Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisboxi
tag
válasz
Fehérsólyom #9248 üzenetére
Talán Serge Devant - Addicted valamilyen feldolgozásban.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Senki sem szeletel már videóban 02:23-tól 02:40-ig milyen szám hallható?
-
Fehérsólyom
aktív tag
01:30-01:50 gaiser - flashed
02:47-03:15 die vogel - blaue moschee - original mix14adam! 02:23-02:40 között mi szól?
-
qdak
addikt
19:05 töl az a szómorú szám kellene
köszííí
vmeik beatport válogatáson rajt van, csak nem találom -
Gard
csendes tag
-
qdak
addikt
4 percnél kezdődik 1 zene, a javi mula - come on után
azt szeretném megtudni :$ -
De4d
őstag
Üdv.
Ma olyan 6 fele ment a Rádió 1en egy szám nem tudom a címét ezért kérnék egy kis segítséget.
Egy pasi énekelt benne a refrénnél kicsit torzított, vagy spécin elváltoztatott volt, eléggé hosszú a refrén rész, volt benne egy ilyesmi rész Every gone a dance asszem ez volt pont a refrén vége, és kb hasonló volt a többi része is a refrénnek dance place és ehhez hasonlók, az élő kívánság műsorban adták le épp Kuki magyarázott, még a szám címét is mondta de azt a kiejtést megfejteni... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha valaki esetleg ott volt a PTE színpadnál 22-23 óra körül az Efotton, az mondja meg nekem, hogy ki volt az utolsó zenekar, akik a Nevergreen helyett jöttek. Iszonyat jó rock zene volt, igazi kick ass!
-
jerry311
nagyúr
Hi,
Balaton_Sound_utan_relaxacios_video
Ennek mi a zenéje? -
rien
senior tag
válasz
Trixy235 #9237 üzenetére
Hát nagyon csekély egyezés de legalább ninjáknak vannak öltözve és maszkszerűen kifestettek, de angolul nyomják és olaszok és senki se hal meg, nem is harcolnak, alapesetben nem hord maszkot egyikőjük sem, sőt 90's
de szerintem az együttes legjobb száma: Eiffel 65 - Too much of heaven
ha másnak nem kárpótlásnak talán jó lesz -
^^|CC|^^
tag
nah erre senki se tud semmit mondani..?
előző hsz-em..lenne itt egy másik zene is..
nagyon régi szám, sztem még általánosba hallottam.. (kb 5-6 éve..)
a klipjébekb ez van: egy csukjás nagy kabátos srác mászkál benne és graffitizik.. a klip fekete- fehér, csak néhány graffiti színes.. illetve ezek a graffitik többnyire az együttest ábrázolják és mozognak is.. a kis csávót a videó alatt üldözik a rendőrök, akik a végén el is kapják őt..
van még egy támpont, de ez koránt sem biztos.. vagy az együtes nevében v a zene címében szerepelt emlékeim szerint az hogy STAR.. és több ilyen csillagos graffitire is emlékszem most, hogy így ezeket leírtam..remélem ebből összelehet kaparni vmit.. xD..
köszönöm..üdv.:
^^|CC|^^ -
Trixy235
csendes tag
én azt szeretném megkérdezni hogy ezt a zenét tudja esetleg vki hogy ki csinálta vagy hogy honnan lehet letölteni?
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4&playnext_from=TL&videos=R1OUObQqFPY
a végén van, 3:20 - nál kezdődik kb. Tudom hogy Celiene Dion - My heart will go on, de ezt a verziót keresném ezt a felturbózottat xD jól megmondtam tudom. Ha vki tud vmit akkor nagyon köszi ^.^
A másik dal amit keresek az ennél sokkalta bonyolultabb. Voltak régen német tv csatornáink. És a német Viván ment egyszer egy dal. Német volt a dal is ha jól emlékszem. A videó klipben ninjának öltözök srácok voltak és ha jól emlékszem a végén vmeikőjük meghalt. Voltak benne harcolós jelentek meg minden. Egy együttes adja elő az egyik srácnak ráadásul maszkja is van amit nem szokott levenni (ha jól tudom). Szöveget nem tudok mert mondom német és azt nem beszélem de nem is emlékszem már rá :S csak arra emlékszem h nagyon tetszett. Tud vki segíteni? Német banda ninjás videóklippel. Évet sem nagyon tudok mondani talán 2005-6-7?
-
csaresz002
senior tag
haleee
van egy zene,nem tom a címét,mintha valamelyik filmbe hallottam volna...
azt hiszem az elején fütyülnek és mintha azt énekelné a férfi,hogy golden eye.... (elég lassús a zene)
de nem a James Bond-os golden eye-ra gondolok... vagy csak hasonló a szöveg
valakinek van ötlete?
-
^^|CC|^^
tag
válasz
róbert gida #9233 üzenetére
csáóóó
tényleg nem rossz a "baba"...
ez a szám megy alatta: 009 sound system - with a spirit
NincsMit..
üdv.:
^^|CC|^^ -
róbert gida
tag
Sziasztok !
[link] ha elindítod a videót az alatta szóló zene címe előadója érdekelne!
Ha esetleg valaki tudja előre is kösziEgyébként tényleg nagyon szép csaj
.
-
^^|CC|^^
tag
csáóóó
a napokban pontosabban a hetekben hallottam tusolás közben ezt a zenét és nagyon megtetszett.. sajnos nem tisztán hallottam az előadót és a címét sem.. sőt az előadót egyáltalán nem értettem.. de a címét azt igen: friszkisz.. (mint a macska kaja.. xD..)..
(az egerszeg rádión szoktam sűrűn hallani.. ha ez segít vmit..)persze tuti nem így írják.. de annyira nem beszélek jól angolul, hogy hallás után le is tudjam írni..
köszönöm a segítségeket előre is..
üdv.:
^^|CC|^^ -
Aladdin
aktív tag
-
törölt tag
[link]
nem tudja valaki mi szólhat az első rész alatt? mintha lajkót berakták volna valami doom gothic zenekarba... rég nem csigázott fel így zene.
a felrakó úgy tűnik, csak spanyolul tud... -
Sziasztok.
Egy számot keresek, melyben egy hölgy énekel, első hallásra mintha Gabrielle lenne, de nála nem találtam ilyet a youtube-on.
Azt hiszem utoljára a Sláger rádió utódján halottam.
Mintha valami ilyesmi énekelne: "Goodbye on my Joe" vagy valami hasonló.
Sztem a 90-es évek zenéje lehet.
Köszönöm a segítségeteket. -
enginev3.0
félisten
Ez a System of a down - Lonely day című szám magyarul, eddig ennyit tudtam segíteni, ha megtalálom amit te keresel írok!
-
Aladdin
aktív tag
-
Múlt hét pénteken (július 9.) voltunk Balatonmáriafürdőn. Este a Strandon a Pizzéria mellett koncertet adott egy együttes. De semmiféle jelzésük nem volt, se név, semmi. Két 25 körüli srác és egy lány volt a csapat, a srácoknál gitár, a lánynál valami kézi rázós hangszer volt. Annyira jól énekeltek, és adták elő a számokat. Felvettem egy rövid részletet az egyik számból, ha esetleg valaki tudja, kik voltak az elkövetők, legyen kedves írja meg.
(A videó direkt ilyen minőségű, csak a zene a lényeg.)
Köszönöm.
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Nem túl bonyolult a feladványom szerintem, de sajnos csak így tudom megmutatni.
Lenne ez a videó, amelyben némi tekerésre vagyunk kárhoztatva. 2.34-nél felcsendül egy szám, ami nekem régen meg volt, de elvesztettem és hosszú idő után hallottam újra. Nagyon kéne nekem.
Elég rövid kis részlet van belőle, ha ez segítség, akkor valami filmnek a theme-songja volt. Asszem terminator, de ott nem találtam semmit.Előre is köszi!!
-
rien
senior tag
válasz
enginev3.0 #9220 üzenetére
szerintem ez kell neked Punk Goes Crunk - All Time Low
és ha megengedsz egy kurva jó verziót ajánlatnak
The Baseballs - Umbrella
-
Aladdin
aktív tag
válasz
enginev3.0 #9220 üzenetére
Itt van 3 verzió, válassz:
http://www.youtube.com/watch?v=bz5bxV8RKXw
http://www.youtube.com/watch#!v=2rkCdUzifhE&feature=related
http://www.youtube.com/watch#!v=awbxWrD7Czo&feature=related
-
enginev3.0
félisten
Rihannának van az umbrella száma rockosítva annak ki az előadója?
-
14adam
addikt
[link]
1:30-1:50
2:47-3:15 között amik vannak zenéknek mi a címe? -
Aladdin
aktív tag
-
Thome
veterán
Hali!
Megtudnátok mondani, hogy az alábbi videóban 3:12-től kezdődő zenének ki az előadója, és mi a címe?
Válaszotok előre is köszönöm!
(Ha nem tudjátok, az sem gond, akkor próbáljátok leírni hogy mit beszél, és lyrics-ként megkeresem.)
-
rien
senior tag
válasz
Devastator #9212 üzenetére
Erre illik a leírásod
Stromae - Alors On Danse
-
rien
senior tag
-
luw2win
őstag
Hali!
6. perc 52.másodperctől mi az a zene.
Köszii -
Devastator
tag
Üdv. Hallgattam a jáksó hot 20-t és volt benne egy francia szám. Férfi énekli, mostani szám. Rappelős inkább, de nem túlságosan. És jó szám volt.
Szöveggel nem tudok szolgálni, mert franciához lövésem sincs.
Előre is köszönöm. -
lacek7
újonc
nagyon vékony hangon énekel ez a lány aki nem inna valami no hire vagy don't hire vagy valami ilyesmi
-
lacek7
újonc
Sziasztok lécci segítsetek!! keresek egy zenét és nem tudom sehonnan sem megkapni a címét egy vékony hangú csaj énekli,2009,2010 körüli zene a diszkoban sokszor megy
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz
Cosmic Gate #9200 üzenetére
One Republic Good Life!
Köszi
-
rien
senior tag
válasz
Cosmic Gate #9200 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Death Stranding (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest