Hirdetés
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Üdv.
Most nem rég hallottam egy számot a roxyn ment 6.30 fele olyan light rock, poprock szerű volt a refrén valami ilyesmi volt know that be( biztosan nem bínek ejtette hanem bének, de nem tudom mi lehetett eredetileg a szó amit bének ejtenek) gone, vagy valami hasonló, nem sok különbség van ejtésben bizonyos szavak között lehet now that be gun volt, 3x mondta egymás után és egyre mélyebb hangsúlyban, és kevésbé énekelve. ( ha valaki hallgatta ép ekkortájt a roxyt pont aTimbaland - right round feldolgozás előtt ment közvetlen, ha ez segít.)Minden jó, ha a vége jó!
-
Enjoy
addikt
Múlthéten egyik éjjel hallottam egy dallamos magyar ?rap? számot, azonban eléggé KO voltam, hogy normális hosszúságú - jó minőségű hangfelvételt készítsek, ígyhát a következő felvétel született meg: Link
Ha valaki ennyiből rájön, hogy mi volt a szám címe, annak hálás köszönet előre is
► més que un club ◄
-
No-kia
addikt
hello!
ebben a videóban 51:10 nél milyen zene megy?
köszönömNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
hitman,
őstag
Sziasztok!
Egy könnyű feladványom van!
A vidi elején megy egy szám elég sokáig, tudja valaki a címét?
[link]Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
rien
senior tag
válasz hitman, #9306 üzenetére
Pitbull - Hotel Room Service valamilyen mix
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
Ááááá bammeg mire betöltött addig a részig (hú de lassú) bezártam véletlenül, én most nem kezdem elölről de az elejét hallottam olyan mintha a Hattyúk tava lett volna valamilyen mixben, de nem biztos. Esetleg youtube-on keress rá Tchaikovsky - Swan Lake remix hátha
de közel sem biztos, hogy ez volt, szinte egy pillanatra hallottam csak
hitman,: szívesen
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
lapa
veterán
egy nehezem lenne: csicsséji csiccséji.
-
14adam
addikt
HEllo.Érdekes zene következik,aki felismeri annak Egyik ismerősömnek kell [link]
-
rien
senior tag
egy másik oldalon találtam az infót:
гр.Учкекен-Ата джурт avagy Gr.Uchkeken - Ata Djurt
14adam: commentekben írják, hogy Kabalababa-Rózsaszín Cadillac legalábbis a második szám, az első gondolom egy másik számuk
[ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
nem volt bonyolult megtalálni az elsőt se Kabalababa - Te is jó vagy nálam édes
-
-
Daneeka
senior tag
A klip: kékes-fekete-fehéres beütésű, kb. két ember szalad brutál harci kutyák elől.
A zene stílusa ilyen big beat szerű, Prodigy, Chemical Bros, Fatboy Slim jutna eszembe róla, állati jók a dobok a számba, kb. az a lényeg benne de összességében elektronikus zene volt. Mintha mondogatnák benne, hogy akármilyen beats de ez nem biztos.
-
rien
senior tag
válasz Daneeka #9322 üzenetére
Apollo 440 - Stop The Rock?
van egy másik is ami kékesebb, de nem tudom megmondani mi az....talán Brooklyn Bounce nem tudom----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
wombation
tag
Üdv!
Keresek egy 90-es évekbeli zenét:
-egy nő énekli,majdnem olyan hangja van mint Belinda Carlisle-nek
-tempója egy kicsit gyorsabb a lassúnálRefrén:
U.K I change my way i feeel,i want.....
Előre is Köff!
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
-
Poll Tamás
tag
Sziasztok!
egy lány (msn-en) bogarat ültettem a fülembe és idegesít, hogy nem tudom.
Angol zenei RAP előadó, melyik ez?
In .... .....t
Kiegészítés, állítólag (lány szerint) a pontok betűket jelölnek talán segít, de én nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
MODERÁTOR
válasz Poll Tamás #9327 üzenetére
Nem rap, hanem rock, In This Moment. Rap előadó olyan névvel, ami a pontok helyére illene legjobb tudomásom szerint nincs.
Harrrr!!!!
-
Pecc
őstag
Ennek a számnak kellene a címe. RiseFM-en hallottam, telefonnal rögzítettem belőle. Kb a felétől hallható hangosabban az ütemesebb rész, előtte csak éneklés van.
Köszi
-
Enjoy
addikt
Szerintem John Dahlback - Bingo valamelyik feldolgozása, talán az Extended Original Mix..
_
Valakinek nincs ötlete a #9304-re?
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
iwtss
tag
Sziasztok!
Ez most kicsit furcsa lesz de nem talaltam rola sehol se videot :SA TV6 on a kaliforniába jöttem új trailer zenéjét keresem.Valaki aki már látta annak nem ismerős a zene ?
-
De4d
őstag
Üdv.
A múltkor kérdeztem egy szám címét sok infóm nem volt, nem is jött tipp, most elvileg van több de ez is kényes.
Ma hallottam és valaki mondta a címét elvileg valami old rise mose? vagy valami ilyesmi a szám címe.
Csávó énekel, ilyesmi a refrén
...right place...everybody dance ( a pontok helyén van talán a cím )Minden jó, ha a vége jó!
-
enginev3.0
félisten
Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano
Ennek a zenének milyen mixei vannak? Van egy ami úgy kezdődik mint a refrén annak valaki tudja a címét?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #9335 üzenetére
We No Speak Americano (Original Mix)
We No Speak Americano (Vocal Edit)
We No Speak Americano (Edit)
We No Speak Americano (UK Radio Edit)
We No Speak Americano (Chew Fu Rosetta Stone Fix Extended)
We No Speak Americano (Myd Remix)
We No Speak Americano (Kenny Hayes Remix)
We No Speak Americano (Nick Thayer Remix)
We No Speak Americano (Friday Night Posse Remix)
We No Speak Americano! (Dutch Radio Version)
We No Speak Americano! (Original Mix)
We No Speak Americano! (Vhyce Remix)
We No Speak Americano! (Morris Corti vs. Mattara Remix)
We No Speak Americano! (Sandro Silva Remix)
We No Speak Americano! (Doelpunt Voor Oranje! Mix)Körülbelül ennyi a hivatalosan kiadott remixek száma discogs alapján.
Harrrr!!!!
-
De4d
őstag
Megtaláltam!!!, ajánlom One Republic - All the right moves, ha érdekel valakit hallgassa meg, nagyon jó szám.
Minden jó, ha a vége jó!
-
Kriszty992
csendes tag
Sziasztok!
Ennek a szörnyen rossz minőségű zenefelvételnek szeretném megtudni a címét!
Nagyon sok sikert hozzá, én már sokat próbálkoztam, de nem sikerült megtalálni.
Úgy döntöttem átadom a profiknak!
Köszi előre is!
sziasztokhttp://www.speedyshare.com/files/23569338/05._hangf_jl.mp4
Kriszti
-
MODERÁTOR
válasz Kriszty992 #9340 üzenetére
Elvileg ez az: Mario Bischin - No Goodbye (DJ Jonnessey Extended Mix)
Harrrr!!!!
-
Trasho
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mostanában van egy olyan Discovery reklám, aminek az 1ik zenéje egy zongorás szám. Az a reklám hírdetménye hogy keresd az összes csatornát a szolgáltatódnál... Én a zongorás számnak a címére lennék kíávncsi. Nem jut eszembe. Valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is a választ!
ha jól emlékszem, az előadó valami american valami...de nem tenném az életemet rá.
Üdv: Ricsi
Richard.Sawyer™ | |
-
Trasho
tag
Ja meg még azt is tudom, hogy az egyik albumuk borítóján olyan kép van, hogy egy hapsinak a fején fekete zsák van, és egy kocsiban ül. A borító piros fekete színekben pompázik...ez a 2 szín a domináns.
Remélem ezzel is segítettem. Várom az esetleges megoldásokat! Köszönöm!
Richard.Sawyer™ | |
-
Soja
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni, hogy a következő számnak ki az előadója, és mi lehet a cím:
linkElőre is köszönöm.
-
Yatoak
csendes tag
-közben meglett
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Tekintsünk el a videótól Ennek a számnak lennék kiváncsi a címére
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
rien
senior tag
válasz kovacsroli #9349 üzenetére
Ezt már én is kerestem régen, nem jött válasz.
Ilyen címen lehet megtalálni: Les Shoppenboys - La Shoppendance
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Eladó karcmentes új állapotú Samsung S24 UItra 12/512GB titánfekete
- POS Terminálok, chipkártya olvasók / (Casio, Harbortouch, OmniKey, Lenovo, MiFare)
- MSI Radeon RX 580 8GB
- Sony playstation 5 ps5 2 joy
- Dell Precision T5600 32GB RAM, 1TB HDD/500GB SSD, Xeon E5-2667 6 mag/12 szál + Ajándék billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest