- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
válasz
batman. #38915 üzenetére
Kösszi a tanácsot! Vagy 10x szétszedtem, összeraktam. A celeron procival jó, az i5-el nem, szóval nem szerelési hiba szerintem. Valahogy megpróbálom frissíteni a bios-t, de tovább nehezíti a dolgom, hogy akksi nélkül nem engedi a műveletet és nekem meg nincs akksim
Kicsit reménytelennek érzem az egészet
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Asus X53E laptop és benne egy Asus K53E alaplappal. A jelenleg benne lévő Celeron B820 procit szerettem volna egy i5 2450M-re kicserélni. Sajnos proci csere után, gép indításkor tök fekete képernyő fogad. A proci fentillátora pörög, amúgy mintha semmi nem történt volna. A Bios-ból az utolsó előtti frissítés van fent, de megnézve a legutolsó frissítést, nem ír processzorra vonatkozó dolgokat, így én ezt kizártam hiba lehetőségként. Egyszer, egy barátom tanácsára az alaplapi elemet is kivettem, illetve vissza raktam.
Kérdésem az volna, hogy hol kezdjem keresni a hibát, mik lehetnek a gondok?User error vagy netán a proci a rossz? Vagy valamit elfelejtettem volna?
Esetleges tanácsot előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Számítógép építést vállalok!
- Garanciális páros ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI + Intel Core i7-14700K
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!