Hirdetés
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klupi01
csendes tag
Hi mindenki!
Van egy baromi jó szám.
Megvan már - MC Codebreaker and DJ Timecode
Ismerős? A GTA 3 MSX fmből van.
Csak az lenne a kérdésem hogy melyik műfajt viseli a szám?
Mert az ilyen pörgős, ritmusos számokat kedvelem[ Szerkesztve ]
-
jucc84
csendes tag
Csatlakozom Adruskához, én is kíváncsi lennék a Roxy közlekedési hírek háttérzenéjére.
Írtam pedig a Roxynak is, de nem válaszoltak. -
szipuka
újonc
Sziasztok! Sajnos nem tudom a következő szám címét, sem az előadó nevét. A gugli barátom sem segített, pedig próbáltam. Már nagyon régóta keresem, megköszönném, ha valaki tudna segíteni. [link]
-
-
Ifju
aktív tag
válasz driver18 #9707 üzenetére
Ha ez a jelenet, akkor ez az eredeti.
-
ChromeX
addikt
van egy dalszövegem meg egy linkem valaki mond nekem egy számcímet?
"hot hot girl with a sexy smile makes you forget who you are for a while so dangerous devil in the sky just another ...... in paradise..... i hope u know what to do ....... you can look but dont touch ...... you're in danger danger danger, you're in danger danger danger.... she made you wait for a very long time.... find love with the rush rush if you get to close she will eat you alive"
dalszöveget másoltam valahonnan nem saját vélemény.
itt a zene ötlet?
youttube commenteket átnéztem nem láttam elöadot. de lehet hogy megbujt a sok francia hülyeség között
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Üdv.
ClassFM-en is megy néha, sajnos semmit nem tudok róla. Egyszerű tüc-tüc alap, illetve van benne egy dallam, ami mintha egy régi zene feldolgozása lenne, (harmonika?) de csak kb két sornyi dallam, addig semmi más nem szól, aztán újra a tuc-tuc alap, a dallam utolsó pár hangjának sor végi ismételgetésével. Valamint van benne egy szöveges rész, amit mintha egy fekete vagy jamaicai csávó 'énekelne' pontosabban mondana, és mintha az első szó az lenne hogy yes-ter-day, 3 szótagra bontva kiejtve.
Nem tudom mikori szám, kb hetente egyszer hallom. Kicsit emlékeztet a dallamos rész a We no speak...-re, de nem az.
Se mai slágerlistákon nem találom, se a mai zene topikban 4x200 hsz-nyit visszalapozva linkelve.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Ifju
aktív tag
válasz driver18 #9712 üzenetére
Ha tudod, súgd meg, melyik jelenetnél szólt a zene.
A filmben hallható trackek itt vannak, és gondolom nem Los Lobos számok közt van a keresett áldozat -
whited
addikt
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Krisztibaby
újonc
Tudnátok segíteni?A napokban hallgattam a sztár fm-et és hallottam egy számot, aminek se a címét, se az előadóját nem tudom. Szeretném megtudni.. Sajnos csak pár részletet tudok elmondani belőle, ha ráismerne valaki, örülnék. :-)
Valamilyen Jack azt hiszem, huncut, vagy valami ilyesmi. Meg azt énekli benne a férfi, hogy Jack azt mondta, hogy ezt most komolyan mondom és mire ezt kimondta, már mindenki nevetett.. Sajnos nem találtam dalszöveget sem a neten, rákerestem, de hiába. Tudom, hogy nem sok információ, de ha valaki ismeri, akkor biztos beugrik neki.. :-) Hm? Fiúk? -
rien
senior tag
válasz Krisztibaby #9717 üzenetére
4. nóta és hallgatható
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
-
JetiRulez
őstag
válasz BlacKSouL #9713 üzenetére
Hali!
Egyáltalán nem vagyok jártas a műfajban, de van egy halvány tippem.
Yolanda Be Cool - We No Speak Americano (Video edit by Pink louder)És továbbra is keresem azt a számot, aminek a klipjében pár srác egy kocsival járta az óriási roncstelepet és ott golfoztak. Szomorkás hangulatú dallama volt.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy ez a szám:
Honorebel ft Pitbull & Jump Smokers - Now You See It
Melyik albumon található meg?Végignéztem Pitbull diszkográfiáját, de sehol semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Poiro7
senior tag
Hi,
egy olyan számot keresnék amiben valami olyasmi szerepel, hogy
"Nevetsz miközben könnyezel". Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy zeneszám,
lehet, hogy vers -
Probber
őstag
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Gandalf-lotr
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyat kérdeznék amit előttem már kérdezett valaki de senki nem tudta rá a választ.
Szatocs májusi 8777-es hszét idézném."
Na egy újabb feladvány. Találós kérdésnek is jó.
90-es évek végén vagy 2000-2001, max 2002-ben volt egy magyar banda.
Egy klippjükben egy homokbánya szerűben voltak, 4 v. 5 30év körüli srác volt benne, mögöttük meg mindenhol nagy munkagépek látszódtak azt hiszem.
Rock-alternatív rock stílusban nyomták, és angolul énekeltek (vagyik inkább énekelt az egyikük, egy kis körszakálla, vagy kecskeszakálla volt asszem, világosbarna hajjal, de úgy emlékszek volt rajta valami fekete fejfedő is). Nem tudom, hogy volt-e egyáltalán más klippjük, de elég "keménynek" gondolták magukat klipp alapján.
Remélem valaki ráismer, tesómmal beszéltük most, hogy mi lehetett a nevük, mi a szám címe, de egyikünknek sem jutott végül eszébe.
=== Szatocs ===
"Előre is köszi a helpet
Feels like old times already.
-
enginev3.0
félisten
Helló
Érdekelne az összes szám címe és előadó neve amiket énekeltek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #9733 üzenetére
Beat It, Billie Jean, Black Or White, They Don't Care ABout Us, természetesen mind Michael Jackson szám.
Harrrr!!!!
-
bet0n
csendes tag
válasz Gandalf-lotr #9732 üzenetére
talán ez az:[Strong Deformity - Imaginary Adventures ]
-
nfsu17
veterán
Üdv.
1:51-től?
Ismerős, valami férfi énekli úgy emlékszem, itt van a fejemben, de nem tudom.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
jucc84
csendes tag
sziasztok!
pár perce hallottam roxyn ezt a számot, ennek a címét keresem, nem jut eszembe kié:
[link]előre is köszi a segítséget!
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Nekem [ennek] a számnak a nem átdolgozott változatának a címe kéne, az első pár másodpercben van csak az eredeti szám, mostanában nagyon nyomják mindenütt, kíváncsi lennék a címére.
-
rien
senior tag
Mighty Dub Katz - Magic Carpet Ride az eredeti
[ Szerkesztve ]
-
Gandalf-lotr
csendes tag
Újabb feladvány.
Sajnos szinte semmire sem emlékszek csak a klippre de arra is homályosan.Egy talán fekete hajú de biztos hosszú hajú csávó énekel benne és fehér ruhában van.Talán a szája feketére van festve.Gitárok is vannak a klippben és valami csicsás egyszerű berendezésű nem túl színes de azért mégis színes szobában vannak.Szóval olyan tipikus klippekben látható szobaizében vannak.
A szám kicsit olyan rockos beütésű és 2008 vagy előtte adták a viván. Sajnos az időpont is homályos szóval ez nem biztos.
Valaki? Előre is köszi!
Feels like old times already.
-
jucc84
csendes tag
Szép délutánt mindenkinek! Újabb számot keresek!
a link: Roxy-n játszott zene
előre is köszönöm! -
MarioAna
senior tag
Hello!
Az itt elhangzott zene eredeti előadójára éscímére lennék kíváncsi , ha valaki megmondaná nekem akkor nagyon hálás lennék .
Előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest