-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
ennek a számnak a cimét valaki nem tudná megmondani?
kicsit halk,meg silány minőség,de hátha felismeri valaki -
skrabi
senior tag
miez? előre is köszi! fontos minél hamarabb!(holnapután d.e.!:S)
[link] -
Hardboy
tag
Sziasztok, újabb 2 gitárbetétes muzsika érdeklne, sajna a másodiknak az utolsó 2 másodpercét csiptem el...
Muzsika1:
http://www.4shared.com/file/62203754/2022b2e7/miez_risefm_6.htmlMuzsika2:
http://www.4shared.com/file/62203808/5fbf4db4/miez_risefm_5.htmlAz MP3mak külön letöltés nélkül is meghallgathatóak az oldalon...
Előre is köszi a segítséget... -
Attila75
tag
Sziasztok!
Azt a számnak keresem a címét/eladóját, amit mostanság játszanak a rádióban és kísérteties hasonlóság van a Nikkfurie - Thé à la Menthe számhoz.
Köszi a segítséget.....
-
Vicoo
senior tag
Hello!
LINK Mi a szám ami alatta megy? érdekes kérdés,tudom de ezt hallottam már máshol is.Konkrétan az MTV egyik promojának az alapja is,de nem tudom mi az előadó és a cím. -
MarioAna
senior tag
Hello!
Szalagavatós zenénk címét szeretném megtudni, a szám maga ez: Zene. Esetleg aki éri a nyelvét (sztem spanyol lehet, de én only english) az a refrént leírhatná, és akkor úgy ha rákeresnék google-ban, akkor hátha találnék valami infot!
Előre köszönöm -
menpee
aktív tag
ÁÁÁÁ, köszönöm minden kedves résztvevőnek! Depeche-t nem hallgatok, ezt a számukat is pl. egy Lacuna Coil feldolgozásban hallottam egyedül. A Linkin Park meg a favorit, de rá nem jöttem volna ezer év alatt sem. Egyébként a Wattsban hallottam, az olimpiai kiadásában.
A másik zenére meg Rob Zombie-t tippelek, azt már egy éve hajtom de eddig senkinek sem volt ismerős. -
Brent
aktív tag
Hi !
Nem tudja valaki, hogy mi annak a zenének a címe ami a Szahara c. film reklámja alatt megy most az rtl klubbon ?
Valószínű Clint Mansell lesz de még nem találtam meg, plz help !
-
eastsider
nagyúr
első a linkin park - faint(?) vagy legalábbis tuti, hogy LP
-
menpee
aktív tag
Sziasztok!
Feltöltöttem egy packot (700kB), 2 zenerészlet található benne. Mindkettő őrült ismerősen hangzik, biztosan hallottam már valahol, de nem tudom a címet és az előadót. Esetleg valakinek beugorhat... Előre is köszönöm!
http://rapidshare.com/files/143132676/zene.rar.html
menpee
-
Oliverda
félisten
Az új Chello reklám alatti zenének nem tudja valaki a címét?
-
mongi_
aktív tag
A zene videóklippjében egy xboxozással induló bevágás van, Haloznak azt hiszem, és egy rasta és a haverja játszanak. Ennyit tudok róla.
Aki ismeri a számot, az küldje el a címét, előadóval együtt.
Előre is köszi,
mongi_ -
dodie
tag
Sziasztok!
Olvasgattam az utolsó párszáz hozzászólást, de nem találtam meg a címet. Körülbelül olyan 3 hónapja láttam utoljára egy klippet a magyar MTV-n és elég sokszor bejátszották akkortájt. A klipben egy piros bőrkabátos, fekete sapkás faszi kezd el táncolni egy szórakozóhelyen, valami zenés klubban esetleg. Táncol egy fél percig, majd csatlakozik hozzá előbb 2 csaj, később még többen is, és a faszi háta mögött a lányok egy háromszög alakzatot vesznek fel. Egy az egyben lemásolják a stílusát és minden lépését a főszereplőnek. Később a férfi a wc-ben olvas magáról cikkeket több újságban a sikereiről.
Segítségeteket kérném, hogy mi lehet a szám címe.
Előre is köszi!!
-
rien
senior tag
Úgy legyen
mondom nem ismerem a számot
De akkor neked és nekem full Sonata Arctica Discography rendelés köszönet Bubu79-nek is (nem tudom linkelni az adatlapját, nem értem miért), ő rakta a Fool moont
azóta is figyelem milyen zenét hallgat Unforgiven III- on kívül eddig minden tetszett amit rakott
-
rien
senior tag
innen megvan, de nem ismerem sajnos, pedig nagyon jóóó
A Sonata Arctica-t juttatja eszembe, itt ph-n ismertem meg ezt a számot és nagyon-nagyon bejön, hasonló stílus, szerintem neked is tetszeni fog
Próbáltam keresni amúgy szövegre, de nem találom (igaz nem is sok mindent értek meg belőle
)
És up neked, én is akarom -
gizda
senior tag
akkor ezt szeretném tisztelettel már nagyon rég óta meg van de fogalmam sincs kik ezek csak jó lenne mp3-ban
előre is millió thanx -
ALI_G
veterán
hi
namost én tudom a dal címét és előadóját is, csak honnan lehetne beszerezni?
Ian Oliver/Eastenders - Vino Vino -
gizda
senior tag
megakarok mutatni nektek egy zenét már bedigiztem kaziról hová töltsem fel segítsetek
én csak a rapidshare-t ismerem -
rien
senior tag
válasz
Franklin #3661 üzenetére
Köszönöm
már meglett közben Billy Martin a Good Charlotte-ból
Kloden: ááá pedig szoktam hallgatni, nézni is
jó szám, jó klipp
amúgy épp UB 40-t hallgattamés a szöveg alapján ez ugrott be kapásból, videóajánlóban ott volt, e mondom fekete-fehér
mindegy a lényeg meglett
-
rien
senior tag
UB 40 - Can't help falling in love
hát erotikus a film, meg fekete fehér a klipp, remélem ez az -
Kloden
senior tag
Keresnék egy zenét, de az istennek nem jut eszembe, már megőrülök
pedig egy mindenki által ismert szerelmes szám, angol, férfi énekli, és a klipje ami nagyon jellegzetes: fekete fehér az egész klip, és egy nővel van (asszem talán a felesége is a valóságban...) és neki énekel, elég erotikus a klip.
Szövegéből csak annyi ugrik be ami a refrén is egyben: I...fallin love... stb. (talán What is fallin love...?)
Mindenki ismeri, és vagy 10 éves zene. -
rien
senior tag
Köszi
Meglett ámBilly Martin a Good Charlotte-ból
-
<NewL>
addikt
az enyémből semmitse lehet kihozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest