznek, milyen zene szól?
-
G@ben
addikt
A Nokia N70-es reklám zenéjét tudja valaki?
-
G@ben
addikt
A Top Joy Fitness reklámban, amiben hulla-hopp karikával menőznek, milyen zene szól?
-
G@ben
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem: az egyik Szupercsapat rész elején és végén ment ez a dal. Nő énekli, a szövege ez: One way, get your other, I'm gonna get you ...
Olyan jó kis pörgős zene és nem egy mai darab. -
G@ben
addikt
Régi zene, mintha Koncz Zsuzsa vagy Halász Judit énekelné, a szövege meg így hangzik:
Az embernek is vannak különös vágyai...
Ha nincsen gyökered, elvisz a szél.
Ennyire emlékszem belőle, lehet, hogy Bródy vagy Szörényi is énekelte, de nekem a női előadóval kéne. -
G@ben
addikt
Van egy videó, amit biztos sokan láttatok, a címe valami ilyesmi: Crazy matrix moves guy. Egy gyerek ugrál benne elég durván. Annak a számnak a címe kéne, ami az alatt megy.
-
G@ben
addikt
Havasi Balázsnak mi az a száma, amit állandóan hallani mindenhol?
-
G@ben
addikt
Discoveryn elég sokszor megy a Generali reklámja. Abban énekel egy nő valami ilyesmit: When I meet him.
Ennek a számnak a címe kéne. -
G@ben
addikt
Ez alatt milyen zene megy? Bővebben: link
És még mindig kérdés a #3460 is. -
G@ben
addikt
Bővebben: link
Ez alatt milyen zene megy? -
G@ben
addikt
Egy nő énekli egyre emelkedő hangon: And one, two, three, four, five, six, seven eight, and one, two, ...
Ez mi lehet? -
G@ben
addikt
válasz
Dravenstorm #3307 üzenetére
Tank jú, tank jú!
-
G@ben
addikt
A legújabb Coca Cola Light reklám zenéje kéne, amiben csúszkál az emberke. Valami ilyesmi: ''and that's all what i do''
-
G@ben
addikt
válasz
Viktor0610 #3111 üzenetére
Az a Soufiane Touzani - Freestyle? Az a gyerek neve és a videó címe.
-
G@ben
addikt
Milyen zene megy ez a videó alatt?
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Új Polo (megnyugtatóan biztonságos) reklámzene mi?
-
G@ben
addikt
Kéne nekem a T-percek zenéje, amikor a csaj telefonálva sétál és előre tud mindent, hogy jön a kutya, kijön a kirakaton a kocsi, stb.
-
G@ben
addikt
Keresem azt a dalt, amiben egy nő énekel, kicsit indiai beütésű, meg olyan nyávogós.
Mostanában sokat játszák a rádiók. Egyebet nem tudok elmondani.
-
G@ben
addikt
Érdekelne még mindig a Cappy Icefruit reklám zenéje is.
-
G@ben
addikt
A Handycam reklám zenéjét tudja valaki?
-
G@ben
addikt
Asszem a Sunsilk reklámban van az, amikor kis szörnyek törik meg nyalják le a hajat. Na annak a zenéje kéne.
-
G@ben
addikt
Most néztem meg a video.racing.hu-ról egy videót, amikor Jaguárral akarnak 10 perc alatt menni egy kört a Nürnburgringen, a file neve: jeremy_on_the_nurburgring.wmv. Ebben van egy szám, amikor sikerül neki adott időn belül menni és örül kegyetlenül és alatta hallható, valamint a másik, amikor a végén a csaj vezet és egy pörgős szám megy alatta.
Ennek a kettőnek mi a címe ill. ki az előadó?
Meg van a Bútor Robi Skoda teszt, ami alatt valami ilyen megy: Redline, this is streetracing. Ennek az előadója és címe is érdekelne. -
G@ben
addikt
A Cappy ice fruit reklám zenéjét nem tudjátok?
-
G@ben
addikt
Magyar dal, új, szövegénekegy része: mindhalálig mellettem...
Csaj énekli, mi ez? -
G@ben
addikt
Valami török vagy milyen zene, ilyesmit énekel benne a csávó: Bora, bora, ..., dige, dige .....
Emmi? -
G@ben
addikt
Ez még mindig érdekekelne.
A szöveg így hangzott: Most néztem meg a video.racing.hu-ról egy videót, amikor Jaguárral akarnak 10 perc alatt menni egy kört a Nürnburgringen, a file neve: jeremy_on_the_nurburgring.wmv. Ebben van egy szám, amikor sikerül neki adott időn belül menni és örül kegyetlenül és alatta hallható, valamint a másik, amikor a végén a csaj vezet és egy pörgős szám megy alatta.
Ennek a kettőnek mi a címe ill. ki az előadó? -
G@ben
addikt
Most néztem meg a video.racing.hu-ról egy videót, amikor Jaguárral akarnak 10 perc alatt menni egy kört a Nürnburgringen, a file neve: jeremy_on_the_nurburgring.wmv. Ebben van egy szám, amikor sikerül neki adott időn belül menni és örül kegyetlenül és alatta hallható, valamint a másik, amikor a végén a csaj vezet és egy pörgős szám megy alatta.
Ennek a kettőnek mi a címe ill. ki az előadó? -
G@ben
addikt
Most hallottam egy dalt, mintha a Villa Negra lett volna modern feldolgozásban. Távolról úgy hangzott, mintha az izé énekelte volna!
Nem ugrik be a neve, de ha jól tudom, a Ganxsta-nak volt haverja és a Majkával is énekelt, aztán boxolt is. Nem tudja valaki az előadóját?
-
G@ben
addikt
Kérdeztem már egyszer, de nem tudta senki: a szám refrénje: rapapampam. Nő énekli, lassú zene. Mi lehet?
2: nő énekli, elég új zene, a szövege valami ilyesmi: I just wanna lalla...
3: elég nyávogós dal, faszi énekel valami ilyesmit: I'm going nowhere... utána egy nő: I know I know I know
4: J. Lo új slágere
5: olasz zene, szövege ilyesmi: passiva la runa, fortuna la runa
Ezeket keresném most hirtelen. -
G@ben
addikt
Padödö dal, a szövege ez: Hajrá, én úgy izgulok, győzni fogunk, csak hajtsatok, hajtsatok! A pontos címe kéne. Thx!
-
G@ben
addikt
Nem a mostani, hanem a múltkori Bagi-Nacsában énekelte a Marót Viki ezt a dalt, aminek keresem a címét és az előadóját is.
Egy fiú a házból, ki égett a láztól és örült, hogy velem lehet,
egy fiú a házból elmondta de hányszor, hogy engem, csak engem szeret. -
G@ben
addikt
A következőket keresem:
Gwen Stefani - What you're waiting for? Van ilyen? Meg mintha szintén Gwen lenne ez: egy magyar szám volt, valami ilyen szöveggel: Mentem az utcán, diga diga diga haj diga diga diga dom, csak itt ehelyett nanana... van. Ez mi? -
G@ben
addikt
válasz
afterburner_ #1813 üzenetére
Talán írd hozzá,hogy a Tudom,mit tettél tavaly nyáron című remekműről van szó.
-
G@ben
addikt
Pedig az az. Let the sunshine in. Előtte ilyen megy, hogy:
Manchester, England, England, across the Atlantic sea, and the the genius of genius, I believe in God, and I believe that God believes in Claude, that's me, that's me, that'ts me...
Egyben van az albumon ez meg a Let the sunshine in.
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Tud valaki jó oldalt, ahol dalszövegeket lehet keresni? Ismerem a www.letssingit.com-ot, de nagyon sok zene nincs fent.
-
G@ben
addikt
Nagy hirtelen ezt találtam. -
G@ben
addikt
Eszembe jutott még egy dal. Régi rap, gyerekek éneklik, illetve fiatalok, mint a Criss Cross. Szövege valami ilyesmi: Go for what you like, come on, come on, de van benne ilyen rész is: I like Mickey Mouse and Donald Duckie.
Valaki ismeri? -
G@ben
addikt
A mai Szupercsapat elején és végén volt ugyanaz a szám, egy nő énekelte és valami One way volt benne. Valaki esetleg tudja, mi lehetett ez?
-
G@ben
addikt
Van egy pár éves dal, ami valahogy így hangzik: it is your's gorgeous, I'll do anything for you.
Ennek címe és előadója érdekelne. -
G@ben
addikt
Újabb hülye kérdés: meló közben eszembe jutott egy jó régi rapszám, illetve annak csak a refrénje. Imígyen szól (röhögni nem ér): naku naku naku krüsznaku a tüdi.
Legalábbis nekem ez rémlik. Ha esetleg valaki tudja, nyugodtan beírhatja.
-
G@ben
addikt
válasz
[DoN]$[LeoN] #657 üzenetére
Amit én keresek a 4-esre, az is lájtos. Szóval lehet, hogy ez az. Thx!
-
G@ben
addikt
Amiket én keresek:
1: jó régi rapszám, szövege valami ilyesmi: boom shaq shaq shaq the room 3x tiktiktiktik boom.
2: Elvis - In the ghetto feldolgozás rappesen, énekel benne egy nő is egy kicsit valami ilyesmit: what you gonna do with..., a faszi meg ilyeneket mondd: here we young??? here we here we young???
3: Aztán itt van még Mr Bob Dobalina vagy valami ilyesmi, szövege: Mr Dobalina Mr Bob Dobalina, szintén rappes kicsit.
4: Szintén rap, szövege: Touch baby, how to love, I can't take my lalala my sunshine.
5: Cartoon Networkön van egy reklám Courage-el, amiben valami Lady's night megy, ez kéne.
6: Szintén Cartoon Network: Scooby és Frankenstein táncolnak valami jó kis zenére.
A szövegek helyességéért felelősséget nem vállalok, mert annyira nem vagyok jó angolos.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Micro Four Thirds
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kedvenc zene a mai napra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest