- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A topicot zártam. Ilyen alapon nyithatnánk külön topicokat a 100e, 150e stb. kategóriáknak is, erre pedig nincs szükség. A kérdés pont belefér a Hi-Fi-ről általánosságban topicba, légy szíves, ott tedd fel.
-
j.bravo
addikt
Itt esetleg katt nincs szó ilyesmiről?
-
BluEyes
őstag
Dehogynem.
Használt vagy új?
Mekkora szoba?
Álló vagy polc?
Milyen stílusú zenére?
Háttérzene vagy audiofil élvezkedés?
Mi a jó minőség kritériuma nálatok? (hangerő, sok basszus, kiegyenlített hangkép, precíz sztereo tér, stb., csak mert basszus-fanoknak minek ajánlgassunk minimonitort)
Az 50k mennyire van kőbe vésve? -
blunt
aktív tag
senki nem hallgat zenét hifin?
-
blunt
aktív tag
Asszony a lakásába szeretne az egyik helységbe 50e ft-ból megúszni egy pár hangfalat, a lehető legjobb minőséget szeretné ennyi pénzért (én tudom, hogy van 1.5millióért is hangfal, de ez most nem vág ide).
Ki mi ajánl? Próbáltam végigböngészni az itteni topicokat, de mindenki pc-hez keresett. Aki nem, az pedig 5.1-est.
Ja, erősítő van. Az nem köll
Aktív témák
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!