Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Esetleg az alaplapon az elemre ránézhetnél, hátha offon van, és a csere segít.
-
zsoltesz9309
csendes tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Igen.Terhelés alatt(lol, h1z1) gpu kb 71 fok cpu kevesebb speedfan szerint.Szerintem nem vészes a 70-75 fok, olvastam már többet is fórumon. Chrome ot használok, de nem böngésző baja van.Vagy gpu vagy cpu, mivel a játékok is szaggatnak akármi legyen az.Throttling jelenségnek olvastam utána, de nem tudom 100% ra, hogy tényleg az lenne.Vagy kevés áramot kap az alaplap és a cpu b*szakszik.Valami ilyesmit olvastam, az a baj nem értek hozzá.Lehet el kellene vinni szakihoz.
-
emre
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Ram-ot sajnos nem tudok kölcsönözni, de mivel Béla vagy eszembe jutott egy dolog.

1, Az én asrock laponban az usb3 bugos, ha engedélyezem, az usb2-re dugott fényképezőt, telefont nem ismeri fel. Szóval letiltottam a ..csába.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Akartam javasolni, rá is kerestem, hogy a lapod topicjában is érdeklődj, de látom, már megtetted. Sok sikert.

-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Tartok tőle, hogy lapot kell cserélned.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Ahol a legacy van, ott van az USB 2 és 3 is. Mindkettőt engedélyezni kell.
Lehet, hogy nem fog boot-olni, mert sok az új cucc. Csökkentett módban megpróbálhatod, hátha. Ha nem, akkor másik gépben ments le mindent a meghajtóról, ami kell, aztán install, csak amire installálsz, az egyedül legyen. Gondolom, ez az SSD, a HDD-ről addig húzd le az adatkábelt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Visszatértünk az alapproblémához. A lap nem képes kezelni a billentyűzetet. Fogalmam sincs, miként lehet ezt orvosolni. Talán az lenne a legjobb, ha visszavinnéd a lapot, hogy cseréljék ki.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Buta kérdés: nem került véletlen valami az alaplap alá? A távtartókat nem hagytad ki?
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
A 2 darab 6 pines táp be van dugva a videokártyába?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Kivettem a vidkarit nincs hiba jel.... Ha nincs benne memória, van hibajel
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Sajnos nem segítettem, inkább beszélgetünk a lehetséges megoldásról.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Utolsó ötlet. Szedd ki a VGA kártyát, úgy indítsd. Ha van hibajelzés, akkor ott a bibi.
Szerk: Még valami. Az előlapi csatlakozókat biztos jó helyre dugtad a lapon? Húzd le az összeset, és valami fémessel, mondjuk csavarhúzóval hidald át a PWR SW tüskéket egy pillanatra. Ha indul, akkor nyertünk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Az bizony lehet, hogy ez a gond. Szerezni kell valahonnan kompatibilis RAM-ot próbára.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Már csak egy ötletem van. Húzd le a tápkábeleket a lapról, (a 4 pin-est is,) és dugd vissza. Ha ez sem jön be, akkor szerintem a lap a problémás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Netán egy BIOS reset? Egy próbát megér.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Kéne egy PS2-es billentyűt szerezned egy próba erejéig. Nálam sem működik az átalakítós megoldás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat
üzenetére
Ha a BIOS-ba be tudsz lépni, keresd meg a legacy USB, vagy valami ilyesmi kifejezést, és engedélyezd.
No és próbáld végig az USB csatlakozókat.Látom, megvolt... -
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Erre valaki?
-
leyo76
senior tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Kérdés az hogy használsz e másik monitort vagy hdtv-t mert nálam hajlamos a rendszer a tv-vel indulni, ilyenkor a moncsit nem kapcsolja be.
Egyébként egy driver/bios gondra tippelnék, mert ha leáramtalítod akkor elvileg elfelejt valamit és amikor beindítod a rendszert akkor felülír valamit és csak egy szimpla restart -nál ez a bejegyzés megmarad. Ha nem gond akkor szerintem rakd újra az op. rendszert majd módszeresen minden feltelepített dolog után újrainditás. Valahol szerintem ki fog bukni a bibi...
Esetleg előtte egy bios reset azaz cmos clear ->alaplapi elem egy pár másodpercre kivesz, majd visszarak... nem biztos hogy segít, de rontani nem fog a dolgokon.
-
Tosee
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
csak kép nincs! A ventik pörögnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest