Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Helló!
A Belga új lemeze a Kottazur első száma (az intro) egy rádióadó-tekergetést szimulál és különböző zenestilusokba hallgathatunk bele pár másodpercre. Na nekem a második szám kellene, a vonósok utáni metál. Nem tudja valaki ez melyik szám/előadó? Köszi!
-
zbence
aktív tag
Hello, hallo!
Nincs túl sok info a számról amit keresek, de azt megosztom:
rengetegszer megy a rádókban, ismert szám.
egy lány énekli, valószínűleg spanyolul, nagyon szép szám, ritmusos, dallamos.A spanyol szöveg miatt nem tudok belőle idézni, remélem valaki tud segíteni!
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Zoltán
őstag
Helló!
Akkezdet Phiai új lemeze a Kottazur első száma (az intro) egy rádióadó-tekergetést szimulál és különböző zenestilusokba hallgathatunk bele pár másodpercre. Na nekem a második szám kellene, a vonósok utáni metál. Nem tudja valaki ez melyik szám/előadó? Köszi![ Szerkesztve ]
-
KoRner™
tag
Sziasztok!
Nemrég jöttem haza egy nyári táborból, és a tábortűznél hallottam egy szép dalt.
Sajnos azonban a gitáros-énekes maga sem tudja, hogy pontosan kié is a dal, azaz egyáltalán nem tudja, mert vagy 20 éve játszotta utoljára.Szóval egy régi dalról beszélünk, amelynek, ha jól tudom, egy szál gitár a kísérete.
A következő szövegrészletek jutnak eszembe hirtelen."Ha a nap, olyan messze nem volna
És az éjszaka nem lenne görbe ösvény
Ha a magány semmit sem jelentene tán.
Refr.
Ha a régi kedvesem hűséggel várna
Ha hallanám szívét lágyan verni
Ha mellém feküdne csendben
És rá várna ágyam is"Több részlet most nem jut eszembe sajnos. Esetleg ha sikerül elérnem az illetőt, elkérem majd a teljes szöveget.
Remélem valaki ismeri majd, bár sok esélyt nem látok rá, de ugye, ki tudja?Előre is köszönöm!
-
14adam
addikt
Ebbe a zenébe összevan mixelve 2perctől egy zene,annak a címét ha valaki leírná annak örök hálám
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
beni3d
aktív tag
sziasztok!ennek a számnak kéne a címe / előadója, sajnos sehol sem találtam meg, és űber fontos lenne, előre is köszi
annyit tudok róla, hogy volt egy dacia reklámban, illetve a részletet a családom és egyéb állatfajták c. filmből szedtem ki. (OST-ben nincs benne )
A képet nem nézni, ez volt az első amit találtam -
rien
senior tag
Lyricből meglett: MICHEL LEGRAND - DI GUE DING DING
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Quiksilver
aktív tag
[link] -- 11:42-től kezdődő számnak tudja valaki a címét?
előre is köszönöm a választ
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
MODERÁTOR
-
Davidof92
senior tag
[link] Csodaszép zene, de a címe érdekelne. Ismerős, de nem tudom honnan.
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
-
Klupi01
csendes tag
Csátok!
Ugyebár az M1-en szokott menni a fociVB.
Miután lemegy az első játékrész, és utána a kommentátorok kibeszélik magukból a sok baromságot, akkor van egy rövid összefoglaló.
Az alatt megy egy baromi jó szám csak nem tudom a szerző/szám címét!
Válaszokat előre is köszi! -
nfsu17
veterán
-
ThaBoss
senior tag
Üdv!
Keresem a videó alatt hallható szám címét és előadóját!
Köszi! -
qdak
addikt
válasz ThaBoss #9176 üzenetére
Juliet - Avalon (David Guetta & Joachim Garraud Fuck Me I'm Famous Remix)
az a lol h ugyanezen a vodeon hallotma én is 1.x csak youtube, és itt kerestem a számot
Davidof92 bazzus sosem tudtam h mire valo :I megprobálgatom köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Kharg
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Bregovic/Iggy Pop szám, a tv screen itten.
Na mármost a múltkoriban hallottam egy másik Bregovic számot, aminek ugyanez volt a dallama, de értelemszerűen az már szerb nyelven volt.Ennek a dalnak a címére lennék kíváncsi, amennyiben valaki ismeri.
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Pecc
őstag
Sziasztok!
Ennek a számnak kellene a címe.
Köszi előre is!
(Vigyázat, nagyon jó minőség!)[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Sziasztok!
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Dictator^
veterán
Lyrics alapján találtam, szerintem más éneli de a szöveg szerint 100%:Queens Of The Stone Age - Go With The Flowmás énekli, de a szám cím hasonló lehet. )Bocs ez lesz az: Northern Lite - go whit the flow
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Pá
addikt
köszi!
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
válasz Dictator^ #9191 üzenetére
csak tipp, nem tudom de nekem az alapja, a Pendulum - Tarantula, 3 verzioba van meg és egyikben sincs ez a rész :S
akor azt is megkérdem h annak az elején ahogy indul a szám mi az alap zene ?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz Dictator^ #9193 üzenetére
csak én uyg valoszinusitem h létezeik az az alap szám amiböl csinálta a Pendulum
pl mint: Quicksilver - Bombastic és az alap zene: Bombastic - Shaggyஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
k.
őstag
Nem tudja valaki, hogy a tv2es Shark promóban milyen zene szólt?
-
legiaap
félisten
Ismeri valaki itt az előadót és a szám címét: [link] ?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
Cosmic Gate
aktív tag
Üdv.
Tudnátok segíteni mi ez a zene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest