Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
hali 3 napja szenvedek egy géppel és már nem tom mi baja lehet
ujra raktam a srácnak a gépet mert folyton az nvidia driver összeomlott asztal alatt de játék közben nem,
most újra raktam neki és most meg be fagy és csak gép resi segít , pedig tegnap linx(teljes memo) , furmark kb 4 óráig ment és semmi, most meg randomból fagy
gép: alaplap [link]
proci: http://www.pcx.hu/termek/amd-athlon-ii-x4-641-processzor-99554
táp codegen 400w
vga : palit gts 450 ddr3 1gb
ram: [link] -
apollo12
veterán
válasz MasterMark #19609 üzenetére
az csinálhatja??
furmark meg linx meg semmi ?
-
apollo12
veterán
válasz MasterMark #19614 üzenetére
hát akkor ez már inkább jah nem is láttam
-
apollo12
veterán
heló szerintetek mi lehet a gond [link] ?
-
apollo12
veterán
heló kb 3 hete össze raktam egy amd konfigot kb 2 hétig semmi gond nem volt vele, egyszer csak random fagyogat a gép meg újra indul valamikor 2-3 óráig semmi valamikor 10 percenként. Eddig tápot, vinyot, ssd másik gépem ki teszteltem semmi gond nem volt velük. hőfokok full normálisak, aida stress teszt 3 óráig semmi gond netezés közben kifagy, heaven benchmark 16-szor hiba mentesen végig ment, 17 ujra indult a gép .
Gép konfig: max hőfokok:
amd 1700x 67Cfok
asrock b350m pro4 42Cfok
gskill F4-3000C15D-16GVGB
GIGABYTE GTX 1070 WF2 65cfok
corsair cx550m táp
meg van benne 1 db ssd és egy vinyo 30cfok körül mozognakmi lehet a baja már a 2 ik rendszert rakom rá de ugyan úgy fagyogat, most memtestet futtatok végig eddig semmi kb 2 órája megy
-
apollo12
veterán
válasz nightvison #36222 üzenetére
hali próbáltam sajnos ugyan úgy, bios frissítés is megvolt de semmit nem jelentett
Cirkaloo
meg próbálom de fura hogy vinyo vagy ssd vel fútt a gép ugyan úgy fagyogat
tegnap óta folyamatosan futtatom a memtestet és 2 teljes kör lefut ami kb 6óra gond nélkül és következő indításnál le fagy a gép
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
válasz nightvison #36225 üzenetére
köszönöm a segítséget megy vissza gariba
-
apollo12
veterán
Heló lenne egy kis problémám kb 2 évig működött hibátlanul a konfig, néhány hete kezdett kékhalálokat produkálni játékok alatt, tegnap újra raktam, több óráig semmi, ma megint kezdte. Egy ideje már van olyan gond, 1000mb netnél ha sokáig töltök elkezd kihagyni az internet . Mennyire gyanús hogy haldoklik az alaplap ?
Konfig: AMD ryzen 2600x 4ghz en, AsRock b350m pro4 r2.0, Msi GTX 1070 vga gyári beállításon, 16gb G Skill F4-3000C15-8GVGB
-
apollo12
veterán
Heló egy kis segítség kellene, ASUS ROG STRIX X470-I GAMING lap legújabb BIOS al, AMD 5800X társaságában 2db G.SKILL ramokkal [link] .
Problémám ha alap 2133mhz megy a ram akkor is van netezés közben gép fagyás, meg játékoknál is .Memtest 86 lefutott hiba mentesen, az lehet hogy procinak nem tetszik ez a ram ?3800x nél stabil volt CL16 on 3600mhz en ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest