Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedroxine
tag
válasz
palfitom
üzenetére
Nem akartam én, csak bekapcsoltam valami boost-ot windows alatt (valami 3rd party fostaliga volt amit azóta már mindenestül eltávolítottam) még 1 hónapja kb ha nem több, és visszaesett a procim órajele (nagyon), mert under the hood az a csoda adott 1 túlfeszt neki, de bekapcsolt gondolom valami failsafe.
Emiatt túrogattam a biost, és lehet elállítottam valamit.
Nem akartam én OC-zni az ég 1 adta világon semmit
Van 1 boot override a biosban azt nem láttam korábban. Azt beállítottam most fasza.Köszi az infót

-
Zedroxine
tag
Sziasztok adott 1 config. Már nem emlékszem mi miatt de azt hiszem valami hülye progi miatt ami dobott némi OC-t a configra de csesztettem a biost. Na mármost azóta folyamatosan biosba bootol a gép. Amúgy windows indul de csak ha kilépek a biosbol.
Win egy 120-es ssdn van. Boot prio elvileg jó kéne hogy legyen de valamiért mégis folyton biosba megy. Ebben tudnátok segíteni?
Debodtam 1-1 képet magáról a biosrol még a boot priorol ha kell még infó akkor lövök többet.
-
Zedroxine
tag
Na mint kiderült ez a szájbavert MSI centerben ha begakcsolva hagyjuk az extreme performance-ot az rádob 1 default OC-t a rendszerre megemeli a voltokat, és túl sok kakaót kapott a CPU ezért limitálta le magát.
Kikapcsoltam azt a csodát, bios reset és most minden fasza.
Soha többet nem nyúlok ehhez a szarhoz XD
-
Zedroxine
tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem hogy a konifgom valamiért csak 0.78Ghz-en fut hiába éri terhelés.
Induláskor minden frankómajd 1 kis idő múlva limitálja a telejsítményt.
A konfig nem volt csesztetve (msi live update-el frissítettem rajta drivert/utilityket), illetve fel lett rakva az MSI Center (ezt ki is lőttemmár hogy induláskor ne zavarjon bele, meg minden szaros MSI appot, de nem segített) de ennyi, se OC, se BIOS frissítés semmi.
Frissített cuccok live update-el:
[link]A konfig: [link]

És ami szerintem a porblémámat okozhatja az ez:

BIOS resetet még nem csináltam. Nem tudom hogy az segíthet-e ezen a problémán.
Kérlek segítsetek nem akarok semmit elrontani, drága mulatság lenne egy hibás over/underclockkal (amennyiben szükséges) megsütni mindent.
-
Zedroxine
tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
perpill megy a masina (kopp,kopp,kopp) lekopogva.
szerintem meglátogatom vele a számtechboltot lassan mert ez nem pálya.
Kb fél órát töltött táp off módban, kiszedtem a ramokat (eddig a kék slotokban voltak most beraktam őket a feketékbe) megmozgattam a kábeleket, rakoncátlankodik a lap elég régóta, de lehtr a vinyó nem tudom, van amikor csak megáll és semmi, megmozgatom a sata kábeleket átdugtdsom másik vezérlőkbe és megy. Ráfér szegényre már egy alapos kivizsgálás, de ha van tipp örömmel fogadom. -
Zedroxine
tag
Ismét előállt a probléma. Nem végtelenül sípol de hosszan, ugyanolyan kékhalálos témával.
Am eltaláltad Atlas tápom van 400-as. -
Zedroxine
tag
Sziasztok kb 15 perccel ezelőtt, történt 1 olyan hogy.
Most Wanted-ezek, egyszercsak hang beakad-> kékhalál(féleség) alul számol valamit, nem tudtam elolvasni már restart-> 1 hosszú és végtelen síp-> gép kinyom-> táp offol-> (BIOS reset)-> restart-> egyet pittyen (minden oké)-> töltené a windows és megint sííííííííííp
táp megint off vártam vele 1 pár percet, kicsit megmozgattam a ramokat, és most megy, igaz game-t nem próbáltam vele.Win7 32bit.
Phoenix - AwardBIOS v6.00PGHa valaki tud erre megoldást vagy esetleg tudja mi a gond akkor azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest