- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
-
asynur
tag
Ha még nem tetted megpróbálhatod kiszedni a CPU-t átnézni a foglalatot majd vissza és megnézni mit csinál. Nem ismerem ezt az alaplapot, de vannak olyanok ahol pl. le kell húzni minden usb eszközt amikor a memóriát babráljuk mert különben nem hajlandó bootolni majd ha az első sikeres volt akkor lehet visszadugdosni mindent.
RolandYT :
Szia!
Ez így elég sok minden lehet, régi gépnél kezdetnek szinte mindig a táp a gyanús, ennek a típusát korát leírhatnád hátha közelebb visz a megoldáshoz. -
Whist
aktív tag
Nos elvittem a gépet a pécés emberhez, letesztelte és szerinte a RAM stickek hibásak. Én is erre gyanakodtam. Viszont véletlen bent hagyta az egyik saját 8GB 2133MHz modulját (amit persze visszaadok neki) és gondoltam kipróbálom. Csak CMOS reset után indult el és COD elindítása után azonnal el is sötétült a képernyő, billentyűzet világítás szintén off. A lapon világít a RAM hibaled.
Jövőhéten tudok csak vadiúj stickeket betenni, ha az se jó akkor tuti, hogy alaplap,nem?
-
quailstorm
félisten
Az csak annyit jelent, hogy a magas címtartományban van baja. De ha 1 modullal is csinálja, az ultragáz.
Van lehetőséged RAM-ot cserélni ismerőssel teszt céljából? Vagy bevinni PC boltba?
Mindenesetre a képed az egy konzisztens bithiba a 14-ik biten a képen látható hibánál 11,8-11,9GB-nál. (remapping offsetet bele kellene kalkulálni azért)
Lehet éppen tönkrement RAM is, de hogy egyszerre a kettő...
Azért alaplapot se zárnám ki. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- GAMER PC RTX 4080 SUPER, Ryzen 7 7800X3D, 1TB SSD, 32GB RAM
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest