- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Egy kis segítséget kérnék, ennek a számnak a címére lennék kíváncsi. Köszönöm.

-
mody123
tag
Hello
Szeretném megtudni h melyik az a szám amelyik a Szállító 3-ban van. Amikor a föszereplő letér az útról és a " rosszak " utánammenek és miközben leveri a föszereplö öket szol közben egy szám nem tudom h melyik az?
Bocsi hogy ilyen hülyén mondtam el de máshogy nem tudtam
-
Fityusz
tag
Sziasztok!
Egy szám címét szeretném megtudni elmondom mi az emlékem vele kapcsolatban!
Azthiszem a szám 2008 ban jelentmeg egy discos jeleggü bár enyhén kántris
jellegü a csaj aki benne énekel az emlékeim ugy rémlenek h a csaj az énekesnő valamilyen sarah és a szám cimében benne van h love az énekesnő mellet vmilyen dj van
aki halgat rendszeresen bárány atillat az lehet jobban fogja tudni mivel ő játszottam egy párszor a klipjére is emlékszek h a csaj az sétál a sivatagban ilyen vadnyugati filingje van
a szám kb olyan 8 perc körül van a csaj hangja vmi hihetetlen nagyon tiszta...
Aki tud segiteni kérem irjon!
Köszönöm előre is....!!!! -
^^|CC|^^
tag
csáóóó!
tnap este néztem meg a Buliszervíz 3-at.. olyan 48:22 környékén szólal meg egy nagyon jó zene (amikor a csávó meg a csaj fut vmi akadálypályán..) csak nem tudom, hogy mi lehet az.. "Couldn't get of way" ez ismétlődik benne, legalábbis én ezt hallottam.. (szvsz nem a refrénje.. de ki tudja..)
itt találtam egy soundtrack listát is, de ha nem muszáj nem hallgatnám végig, ahhoz kicsit sok..köszönöm a segítségeteket..

üdv.:
^^|CC|^^ -
Xmodule
őstag
sziasztok. en most nem elödot, vagy cimet keresek hanem ennek a stilusu zenenek a neve erdekelne. Amiben ilyen eröteljes dobok, es egyebb hangszerek vannak.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok ma láttam viván a top10-be vagy az mtv hungary-n egy számot címét sajnos nem tudom
De a videó klipben egy srác van göndör hajjal és jár kell utcán , házba , lépcsőn fel és nyaktól lefele mutatják mindig . A pulcsi zsebéből át ad cuccokat az embereknek mint ha egy díler lenne ...
Remélem vkinek rémlik vmi ebből a kis infóból

köszi előre is
-
Probber
őstag
-
skrabi
senior tag
régen pedig tudtam a címét... mi ez? köszi

-
samfishR
senior tag
ennek a számnak kéne a címe, noisia-nak hallom az előadót, (mondjuk címben is benne van) de nem tudom a trekk nevét. lyrics alapján sajnos nem dobott semmit google, első sor description-ben: "worldwide get sick"

Előre is kösz! -
Probber
őstag
-
Trixy235
csendes tag
sziasztok.
http://www.youtube.com/watch?v=rLTWkrMupmk
a 0:51 -től szóló szám címére és előadójára lennék kíváncsi. remélem tud vki segíteni. >.<
-
bubba95
csendes tag
a fanta reklámba nem tudjátok milyen zene megy?
-
Az első szám hasonlít nagyon rá.Basszus az egy az egyben,meg a az énekes is.Ez a technikai megoldásra is gondolhattam.
Csak a szöveg is ismerős(I wannna,go for life)Ilyesmit értek,ez a rész mintha máshol is hallottam volna,ami valószínű,mert nem ritka..Arra valami hirtelen ötlet?HA nincs akkor ne fáradj,köszi,mert akkor utána keresek amennyire tudok

-
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Meg tudná esetleg valaki mondani az oldal alján lévő videóban hallható dal címét?
Előre is köszönöm!
-
hitman,
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Fentről a második videó alatt milyen zene szól?
[link] -
válasz
agyhalottak
üzenetére
De, tessék:
-
agyhalottak
tag
Sziasztok!
Erre nem sikerült találni semmit?

-
gabranek
senior tag
Ma volt a kossuth rádióban a "Történet, hangszerelve" című műsor, kb. 12:30-kor, és volt benne egy szám a muzsikás együttestől amiben Sebestyén Márta énekelt. Ennek a számnak a címét szeretném megtudni
Ha valaki esetleg tudna segíteni azt megköszönném. -
AMD Power
titán
Van egy szám... hasonló dallama van mint a Profi-nak de mégse olyan.... Ilyen disco pörgős zene. Rádióban is jó párszor szokták nyomni. Max 1-2 éves lehet.
-
kobe24
tag
Én ezt a számot keresem már nagyon régóta, ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném

-
Kiskokó
veterán
Hello
Van a pompom srácok című film abban van egy szám aminek a cime kellene. OST ben nem találtam.
Akkor megy az elején amikor a párducok vonulnak bea busztól 20 perc körül.
ha valaki tudja akkor megköszönném
Kössz! -
Scorpion
tag
Sziasztok!
Jó pár számmal állok elétek, amiről sajnos nem sokat tudok.
Első egy régi képújságos felvétel:
http://www.youtube.com/watch?v=LDf-PPz2hGgItt egyik számnak sem tudom sajnos a címét.
Második a Hungarorama zenéi. Ez szokott menni a Duna tv-n is, de több csatornán előfordul.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jellegü a csaj aki benne énekel az emlékeim ugy rémlenek h a csaj az énekesnő valamilyen sarah és a szám cimében benne van h love az énekesnő mellet vmilyen dj van

sok volt a gondolatjel a choke-nál, á mondom meg se nézem.. pedig mit össze nyomoztam.. kösz szepen!