Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
freaghill #16429 üzenetére
Rendszer hangszóró van rajta? Szedj le mindent az alaplapról, csak a CPU+ hűtő és a tápegység maradjon. Ha ad hangjelzést, akkor derítsd ki, hogy mire panaszkodik: ha VGA vagy RAM hibára akkor ok, de ha nem megy a ventilátor, akkor valószínűleg vagy nem fog adni hangot (alaplap hiba) vagy ad hangot és ekkor CPU és/vagy alaplap hiba van (nekem gyanús az alaplap, de ne legyen igazam).
Donald: Vedd le a HDD-t, tedd be a telepítő lemezt és nézd meg, akkor mit ír ki, elvileg akkor a BOOT Failure (vagymi) kéne kiírnia.. A Linuxot én úgy tudtam eltüntetni, hogy DOS alatt futó formázást csináltam (akár FAT32-re), előtte töröltem az összes partíciót. Próbálj utána nézni a neten a manuálban, hogy mi okozhatja, hogy nem indul CD-ről a boot-olás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest